fuck off

på så jävla dåligt humör.
vet inte varför. har kollat å massa gammla bilder på min gamla blogg, från förra sommaren osv. saknar massa, fan va värdelöst. tänker på förmycke nu så nu kommer jag inte kunna soma, bra. kommer säkert försova mig till jobbet imorn också. negerkuk. nej, fan nu går jag & försöker sova och gråter ut lite ilska!
godnatt.


buss buss buss och regn

ja, min dag har bestått av buss och regn! + en massa pansionärer som är kristna! kunna inte ha haft en bättre dag! wäwäääää. har kommit på att kykan, eller ja, människorna som jobbar eller hänger där mycke käkar hela tiden!!! wtf! först käkar dom frulle hemma, sen vare fika (macka,kaffe,muffins,kakor osv) sen åkte lite mer buss, sen lunch (kykling/makaron sallad, macka, läsk, chokladkaka) sen åkte vi lite till, sen fika igen! vet dock inte vad, jag, rebecca, matilda, hanna och elin orkade fan itne ens gå ur bussen den gången! haha. det bästa med dagen var helt klart sov morgonen och chokladen vi fick!" HÄHÄ en sån 100 gram marabou kaka fick vi var (a) hihi möööms!
var hemma typ tre, så gick hem, eller skulle gå hem, men hittade maria, emma & moa på ett café så gick in och snacka lite med dom, sen kom johanna & maya förbi cyklandes så jag hoppade på cykeln och fick skjuss till pappas jobb där jag åkte med honom hem ;) hihi.

kom hem, tog bort sminket, klädde av mig och nu ligger jag här och kollar på lite resor! jag & becca åker nog utomlands i höst eller slutet av sommaren! wiiiiiie! blir kung! :) hoppas de blir nå nu bara, vill komma ut lite känner jag, skulle vara niiiiicäääää!


m&r, så hot


hannaaaa & eliin! lite trötta ;)


SKOG!


ma-ma-matilda! :)


hanna & elin igen! :))


jag & rebecca igen! är väl ledsna för en tråkig dag eller nå ((:


PÖSS


lite nytt

sååådäääär! nu har mina kläder från hm kommit som jag beställde förra helgen!!

en volangkjol. (trodde dock att den var helblå, men den här va söt den med :))


svart tubtopp, ångrar att jag inte köpte en vit också! :( ska se om dom har en i mora.


två par spetshotpants


ett par halvstring


ett par vanliga string


nu väntar jag bara på nelly.. vill ha min bh :( hoppas verkligen jag får byta den! åhhh..
NU ska jag hoppa in i duschen, sen fixa lite sen sova! funderar på om jag ska sova ute på alltanen inatt, är ju så jävla varmt.. buuuhu. jaja, tack mammi och pappi för kläderna :)

PUSSS


love, oh love


Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love
Oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love


jobbat klart för dagen

nu är klockan typ tre, kom hem för kanske 45 minuter sen! :)
har varit i skkbyn hela dagen med hannaaaa åh eliiiin! mys vi har där uppe, med vattenkrig & glass ;)
har haft rätt lugnt dag idag, städa kyrkan först, sen tömde vi spotunnorna + komposten sen typ vattna lite gravar och så :) och som sagt köpte våran handledare glass till oss odag (A9 hehehihihi synd att vi sabba så han blev lite grinig när vi hade vattenkrig sen (a) oppppps. (jag förlorade dessutom ;(()
haha, men jaja, är så JÄVLA trött! men får icke sova, då kommer jag inte komma i säng i tid ikväll!
har sovmorgon till nio imorn! HUR SKÖNT?!?!? men måste dock gå upp halv åtta, men iaf en och en halv timme mer! :) bussen går nio från kyrkan då vi ska upp i finnmarken, wohoooow! två JOBBdagar kvar! underbart eller vadå? NANANA


sliten

fan va sliten jag va idag! jag, rebecca & matilda har inprencip gjort ingenting på jobbet.. hähä. började imorse då jag hade glömt handla nån matlåda igår, tills idag. BRA GJORT! sen hade jag ingen cykel hemma för den va hos louise -.- så beccas mamma skjussade oss som tur va för annars hade vi kommit sent! sen jobbade vi lite, sen rast, sen jobba lite till, sen åkte vi till mamma åh åt lunch där, sen jobba, sen sluta vi! skönt! jag och rebecca gick hem och då träffa vi jessica, elton, niklas och jimmie ett tag :) sen hem, käka lite sen kom farmor och faster så satt och pratade med farmor i någon timme :')) Sen typ åkte jag till mora med papppiii i några timmar sen hem och nu måste jag verkligen sova! hinner inte duscha idag, så får bli imorgon bitti, alltså måste jag komma upp senast sex imorn, kan inte ligga och dra mig! :( blir nog ssk byn imorn också! sueeeeööööhähägäägg på de.

men puss så länge!

vaaaarmt <3<3




JUSTEEEE!!! betygen kom idag också! satan va mamma & pappa va stolta! wiiiie!
är fan nöjd, 5 VG och 5 G! har bara läst 10 kurser, men första gången jag inte får några IG och första gången jag får fler än 2 VG! WOHOHOOOOW :))))))

godnatt

fan vad det är värdelöst att gå och lägga sig innan tio på ett sommarlov.
men sista jobbveckan på kyrkogården nu iaf, såå skönt! går dessutom bara till två på dagarna! weeiiij!
men ja, har haft en nice dag iaf, den har spenderats med emilia & özge i mora där vi umgicks med elina och cribbe blandannat och så käka vi glaaaaass. möms! puss på dagen, puss på sommar, puss på sol, puss på allt utom kyrkogården!


HÖRS IMORN!

midsommardagen



hähä. här är min midsommardag kan man säga! FÖRLÅT för alla extremt fula bilder på mig, men jag bjuder på mig själv iaf! började hos storasyster igår, sen vidare mot campigen och där var jag hela kvällen! betalade in mig för 140 jävla spänn, fast jag inte har räd egentligen... -.- va inte ens där inne nån ting typ, kanske 20 minuter MAX samanlagt. fifan va dåligt gjort av mig :o ahja, SKIT SKOJ HELG HAR JAG HAFT IAF! känns tungt att man ska upp och jobba imorn klockan sex. huhu.. skriver mer senare då jag förhoppningsvis mår lite bättre också! HOPPAS NI HAFT EN BRA HELG! PUSSS

taggar ikväll

hallå alla söta! :)
ska vara hos storasyster och hennes vänner och grilla om en timme, hähä. vem gissar på att jag blir sen som vanligt? har precis bestämmt mig för vilka kläder jag ska ha, blir en svart tröja, en rosa midjekjol och kavaj (om inte rebecca ska ha den). har dock inte bestämmt vad för smink, hur håret ska vara osv. men tror det blir lockar, och sen bara vanligt smink. hoppas det blir grejt! :)
trodde baksmällan hade gått över, men känner nu att jag vill spy. buuh. tar en till ipren och ska kanske äta nånting, eftersom jag inte ätit på hela dagen! så hoppas vi på att det blir bättre så kör vi igen! tror att kvällen kommer bli supernice och att det blir grymt mycket folk! eftersom det dock inte var så mycket folk igår. tjoooho. nu sk jag börja sminka och sen fixa resten! hoppas även att vädret blir nice! hörs inatt förmodligen! PUSS OCH GLAD MIDSOMMAR BTW!


BILDER FRÅN MIDSOMMARAFTON





orkar inte skriva så mycket. bilderna ligger lite blandat för de blev nå fel.
och jag hade iaf en kul kväll, även om jag mår lite för illa inatt och nu, men smällar man får ta! ;)
nu laddar vi om så kör vi ikvåäll igeeeen! SKÅÅÅL!


PUSSSSSSSSSS


MIDSOMMAR!

trött och full, kom nyss hem! lägger upp alla bilder coh skriver imor för nu ska jag och mina småsyskon lägga oss och se på en film! ska bara skriva GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE MAMMA SOM FYLLER 48 ÅR IDAG! du är världens bästa mamma och jag älskar dig otroligt mycket! hoppas du fick en bra dag, trotts att du jobbade, men du får ta igen allt imorn och bli skit full och ha kul! hih love u <3<3


hihihih älskar dig (L) bästa mammi


.


So baby dont worry, you are my only.
You wont be lonely, even if the sky is falling down.
Youll be my only, no need to worry.


HEEEEEEEELg

åh äntligen, äntligen, äntligen!
älskar mitt jobb för tillfället! hatar det inte alls lika mycket som första dagen! ;)
försov mig imorse, mamma väckte mig sex, råka somna om till halv sju, och vi åker kvart i. hähä.. men gick bra! kom inte försent eller så :)

va på jobbet, va nere på orsa idag igen, fixa nån grav, rensa en rabatt, hade fika rast, FICK SLUTA TIO!!! (L) (L)
åh va underbart! hon vi var med idag, Kristina, sa till vår chéf att vi va super duktiga osv, att vi va klara med allt, så vi fick gå hem! NANANA så vi alla, jag, matilda, rebecca, malin, hanna & elin satte oss på en gräsmatta och åt lunch och solade! hur mysigt som hellst!

sen åkte jag och rebecca, tog ut lite pengar, åkte en sväng till jessica, möte adam och gav han pengarna, åkte upp till lousie och solade, åkte hem och fixade oss lite, åkte till mora! handla lite, kolla lite, åt lite. pappi kom sen och han skulle handla ett par skor så vi hängde på, sen åkte vi till noret, handla lite skit tills imorn osv. sen hoooome! nu sitte jag här och chillar ;) hÄhÄ

ska väl sova tidigt ikväll! fast hanniz har kommit hem och hon har varit borta i typ två veckor så måste prata med henne om massa massa grejer, så kommer bli en lång kväll känner jag. hon är dock inte hemma nu och vet uinte när hon kommer hem så får kanske ta de en annan dag..

imorn är det midsommar, min mor fyller dessutom år! :)
blir väl lite chill på morgonen, ska städa som en tok! vid typ fyra? kommer mina pinglor och vi ska grilla osv! :)
senare blire lite förfest här hemma så det kommer nog lite blandat med folk, sen blir det nog campingen!

OKEJ, nu ska jag inte skriva mer i detta inlägg, blev skapligt långt! haha
laddar upp två bilder från dagen och sen hörs vi sen! PUSS



HAHA mina tår :(

pöss

hallååååå mina kära, söta!
jobb idag, som vanligt.
chill idag också faktikst! va nere på orsa, jobade till halv nio typ sen skulle vi på nån jävla gudstjänst! HAH men vi va försenade så när vi gick in i kyrkan satt de massa folk och allt hade börjat! så vi tog cyklarna och åkte till en lägenhet där vi skulle få typ fika ist! möms. sen tillbaka vid tio eller nå, jobbade till elva då vi skulle ha "friskvård" (en timme i veckan då personalen typ springer, joggar, går, simmar, cyklar osv i en timme) men vi satte oss och solade ist, i en timme alltså, till klockan tolv, sen lunch till kvart i ett, sen jobb tills typ halv fyra! :) + att det varit varmt idag så har bränt mig ännu mer, fast de inte syns så käns de kan jag lova! lite sträck är de, och jag som hade en lite längre tröja idag, alltså inget linne, fIIIIIIIIIIINT!

sen iaf, åkte hem och sola ett taaag, sen kom mamma hem och skulle till mora för att köpa lite kläder osv. så hängde med henne in, skulle egetnligen inte köpa nå för jag är fattig! men blev en tröja på rea och solpuder iaf! :)

chiiiillll!


jeeeeeeeej, va vi jobbar på!


sommar (L)


Hanna, Matilda & Elin :)


Lindex - 129:-


Åhléns - 159:- (schnygging bild som speglas;))


ahhhhhh, lite bilder iaf!
PUSS OCH SOVDAX INNAN TIO IDAG IGEN! ;)
JOBBAR BARA TILL TVÅ IMORN TROR JAG OCH SISTA INNAN HELG!!!

(L)

Det är våran ingen annan kan ta den
Ingen annan kommer känna som vi
Dina händer kramar om alla orden
Alla ord som hindrar mig från att bli fri
Det är våran ingen annan vill ha den

Kommer ihåg vad du sa
Kommer ihåg vad du sa
Blundar du så blundar jag
Kommer ihåg vad du sa
blundar du så blundar jag

Alla tankar jag försöker förstöra
Bara glömma det som vi inte såg
Var aldrig blind bara tillfälligt bländad
Inget hindrar mig från att komma ihåg
Alla tankar jag har slutat förstöra

Kommer ihåg vad du sa
Kommer ihåg vad du sa
Blundar du så blundar jag
Kommer ihåg vad du sa
blundar du så blundar jag


jobb jobb jobb

jobbade järnet idag ;) eller inte. hähä
va i skkbyn igen!
Började sju, samling nere på kyrkogården.
Vid typ halv åtta åkte vi, kig, brandstationen osv. Köpte lite grejer sen upp till morotsbyn.
Va framme vid åtta, la oss på marken och "sov" tills halv nio.
Halv nio började vi jobba lite smått.
Nio hade vi rast till halv tio.
Jobbade halv tio tills typ tio.
Tio fick skjuss av våran chef där uppe till skattungehandel så handla vi lite godis osv + att vi sola lite när vi kom tillbaka.
Halv elva typ började vi jobba, ändaaa tills lunchen vi hade klockan tolv.
Tolv tog vi rast (vi hade redan käkat våran lunch till frukost på första rasten) så vi solade och pratade hela rasten.
Vid ett började vi jobba igen, höll på till typ halv tre då han sa åt oss att vi kunna börja packa in grejerna.
Sen typ tjugo i tre tills vi sluta fick vi sola!
WEEIJ vilken chill dag alltså! Möms! Har varit varmt och skönt också, gått i linne & shorts hela dagen! :)
Har inte blivit brun dock.. Men känns nu att jag varit ute iaf, så där spänd i hela skinnet som när man brännt sig. icke bra, icke bra! Men jaja.

Åkte ner till mamma efter jobbet, va personal möte klockan fyra. Käkade lite när jag ändå var där eftersom jag inte ätit sen nio. Sen mötade vi, sen åkte jag och Emilia hem. Åkte med pappa till Mora en sväng, han skulle fixa nå larm, sen hälsa vi på gull farmor också! :) Mysmys.
Sen hem, handla lite, chilla lite, och nyss så åt jag! :)

Blir att sova tidigt idag igen, va så jävla skönt att somna vid tio igår alltså! Ohhhhh.
Ahja, nu måste jag kissa! :o

PUSS

haha, bra bilder!

BTW!!!!! FUCK SCHEMAT FÖR HP09 NÄSTA TERMIN!!!! FAN KVART I FYRA VARJE DAG! :'((( tur att man inte läser varken engelska eller matte nästa år så man får lite bättre iaf (L)

solning osv

tog en lång, skön, varm dusch sen klädde jag på mig igen och åkte till Mora och solade lite solarium. Är för tillfället blek som jag vet inte vad och måste bli lite brun nu :) Så, efter det tog jag en prommis till Öna där pappa va. Va där ett tag, chilla med hundarna lite och sen åkte vi och åt mat på donken. hähä.
Va fan värd allt detta, både duschen, solningen, promenaden & donken, som jag har slitit idag på jobbet alltså ;)
hihi. nu är jag trött och slut och ska lägga mig, ska sova innan tio hade jag tänkt :) Blir bra eftersom väckarklockan ringer 6 imorn igen :( buuuhu. men ska inte tjura för de, det ska göras och bara att börja räkna ner dagarna ;)

bjussar på en bild från idag, yeeah. inte många som åkt i svenska kyrkan bild inte ;)



pusskysssmekpillpullknull mina små hjärtegull (L)


FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET

yeeeees, FYFAN. inte lika taggad längre kan man väl säga.
har iaf varit på skattungbyns kyrkogård hela dagen med Hanna & Elin :) + Sean halva dagen. äh, vi har haft trevligt, men fan så jobbigt. ont i händera, ryggen, fötterna och restan av kroppen. Men jag känner ju iaf att jag lever, mer än vad dom andra på kyrkogården är. hähä bara att tagga, den här veckan + nästa kvar nu! Eftersom vi är lediga på Fredag (midsommar!) så måste vi jobba in de, det betyder att vi jobbar två timmar extra nästan den här veckan -.- åh, sug på de. jobbar alltså mellan 7-15.45. Nästa vecka 7-14.00, åh vad jag längtar! (L) Upp till skkbyn imorn igen! Men i natt ska jag sova och inte ligga vaken halva natten! :)

Ahja, ska berätta en sak som jag är jävligt glad över gott folk! Nu ska ni få höra ;)
Fyllde ju år i Onsdags, och av mina storasyskon (Peter, Johanna & Louise) önskade jag mig ett par hallonröda converse. Och eftersom jag har världens sötaste syskon så tänkte dom köpa de åt mig! :') Hanniz är nu inte hemma, utan i Jönköping, och tidigare i veckan i Örebro, och meningen var att hon skulle köpa dom där. Men dom var helt slut i hela Örebro, och även helt slut i Jönköping. (tydligen väldigt populära i år) Så Peter skulle köpa dom i Stockholm, eftersom han bor där. Men icke, dom va slut där också. Men då sa dom i stockholm att det fanns ett par kvar, i hela Sverige, i Norrköping, och som tur bor Louise bästa kompis Johanna där, så Lousie ringer Johanna och ber henne köpa dom. Så hon letar och letar, men även do har tagit slut. Lousie letar igenom jävligt många sidor på internet, men hittar dom inte. Så hon sa att jag fick väl försöka hitta dom om jag ville, men att det var jävligt svårt och att jag såklart fick ta en annan färg om jag ville! MEn jag vill ju så gärna ha dom, så letar och letar igår kväll, och yes, vem om inte jag hittar dom? ;) På en canadensisk sida, haha. Alltså nu har jag beställt mina kära skor från Canada, och dom är påvåg hit! WEEEEIJ! Fan va kung! ;) Eller, dom heter inte hallonrosa då, utan geranium, men de ser ut på bilderna som om det är lika färg, annars jääävligt lika! hihi så jag är glad! :) Kunde önska dom kom innan midsommar, men tror inte dom hinner :( Jaja! TACK MINA ÄLSKADE SYSKON! ni är bra ni! <3



Där va min lilla historia ;)
Nu ska jag ligga här lite, duscha senare, sova och vila upp mig tills i morgon! :)
Kanske kommer ett till inlägg ikväll, vi får se!
PUSS /m


nnanaaaa

Filmen var bra, helt okej! :) Grät som en idiot, såklart. Som alltid gråter jag. hähä. Till och med till animerat alltsssåå ;)
Jajaaa. Mamma bad mig ladda hem New Moon, så har gjort de nu. Hon ville se den. Och ja, jag har ju inte sett den än eftersom jag tycker det är helt värdelösa filmer. Men funderar på om jag ska offra mig och kanske se den när jag ändå har den? Hm. Svårt att bestämma mig. Ahja, blir inte nu iaf!

Som sagt så ska jag jobba imorn. Hoppas de blir skoj, taggad som inihelvete ;)
Synd att jag ska upp så tidigt så jag inte kan följa med Maria och Lisen åh nattbada, men de kommer väl fler gånger i sommar om jag känner dom två rätt (; hihi

Undra om de blir varmt imorn.. Tror fan de skulle bli de. Vet inte vad jag ska på mig för kläder på jobbet :o mjukisar kanske blir för varmt. Ska ha ömtåliga kläder, vi lär väl ska ränsa gravar åh skit, så vill inte gå dit med typ jeans åh skit.. hmmm, vilka promlem jag har ;)

Ska väl fortsätta att ligga här och inte göra ett skit nu!
PUSS OCH KRAM


film!

har precis ätit lite frukost med mamma och maya. mysmys:)
nu kryper jag ner under täcket för jag fryser, trycker på bolt eftersom jag inte sett den än. hoppas den är rolig :)



puss

mooooooora

blev moracruosing igår! det var trevligt ;) synd att det var rätt kallt, hade för lite kläder på mig :( trodde de va sommar, men icke. hähä. Fast frös mest i slutet och påväg hem! Jaja, vi va väl hemma vid två typ.
vet inte vad jag ska skriva, så laddar upp lite fula bilder :) fast ah, tog inte överdrivet många, men jaja.
träffa även Philip, trevligt trevligt :)


HAHA gulligull. suddigt & fint!


mjaaaaao


haha


Kisspaus på donken! ;) Jag & Emiliii


rebecca är lite mobbad. föst stod alla långt ifrån varan,
så bad jag dom klämma ihop sig, men icke, becca ville stå med clownen!


Träffade även Johan & Martin :) bjussar på bilden, fett fuel


åkte lite pic up-flak! =))


HAHA bilden (L) ser ut som en kines


Cribbe & han bror (:


ingenaning om vad han heter? :)


inte han heller, men gryyymt lik robin :o


gummsan


Sista bilden får bli Pussbilden! (även om jag har turknäsa, hähä..)


tack för kvällen boys and girls! HAH skoja
öhm, idag ska jag ligga åh slappa i sängen hela dagen hade jag tänkttt :)
Imorn börjar jobbet klockan sjuuu..

PUSS


kläääder

va inte så svårt att övertala mammi så nu har jag beställt lite :)
4 par trosor, en kjol och en tubtopp tror ja!

känns underbart att solen är framme, dock inte så varmt så att jag kan gå ut och sola..
gjorde ett försök, men det är monligt och nej, jag som är så frusen av mig måste ha 30 grader varmt! hähä.
men hoppas solen håller i sig iaf, ikväll blire mora crusing :)

ska väl snart börja fixa lite..
puss så länge!

bild från veckan.

morsning

Tjabaaa.
Kunde typ inte somna igår, somna kanske vid tre? Vaknade vid elva kanske. Jag som skulle följa md Louise till Mora vid halv tio för hon skulle skjutsa in Emilia till träningen, sen vänta tills den va slut. oooops. Skulle faktiskt behöva gå på stan en snabbis, köpa lite solpuder osv. Men kanske är lika bra att jag sov bort de, hade väl gjort slut på mer pengar än vad jag ska annars.. -.- Snart kommer ju studiebidraget också! WEEEIIIJ. Eller ja, de är ju typ 1§ vecka kvar, men iaf! :)) Ska gå ner nu och äta lite frukoskt kanske, se om någon är hemma här (som det aldrig är typ) och om mammi är hemma ska jag fråga henne om jag kan få beställa en volangkjol från H&M och lite underkkäder :) Tror inte de ska vara några problem :) Ska skicka tillbaka BHn från Nelly idag också, som dom inte har gjort än -.- Så jag får den andra snart! :)


bild på mig & lite av rebecca från innan nån gymnasiefest i vintras.. ^^


PUSS SÅ LÄNGE


i remember the first time i saw you


fredag kväll

inte alla som ligger hemma en fredag kväll.. hehe
känner inte alls för att gå ut idag, har varit så skönt så att bara varit hemma (utom en snabbis till cafét!), har duschat och fixat lite :)
testade den där hårborttagningskrämen idag också, fan va den inte fungerade på mig! luktade för det första hår färg?! :o as starkt, sen hade jag på de osv, skulle sitta på i tre miuter och när den hade gjort de skulle jag ju då ta bort de och då började de svida och började typ bli aldeles röd :o typ utslag, så skyndade mig att ta bort de fort med vatten ist! gav bort den till Louise, för de funka tydligen på henne iaf :)
sen har emilia fixat lite "manikyr" på mina naglar ;) hähä. har ju dock inte så långaaaa än, men fan, de får duga! ser inte så bra ut nära, men när man är en bit ifrån så ;)

ska snart äta lite korv m. bröd till middag, sen ska jag och min marabou polka + mensvärk lägga oss och se DH :)

jag just nu!


Där ser ni ju lite av manikyren, dock bara tummen (;


(L)


kvällen blir nog bra ändå utan fest osv.
det blir vad man gör de till ;)
en vecka kvar till midsommar! WEEIJ
puss så länge

frukost/lunch

idag vaknar man av attmitt myggnät jag har gjort helt själv (en spetsgardin som jag har nålat fast i fönstret!) är borta och fönstret står vid öppet och det luktar kattpiss i mitt rum!? :ss eeeeuuuw. kattarna här hemma får inte gå in i mitt rum så har dörren stängd, och alla var inne i natt, så ja, jag antar att det är en äckligkatt som har varit in i mitt rum inatt igeom mitt fönster, och dessutom förstört mitt myggnät så det ligger nålar över hela golvet.. kuel. -.- fittkatt! tror de är katten som alltid hänger här hemma, han har inget hem tror jag, och är dum mot våran han katt :( naawe. okej, nog pratat om katter! haha. men det lukar äckligt iaf, måste få bort de!!

iaf, dessutom när jag vaknar spöregnar det. inte de roligaste de heller. jag är hungrig, finns inge gott hemma att äta så jag och emilia bestämmer oss för att klä på oss bara och åka ner till mamma åh käka lite lunch till frukost! :) orka inte fixa mig alls, borde egentligen duscha åh grejer, men nej. smart som jag är tar jag bara på mig mjukiskläderna och åker -.- hhmmmmm..... iaf, gott va det, och mätt är jag!

Nu ska jag snart duscha, ha på lite BUS (för inte blir man brun av detta väder inte-.-) sen kolla på säsong ett av DH tror jag nog :)) myssss.. alltså sängen hela dagen idag! låter perfekt! :)


min söta lillasyster! haha


blev lite efterrätt också! latte med hasselnötsmak, mmmmmmums!


höööörs sen! Pussis

SATC 2!

åhhh, har varit och sett Sex And The City 2 nu! Lite efter är jag, men fan va bra den va! :D Bättre än ettan tyckerj ag :) ÅHhhh man blir så glad av att se på alla ful-snygga kläder, all lycka, alla pengar, deras sköna liv, och deras personligheter! ÅH bara älskar dom! :) Efter bione tog vi en prommis till donken för att våran buss inte gick förens typ 1½ timme -.- seeegt. köpte varsin chees och dricka, möms, sen prata vi lite osv :)

juste!! Köpte mig även en ögonfransböjare eftersom min är borta?!
OCh rebecca bjöd mig på bion i present, hihi TACK gummsan!

trevlig kväll! :D
mina flickor äääär så bra!




yaaaaiiij meeee!


väntan på busssNNNN


ahmeeeen puss då!


hatar kissie

åhhh, fan va jag stör mig på henne.
fan. -.- fattar inte hur någon kan tycka hon är snygg heller? liskom se på henne.

okej, jag vet att inte jag är snygg själv, och jag vet att man inte ska säga att andra är fula osv.
men hallåååååå, hon gör sig ju bara ännu mer ful med operationer och allt va hon håller på med.
dessutom tycker hon att hon är så jävla snygg själv -.-
GAAH. brukar inte läsa hennes blogg längre, men ibland måste jag, och fan, jag ska sluta med de, blir bara arg för hon är så dum i huvet :( åh. fuck kissie!¨'

(känner att jag inte har något att göra idag, så de kommer bli många meningslösa inlägg(A) HAHA.
ska väl börja sminka mig och fixa snart, åker med bussen in till Mora 16.50, och hoppas att busskorten fortfarande fungerar!!)


MERCI

seriöst, måste bara säga de, fick en ask merci av mina söta tjejer igår!
fyfan va gott de är! Har legat och tjockat hela morgonen! Och den med vit choklad på undersidan och smak av kaffe, herregud säger jag bara! Underbart! åhhhhhh. de knullar i munnen ;) haha!

Hade knäppt ett litet fint kort på just den smaken, men nu funkar det inte att föra över :( Såebli en google bild ist ;)


PUSS (L)

lunch straxX

Vaknade för ett tag sen av att jobbet ringde, men jag svara icke ;) Hähä. va ju ett nummer jag inte hade? MEn sen kolla jag upp det och såg att det var dom, men jag börjar ju inte förens på Måndag, men dom ville bara säga vilken tid jag skulle börja och var vi skulle samlas! Så Måndag klockan 07.00 på kyrkogården i nått garage elle va han sa? fatta liksom inte :( haha. JAja. Har en hel helg med ledighet, sen börjar jag jobba och jobbar hela lovet! Mitt schema kommer bli ungeär såhär, två veckor på kyrkogården v. 25 & 26 (ledig på helgerna!!), sen v. 27 börjar jag på cafét, kommer jobba typ 4 dagar, ledig två, fyra timmar om dagen, rätt chill! :) Dessutom ska jag verkligen försöka sprara nästan alla mina pengar som jag tjänar! Vill utomlands i höst, och ska fan försöka styra upp de ;) Ingen i min familj verkar pepp.. Så nu jävlar ska här jobbas så jag kan hänga med Lousie, (synd att ho ska så jävla långt bort så de kommer kosta to mutch :(() Meeeeen ska jobba för de föfan ;)
Iaf, nu sitter jag här, påklädd men osminkad och ofixad annars. Orkar inte göra de, ska ner och luncha(egentligen lir det ju fruckost!) lite med Emilia så fort hon klippt klart gräset. Men hon är seeeeg.

MEn ska skynda på henne nu, lunchbuffen stänger om en halv timme!
Hörs sen!
Ikväll blir bio! SATC 2! weeeeij, jag är lite seg.
PUSS

GRATTIS TILL MIG

Först vill jag bara säga TACK för en helt underbar födelsedag alla som varit med på den! :D Och tack för alla gratulationer jag har fått, både via sms, ringning, facebook, folk som jag träffat och allt annat! :D PUSS

Men nu är dagen slut, och nu är det bara att tagga tills nästa år då ;) 365 dagar kvar till 18 år, helt sjukt!
Iaf dagen började tidigt med att jag gick upp vid halv nio, fixade lite och så och åkte sen till Mora med min söta lillsyrra Emilia :) Vi kikade runt lite och jag hittade ingenting, seriöst, finns fan inget i Mora -.- Fick med mig lite smink och nå hårborttagnings kräm, hoppas den funar :) Skulle bara smörja på de, vänta tre minuter, sen ta bort de så ska de va ist för att raka? :o har adlrig sett de förr, ör väl lite efter i guess ;) Jaja! Sen käkade vi och så, sen åkte vi hem :) Handlade lite på Noret på väg hem också, tills kvällen! Åkte hem, chilla lite, sen hopp in i duschen, sminka om sig och fixa, sen börja med sallad, maten osv. Vid sju-halv åtta kom MAtilda, Malin & Rebecca, vi började grilla och äta och så, sen kom de andra lite senare! :D Huuur mys som hellst! Vi pratade, hoppa lite matta, myste med kattungarna och sånt, tills vi gick ut på Orsa! Tog ett varv på ORsa men bestutade oss för att gå ner på campingen ist. Gick ner och satte oss ute på bryggan och pratade! När det började regna gick vi hemmåt, och när vi kom typ nästan hem satt min lilla kissekatt och väntade, haha så söt! Han hade legat där i nårga timmar medans vi varit ute ;) Sen följde han med hem, men vi gick bara på toa för vi skulle till Statiol, och bamse (katten!) följde med, sen va tog vi tiiid på oss hem, och bamse fasnade och börja leka med nårga andra männsikor! -.- Hoppas dom är snälla mot honom, är orolig för lillplutten :( Han ska gå över stora vägen och allt själv, awww... MEn han kommer väl snart och står och mjauar utanför mitt fönster ;) hihih. Jaja, Sen nu iaf åkte de andra hem och klockan är typ ett, jag är sååå trött och ska snart sova! :)

Super bra dag iaf, tack för de! Ni är bäst!



















Känner att det kommer bli så jävla drygt att tvätta bort sminket nu -.-
Fifan, men jaja!
PUSS & GODNATT


kalasat klart

hej igen!
Nu har vi kalasat klart ;) hehe. Kusinerna, kusinbarn, moster, farbror, farmor osv va här :) Myyyys. Har fått pengar och lotter (inge vinst på lotterna dock -.-) Jaja, imorn ska jag in till Mora med min käka lillasyster och spendera pengarna, haha. jag kan aldrig aldrig aldrig spara pengar, så fort jag får dom måste jag handla! Men har lovat mamma att spara iaf 500... hm. fprse alltså! Jaja, fick dessutom min BH jag beställde från Nelly idag, eller jag fick den i present av mammi & pappi, meeeeeen jag hade ju lyckats beställa förliten kupa -.- arrrmmmhhho :@ dåligt gjort av mig fan. skickar tillbaka den imorn! :) Den va snygg annars tycker ja (:
Öhm, jag har blitt sjuk, eller ja, alergisk. Fan va jobbigt det ör, Kliar i hela halsen och snorar och nyser som jag vet inte vad.. :( Har cp ont i halsen också, men de bror väl inte på allergin? Hm..

Ska väl fan lägga mig och sova snart :)
IMORN KVÄLL KOMMER MINA SÖTA ÄLSKINGS TJEJER HIT OCH GRILLAR OCH MYSER! ;*
ni är bäst!

ska ladda upp lite bilder från idag också! :)

möms! ska säga att jag faktiskt bakade negerbollar, gjorde kladdkakstårta, bakade "ut" kakor! Fifan va bra jag är! skar även jodgubbaar. Åt massa smörgåstårta gjorde jag också, hähä (;


Antoooooooooon (:


Och Noel :)


Anton gör nån galen bakoltvolt :o


HAha, seriöst, trodde jag hade typ 30 bilder till? Men nähääääää.. Får duga med dessa då! :)
PUSS

Tisdag

Hallå!
Tisdag idag, känns konstigt aatt int4e vara i skola, eftersom det verkligen inte känns som sommarlov? Men gött iaf! :)
Lite konstligt att skriva på Emilias dator, som jag gör just nu, därför jag kanske skriviver lite knaaas.
Iaf, gick upp åtta, tog på mig kläder och åkte till cafét :) Varorna hade inte kommit än, men jag käkade lite frulle och så, sen kom dom. Packade upp och hjälpte till lite mer sen åkte jag hem och väckte Emiliiii :) Hoppade in i duschen, sen fixade jag mig sen åkte vi till banken, konsum, cafét (käka lunch), ica, sen hem! Så nu håller vi på här hemma, ska städa och baka innan allt folk kommer vid fem :) Duttiga vi är ;)

Imorn blir det Mora med Emilia, ska se om jag hittar nå skoj, sen ska hon köpa nå till mig eftersom jag fyller år (a) hoho! Köööng ;) Fårse vad som händer imorn kväll.. Hmmm... maah, kan inte bestämma mig. Men jaja, Skriver mer senare när alla hjar varit här :) Nu måste jag väl gå och hjälpa Emilia lite hähä.

Bjuder på två bilder på mig & smpsyrrorna från liseberg förra sommarn ;)



puss/ M

men va?

                                                                                                                                                                jaha?






GODNATT DÅ (L)(L)


Tjabaaa

Funderar på att lägga mig och sova, är sååå trött! Har pecis ätit, tunnbrörulle, möms! Tvääärmätt, vrkligen. Vill spy! haha
IAf, lång dag imorn. Ska upp vid åtta för att vara nere på cafét vid halv nio och hjälpa lilla mamma med varorna som kommer, eftersom vi ska ha släktkalas för mig och pappa imorn ska mamma göra smörgås tårta så jag tänkte hjälpa henne att packa upp varorna så hon slapp det :) Efter det ska jag få med mig Emilia och åka och handla grejer till kalaset då, tänkte bla baka negerbollar så måste handla lite då :) och mamma & pappa jobbar bägge två så ja, vaför inte liksom (måste ju fjäska lite efterssom jag fyller år på onsdag;)) haha! Sen ska jag på banken och få lite pengar som jag inte riktigt vet varflr jag har fått? iaf ska jag sätta in de på kortet! :) sen hem, städa, baka, mublera om lite så alla för plats och fixa innan alla kommer vid fem! :)
vi blir väl ca 20 stycken och alla får inte plats i vårat kök skulle jag tro så måste göra om lite.. Synd att det är så kallt ute så vi inte kan sitta där, som vi alltid annars brukar göra den här tiden -.-

JAJA.
Fixa lite nu, tvätta av sminket osv. Funderar på att duscha nu, eller om jag ska orka upp tidigare åh göra de imorn.. hm.. fårse hur det blir!
PUSS ALLA SÖTA


dålig uppdateeee

Tjaba Tjena Hallå, weeeij! haha
Har inte haft tid att uppdatera nå i helgen, Rebecca har som sagt sovit hos mig, både Lördag & i natt :) Mysssss!
I Lördags kom hon på kvällen så vi kollade bara på film, cykla till statoil en snabbis och handla lite B&J (L) sen ja, film hela natten! Eller iaf rebecca, jag somna typ nio-tio (a) hehe.

I går låg vi kvar i sängen rätt länge, sen käka vi lite frulle, sen mer film blablabla, sen fixa vi oss och åka till Mora med mammii och pappii! :) Hämta ett tält i Sejla för vi tänkte tälta ;) Sen till Ica MAxi. Åkte hem fixa käk, åt osv :) Sen bestämmde vi oss för att INTE tälta, haha. Får bli en annan gång i sommar ;) MEn vi tog oss en natt spring/gå - promenad ;) i blev fucking jagade av en på moped, fyfan va rädda vi va :|| så vi gick hem.. heh. La oss och kolla på tv, sen somna vi :)

Idag sov vi till typ två, sen fixa jag mig och rebecca kolla på tv tills hennes mamma kom och hämta henne :)
Jag gick ner och käka lite frulle, sen la jag mig här :)
Pappa fyller år idag så ska väl vänta tills han kommer hem så ska jag göra nå skoj med honom kanske :)
Han ska få AXE-parfyms grejs. åhh, dålig present, jag vet -.- men hitta inge, ska köpa nå bättre sen :)

tjockisar (L)


mackor, apelsinjouis, vaniljyougurt+flingor. möms


HAHA, grå mjukisdress <3<3


becciseeeeeen ;*


grattis grattis grattis världens bästa pappa! jag älskar dig (L)


hörs sen da.
PUSS


dusch mm

hallå igen!
nu har jag precis duschat, raka benen, smörjt in mig med body lotion, smörjt in mig med BUS, målat naglarna osv. weeeij. känns gött! Jag vet inte hur det blir med min BUS bara, vet inte om den kanske är gammal ;$ men den lukta som vanligt och såg bra ut :o men fanns inge utgångsdatum och jag vet inte när mamma hade den sist, och hon va inte hemma :o jaja, hoppas de blir bra! blev inge solarium som jag tänkte, ingen hade tid att akjutsa -.- sååååå fick bli de ist! ligger här och väntar på rebecca fortfarande! ska kanske gå ner och äta nånting? har liksom inte ätit nå idag, kanske ska klä på mig nånting också! haha. det har jag int heller gjort idag. skön dag, seg dag. jag vill ha sommar & SOL! ska tvinga med mig rebecca på en prommis i regnet iaf, sen kan vi feta med godis restan av kvällen! ;)


haha vilken söt bild vaaaa..

PUSS (L) 

seeegt

åh, vilken seg dag! seriöst, bara regn & regn.
rebecca ska sova här inatt, och vi blir nog hemma hela kvällen eftersom vädret? :s
jaja, jag har typ legat och sovit tills nu, hähä. ska ta mig in till duschen innan beccisen kommer och så, funderar starkt på att fixa skjuss in till mora och sola, fan hart inte gjort de på typ två veckor och jag är fucking blek :(( fårse om becca hänger med mig in när hon kommer! :D

på ONSDAG ska det bli sol, då fyller jag år, då blire papapaaaarty mina söta vänner! :)
dagarna innan ska de vara molnigt, och regn -.- åhhhhhhh.
4 dagar kvar då!! http://www.klart.se/dalarna/imorgon-13.html där är värdet, hoppas jag fattar rätt! :o
nanananannanaaaaaaaaaa!

bilden är typ 4 månader gammal, men har ingen annan, den passar bra! helt ofixad åh så, precis som nu. hähä


PUSS SÅ LÄNGE


myyyys

Godkväll vaaaaa :)
Sitter här nu i min säng, helt själv! Mina brudar har precis åkt hem. Vi har haft jätte mys, tyvärr mycke tårar :/ men även mycket skratt! :') Känns så braaaa att vara med er tjejer, ni är så bra! Tyvärr händer det aldeles för sällan, men nu har vi en hel sommar och den kommer bli bäääst! :D weeeeij! Blev iaf film och prat, och mys med kattungarna! ;) hih.
Nu ska jag se en film själv, The Ugly Truth och somna till innan emilia kommer hem vid tre, fyra, för jag har snott hennes kuddar! hähääää
Har fönstret öppet och det är 10000 myggor här inne, fuck! :( Har fått ett bett på lilltån -.- kuel. fan, jag hatar myggbet och myggor, men älllllskar sommarn!

HAHA vilket fult inlägg de här är, skriver bara massa skit men är så jävla trött!
Blir lite bilder nu, sen säng!

kattisunge, lite ledsen är hon:( mobbad också stackarn (L)


maliiiiiiin :)

haha, så skabbiga bilder på mig.men jag var trött, osminkad, och mjukiskläder (Y)
va rätt skönt faktikst, men bjussar på dom här bilderna!



AHAAAAP, blev inga bilder tydligen :o
jaja, tack flr ikväll!
FPUSS&GODNATT


ku(k)l väder

fan, jävla väder! det är kallt och det kommer väl börja regna snart. så vi tjejer ska nog kolla film och mysa lite ikväll tror jag! mys det också ju! :) vet inte vilka det blir, men skulle tänka mig att det blir jag, matilda, rebecca, maja, lisen & malin! :) vet bara inte var vi ska vara än :o jaja, nu ska jag nog åka till apoteket och handla lite ansiktsgrejs innan det stänger!

Somande typ tre timmar också efter jag skrev det förra inlägget, så här söt va jag när jag vakna.(och fortfarande!!) HAHA
sry för min min jag gör :$ fett ful, men jag är faktiskt nyvaken! har ingen annan bild! ;)



PUSSS PÅ STJÄRTEN! (hur fan stavas de?) ;*

Avslutning

Har precis varit på den sista avslutningen nu! Åh, fan va fina alla va! :'))
Jag, Matilda, Rebecca, Maja & Lisen va i kyrkan och kollade på när dom spelade och sjöng. Jätte fint! Efter åt kramade vi alla och sa grattis, galv blommor osv. Sen följde vi med upp till Orsaskolan, haha. Vi är desperata av den skolan alltså ;) Alla minnen och allt, sååå underbart att vara där igen! Träffa alla elever och speciellt lärarna! :) Fick träffa Eije och ge honom en kram också, awwww! Va in i klassrummen, såg alla gammla inristat klotter vi gjort på bänkar och väggar ;) hähä. Sen hade alla nior samling och svslut i idrottshallen, och vi var utanför, när dom kom ut grät typ ingen fast när Emilia & dom kom grinade iaf dom, så jag kunde inte låta bli att grina lite jag också. Haha.. ÅHHHHH. Jag vill också sluta och åka till grönan!! När vi kom hem hade mamma pch pappa iaf fixat lite mat och fika, sen bytte dom om och nu åkte dom precis!

Maja, Lisen, Rebecca & Matilda


Här kommer dom in


Linus sjöng, jätte duktig va han! :)


Ida & Denice, också jätte duktiga! :)


Hanna & Rowena sjöng "Hey soulsister", bra dom också! :)


Emilias klass efteråt!


Seans klass också! :)


Sen tjejerna hemma när vi fikar! :)


Emilia, Özge & Patricia sjöng också, men jag filmade hela det så har inga bilder och jag vet fan inte hur man laddar upp filmer :( Men dom var också hur bra som hellst, synd att publiken började klappa takt mitt i låten, och alla klappa otakt, så det förstörde en hel del.. Men men..
Nu ska jag väl sitta här och sen fixa lite, kanske sova ett tag. Och sen ikväll ska jag försöka dra ihop nånting med mina söta vänner! :)

PUSS /mmm

prommis

Har varit ute precis på en timmes promenad! Sååå skönt! Synd att det är så mycket mygg bara, och att jag är så himla varm nu och jag inte kan öppna fönstret för jag kommer dö av myggbett då :(  Men sånt man får leva med på sommarn! ;) Klockan är snart halv ett och jag ska krya ner och somna till en film eftersom jag ska upp halv sju imorn! Har faktiskt varit vaken sen fem i morse så borde fan somna rätt snabbt!

Iaf, glömde säga en sak. Hade min antagligen livs sista engelska lektion någonsin idag!! Förstå hur underbart detta är?! Finns inte i min värld! FUCKING UNDERBART!! åhhhhh. Fick G också, tillslut, överlycklig för att jag slipper sommarskola i år igen och slipper läsa om hela kursen!

PUSSSSSS & GODNATT

Skolavslutning

Hallå!
Som ni redan förstått säkert så har jag fått sommarlov, äntligen! Vill bara säga att det här läsåret eller vad det heter (ettan alltså!) har gått så jävla otroligt fort! Jag minns första dagen som om den vore igår, helt sjukt. Är helt klart det snabbaste läsåret någonsin, och så mycket som har hänt också, har hunnit varit både överlycklig & förkrossad, lärt känna nya männsikor, en helt ny klass och allt sånt. Sick, hoppas tvåan & trean går minst lika fort, men de tror jag eftersom vi har mycket praktik så vi slipper att vara skolan hela tiden! :) Har också lärt känna både idioter och verkligen as bra människor! Maria tillexempel, liskom gått på samma skola som henne ända sen hon flytta hit i typ trean eller fyran? Och ALDRIG pratat med henne, är såååå glad att vi lärt känna varandra gumman! :) Du är underbar! Lite sorligt att treorna har slutat nu, kommer bli rätt tomt, men kommer bli ännu tommare när 08-orna slutar nästa år.. Åh, alla 95or kommer upp, kommer ihåg hur tomt de va när man började nian och alla 92:or försvann då liksom! hehe. Men ska faktiskt bli kul att 94orna kommer upp nu till hösten, känner ju rätt många, typ alla sköningar från Orsa :) Jaja, inte ska jag tänka på det nu inte, jag har ju ungefär 2½ månad med sol, bad, glass, grillning, vänner, fester och jobb framför mig! WEEEIJ! Kommer bli en toppen sommar, känner jag på mig!

Iaf, nu på kvällen har jag varit på Kyrkbynskolan på min yngsta lillasyster Mayas, och min "extra" lillasyster Emmas avslutning. Emma sluta 5:an, och Maya sluta 6:an. Guuuud va stor hon har blitt, haha. Låter väl som en gammal kärring när jag säger så, men seriöst, hon blir 13 år och börjar SJUAN föfan! Helt sjukt. Min minsta lillsyrra blitt stor vafan?! Va ju inte längesen jag slutade sexan! Haha. Men jaja, iaf va vi där, skit tråk men ändå kul och se alla söta lekis-6:an sjunga och så, men ba awww :')) Fast ja, har ju haft alla dom där lärarna, och ja, inte dom bästa kanske. Haha, hatar dom flera faktiskt! Så dryga. Men de är väl det lärare ska vara antar jag! ;) Iaf sjöng dom och grejs, sen fika vi. Sen åkte vi väl hem! Så jag lägger ut lite bilder nu då!

 

pappa & mamma. (pappa försöker härma mina posar jag brukar göra ;o)

 

 

 

 

 

Så, GRATTIS LILLSKIT! Jag älskar dig! (L)

Imorn blir de att gå upp tidigt, även om det är första dagen på lovet.. Ska till kyrkan för att gå på andra lillsyrrans avslutning, hon slutar ju nian! :) Är lite smått avis på alla orsaskolingar som får åka till grönan och ha kul :( Men men.

Hoppas ni haft en bra dag!
PUSS


SOMMARLOOOOOV!!!


(bilder från förra året)


STÄDAT!

WEEEEEEIJ! faktiskt sant, jag har städat mitt rum! kunde man aldrig tro att jag skulle göra va ;)
Men ja, nu är det as tomt för alla kläder är borta ;(( Ska nog ta hit en riktig dataskärm och använda den ist för TVn snart, liksom mitt databord är helt tomt? Faaast de är ju så gött att kolla på film från datan på tvn, fan vilka problem jag har ;)

Jaja, ska ladda hem en film nu iaf och lägga mig och kolla på den och somna till så jag kommer upp i tid imorn, sista dagen innan lovet! ;)

Hoppas ni haft en bra dag! PUSS (L)


fitt internet, FITT telefon

ah, fan. när jag kom hem från att jag och hanniz hade varit ute och ätit lite, handlat lite osv. så tänkte jag sätta mig här, men nej, då funkade inte internetet.. ÅH va irriterande! så jag la mig och sov i några timmar. de va gött! iaf så har min telefon slutat fungera helt och hållet också, VAFAN. palla. har jag inga kontakter, inga sms, inga bilder, ingen musik, man kan inte smsa eller göra nånting. kuL! -.- har testat att ta ur och i minneskortes och så men ändå funkar de inte :( fast har iofs haft den här sen typ nyår, alltså ett halvår, och har nog aldrig haft en telefon så länge utan att den går sönder! haha inte precis nå ovandligt att mina telefoner går sönder, är fan stammis där min telefon kommer ifrån! ;) haha men ändå, likosm orka de nu -.- så får väl ta mammas telefon ett tag och se om de funkar då medans min är på lagning!

iaf, skit sam. niorna har avslutningsmiddag idag, alltså åh. när jag vaknade satt Özge och höll på att bli sminkad av Hanniz, och Emilia va stressad och sur för dom höll på att bli sena. haha! ja, och liksom då tänker jag tillbaka va jävla innihelvetekul vi hade på våran för ett år sen! de va underbart! jag va sur i början och innan och tänkte inte gå för jag inte hade hittat nån klänning som satt bra osv, men jag är så jävla glad att mamma tvingade dit mig! haha, verkligen kul hade vi! åh, så mysigt! de sista man gör med niorna ju, utom grönan sen då, men ah! :')) dom va så himla fina, özge & emilia och jag slår vad om att alla där uppe är minst lika fina! ska lägga upp en bild på dom nån dag så ni fårse! saknar nian så mycket :( 9:1 liksom (L)

JUSTE har varit ett bombhot mot kommunhuset här i Orsa idag okcså! :O HAHA? helt sick. här kan ni läsa lite om de. har tydligen stått i expressen, aftonbladet och alla andra tidningar okcså! haha. dom utrymmde lärcenter, sos och lite av lillåhem också, inte bara kommunheset. coolt att det kom bombhundar ändå från stockholm liksom! 


jaja, imorn ska jag till skolan sen SOMMARLOV SHALALALALAAA!!! WEEEEEIJ
fuck va gött


fårbli en bild på kära 9:1 från skolavslutningen förra året!
ÅH MINA ÄLSKADE

puss

Godmorgon

Vaknade för en timme sen typ, kolla på karlsson på taket, haha så underbar! (L) sen satte jag mig här, blev sur för att vädret är så jävla dåligt, så kände att jag ville åka utomlands! Hur gött skulle inte det vara?! :) Fast isf i vinter, tre veckor till Thailand i slutet av december - bärjan av januari, hur skönt skulle inte det vara?! :o
Synd att det är så dyrt, om vi skulle ha åkt hela familjen, mamma, pappa & 6 barn skulle de bli typ 120 000 för flyg och hotell :o sen ska man ju leva där också, men de är billigt har jag hört, men iaf. Men de skulle vara fett sköööönt. Ska tjata lite på mamma och pappa, kanske inte blir Thailand men nånstanns iaf! Jobbigt att det tar så långtid att resa till Thailand också, typ 19 timmar (mellanlanding iofs) men ändå.  Jaja, lite drömmar bara ;)

Nu ska jag se om Johanna har vaknat så ska jag öta frulle och börja röjja på altan!



PUSS


trött, hungrig & ingen skola

HEJ IGEN
sorry om jag uppdaterar mycket. hehehihhöhöhuhuh
iaf skulle bara säga att jag är så jävla trött, men orkar inte sova, är så jävla hungrig, men orkar inte gå ner och äta nå, men imorn tänker jag ta mig en liten "sjuk" dag och vara hemma för det är jag värd! HOHO
ska faktiskt städa altanen med johanna & pappa! sen ska jag försöka städa mitt rum också! hm, kommer inte göra nå av de där känner jag -.- men jaja!

har så fruktansvärt tråkigt, haha......
tönt jag är. men ska väl gå och äta en macka och dricka lite oboy snart! GÖTT


skit väder

alltså fyfan. tänkte ha lite grillmys eller nå liknande här i helgen, men vafan. väderet är ju helt värdelöst, kul liksom. de är fan juni nu och det ska va bra väder, inge jävla skit! blir så förbannad, man mår fan sämre när vädret är dåligt! :(( här kan ni se vädret, rolig liiiksom.. så jälva opepp!

FÖR ÖVRIGT FYLLER JAG ÅR OM 8 DAGAR! 17 år, snart 18, bara typ 370 dagar kvar, weeeij! kung de ;)

men ändå, vädret! (NNNNNNNNNN)!!!!!

Tiiiiiisdag

Hej hej!
Idag hade jag sovmorgon till Tolv, skulle åka med Tio bussen in, men då säger Hanniz att jag ska åka bil med henne in vid kvart i tio ist för hon ska på lassarettet och ge blod. Så jag gör det, vi kommer lite sent dit, men hon är klar runt tjugo i elva kanske? Jag är stressad som fan för hon ska sola och sen ska vi käka innan skolan, så vi åker bort till Solariet och hon lägger sig, medans jag sminkar mig osv. När hon är klar skyndar vi bort till helmers och hon bjuder mig på lunch! Gött :) Tack för de! Klockan är då halv tolv, haha.. Seeeegt, får stressa i oss maten. Men jag blir bara typ 10 minuter sen till svenska lektionen iaf! :) Bra gjort! ;)

Väl i skolan har vi svenska, vi får fika och så av våran svenska lärare, Sandra. Sen säger vi hejdå och så, för det är sista lektionen vi har henne, och i tvåan får vi någon annan i senska B :( Skit dåligt, eftersom både hon och vi har sagt till rektorerna att vi vill ha kvar henne! Hon är verkligen AS bra, jätte bra lärare och personlighet, hon hjälper än så man förstår och allt. Så när vi fick reda på betygen och kramade om henne och sa hejdå började jag såklart böla.. haha. Typsikt mig, men jag tycker verkligen att det är tråkigt :( Iaf fick jag reda på att jag bara för G för jag har fått G på de senaste jag har gjort, men jag var såååååå nära ett VG och hon ville gärna sätta ett VG, men jag nöjer mig med ett G, helt klart! :) Hon sa att jag skulle ta med mig allt och käpa på svenska B så kommer jag antagligen få VG där isT :) Känns såå bra att ha en svenska lärare som peppar en ist för en som säger att man är dålig, som på orsaskolan -.-

Men iaf, sen skulle vi ha matte, men hade ingen för alla som fickIG på NP skulle göra om.
Så vi åkte ner på stan, sen till parken, bowlingen och bowlade med idrotten! Weiiiij. JAg spelade med Max & Jimmy, kom fan tvåa! Kung! ;) Jimmy kom sissssst! Hehehehe

Sen kom Hanniz och hämtade mig, rebecca & matilda så skjussa hon hem oss :)
Åkte ner till mamma åh åt lite, sen pratade med henne massa, tog en prommis hem med Lousie och nu är klockan sex, funderar på att åka in till mora? Men njea, tror jag stannar hemma! Blir nog en promenad senare ikväll, eftersom det inte är någon Desperate Housewifes.. Tråk att det va sista förra gången!

Lite bilder på mina kattbebisar och från idag!


hihi bus (L)


här är min katt, den är sbsolut sötast! har döpt den till retard! :'))


Haha, vafan håller EkAn på med?


Snygg stil när jag bowlar! ;) Blev garanterat strike!


Sådäääära! :))
Nu ska jag int skriva nå mer!
Ska bara tacka storasyster Hanniz för att hon hjälpte mig med designen! :)
Ha en fortsatt bra dag! PUSS 

IDIOT

VAFAN HAR JAG GJORT DIG EGENTLIGEN?!
VAFAN, GÅ OCH DRÄNK DIG FÖRFAN DITT JÄLVA CP!
du förstör mitt liv, jälva fiiitttta!!! ÅHHHHHHHHH DRA ÅT HELVETEEE
:@@@@@@@



 

nu håller min header på att fixas iaf så ni vet, hoppas de blir bra

.

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love enough to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day


siljan runt med hp09

nu har jag kommit hem från skolan, eller kom för en timme sen typ! :) Eller skolan och skolan, har ju varit ute och åkt siljan runt med klassen idag! Stannade på lite olika ställen och så fick vi redovisa typ! Trodde de skulle vara skit tråkigt, men blev fan riktigt kul! :) Synd att så många var borta från klassen bara, vi va bara typ 12 eller 13 med, men jaja, vi hade skoj iaf! :) Jag, Matilda & Rebecca redovisa om Rättvik, eller rättaresagt om CCW, Rättviks Marknad, Folkmusikenshus hus, Dalhalla & såklart Långbryggan! Det gick bra, fick stå längst fram i bussen åh snacka i mick åh grejer ;o haha! Men ja, tog kanske 5 min? sen har vi bara setat och åkt buss, så chill dag iaf! :))

Värdet har ju varit lite tråkigt måste jag säga, spöregn när vi åkte, blev lite sol när vi va i Leksand, men sen blev de molningt igen.. Men ja, hade inte varit så gött för oss att sitta i en buss hela dagen om det var 30+ grader, så jag ska väl inte klaga, hoppas vädret kommer imorn iaf! WEEEEIJIJJJ



haha nusnäs! (Y)

bild på entrén på tomteland får avsluta dagen!
PUSS


läggdax

Hejsan!
Nu har jag faktiskt bytt sängkläder och duschat! ska snart lägga mig och se på en film, göta kanal 3 tror jag, ladda hem den igår, suger säkert men vafan! haha såg förövrigt Dear John idag, skulle se den här om dagen men hade inga linser i då så det fick bli en svensk film ist annars skulle jag ändå inte sett texten! haha, så iaf idag såg jag den, fan va bra den va! verkligen, se den! sorlig och k'rlek, precis vad jag gillar! :)

öhm, imorn ska vi åka Siljan Runt med klassen, så får inte försova mig, bussen går åttaaa.. Ska åka till Rättvik, Leksand & Mora, och byarna runt om, och typ redovisa för vi har i olika grupper tagit reda på olika skit om de. blabla, as tråkigt säkert men peppa sista i skolan nu! Ska ta med kameran och försöka knäppa lite kort också, för det är såååå mycket roligasre att lära när det finns bilder okcså, det tycker jag själv och antar att andra också tycker det! :)

Börjar fucking få ont i halsen också, är nog för jag va ute utan jacka åh skit i fredags antar jag. Har dessutom as ont i höger arm, vid armbågen? vettefan vad som hänt där?! kände de när jag typ skulle sova i fredags. men JAJA

nybäddad säng ;*


borde kanske städa rummet också? höhö..


fårbli en bild på klassen också då!


PUSS & GODNATT
hoppas ni haft en bra helg, för de har jaaag wöwö


Grattis älskade du

Idag fyller min älskade farmor 84 år, helt sjukt gammal hon har blitt nu :o
Tur att hon är så pigg och frisk som hon är, för utan henne klarar jag mig inte alls.
Så blev väckt vid tolv av Johanna och Emilia -.- så käkade vi frulle, så satt vi och snackade massa, så vid kvart över ett gick jag upp och satte mig vid datan men hann inte sitta länge innan pappa kom upp och sa att vi skulle åka för vi skulle vara i Mora två och vi skulle handla present först, kul, jag hade inga kkläder, smink, oduschad, ofixad helt och hållet alltså! Fick dra på mig kläder fort och åkte in skabbig som feäeääeen. Men jaja, fikade med släcken och sen körde jag hem!

Nu ska jag gå ner och poppa pocorn och lägga mig och se en film! Senare blie dusch!
Puss så länge


GRATTIS GRATTIS GRATTIS
jag älskar dig så mycket, du är bäst i världen (L)

gryyyyyyymt

HALLÅ
har inte alls haft tid med datan eller bloggen iaf i går ller idag. men fan va kul jag haft!
Igår hade vi skola till typ halv elva? eller halv tio kanske de va, Fick reda på att jag klarade turismrovet jag gjorde i Onsdags, fick till och med VG! kunnnng. sen iaf, ner på stan och fika lite, kolla lite affärer och sen kom studenterna vid två! två år är det våran tur! (L) känns så dåligt att dom ska sluta fan :( men ändå betyder ju de att vi är närmre studenten själv såvafan! ;) sen iaf hem, tagga, duscha, fixa, sminka osv osv. va klar vid kanske åtta? åkte upp till rebecca och började festa lite, sen kom matilda och ja, vi fixa de sista och började gå till skeer vid tio? va framme elva! HAHA en timme alltså, så segt. men väl framme träffade vi massa annat folk och sen splittrades vi, ingen av oss gick mwed varandra utan hitta andra att gå med, men skit i de. jag hade det as kul iaf! dansa åh massa! Grym kväll! :D andra hade de ju sämre, men ah, va ska man säga. haha skyll dig själv älskling ;) iaaaf ringde jag sjussen vid kvart över tre? va hemma vid halv fyra, fyra iaf! somna vid fem!

Imorse blev jag väkt av pappa halv nio som fråga hur jag mådde typ, ja kul attj ag inte kunde somna om typ -.- men halv sov tills tio kanske sen låg jag kvar i sängen och försökte sova mer ändå, men efter ett tag gick jag upp.. försöte få i mig nå att äta sen vid tolv gick jag ut och solade i två timmar! matilda ringde och vi pratade lite om går dagen och så :') sen gick jag in, fixade mig och så åkte jag, pappa & emilia in till vansbro! Va där rätt tidigt, typ halv sex eller nå, jag och emilia gick och satte och och myste i gräset med lite matsäck vi handla på shell ;) haha och pappa va med nå kompisar :) sen skulle pappas kompisar åka hem vid tio? och jag hade skavsår och va fett trött så jag sa att vi också skulle åka hem, så jag körde faktiskt hela vägen hem och ja de gick bra! :) Körde om på riktigt för först gången ;) 3 ggr till och med! KUNG ;) heihiehöhöhhihhuhuh

Imorn fyller min älskade farmor 84 år så det blir att åka till mora vid två och fira henne, sen ska jag nog bara slappa, ladda inför siljan runt på måndag!

BILDER FRÅN HELGEN
'

HAHA okej! Förlåt för alla EXTREMT fula bilder! Jag har valt bort flera hundra som verkligen är FÖR fula!
Dom kan inte ens visas! ;) Men jaja! Nu taggar vi sommarlov på Torsdag, Stockholm på Söndag med mina söta, Grönan på Måndag, födelsedag på Onsdag och sen bara sommarsommarsommarlov (L)

PUSS OCH KÄRLEK TILL SÖTA

nananaa

Vet verkligen inte vad jag ska ha för kläder på mig imorn! :( Alltså jag har inte hittat nått, och jag har inga pengar att köpa nå dyrt snyggt heller, och lär väl inte hitta nå som duger hemma heller -.- Men jaja! Alla kommer väl vara fulla och glada så ingen kanske tänker på kläderna om jag har tur! ;) Hihih är pepp ändå faktikst!! Känner bara att jag vill att det ska bli morn! ;) Funderar på en prommis nu innan jag går åh lägger mig! Hm.. Mja, mjo ahhh. venne om jag pallar! Men jo! Haha.

Fan va de gjorde ont att använda Epilator btw :o Alltså inte alls lika bra som jag trodde :( Tog typ bara var 4 hårstrå kanske? Besviken fan! Jaja. Ska ju duscha innan läggdax också, och plugga.. juste.. Kasnke inte hinner gå ut iaf.. Int ska jag sitta här mer iaf! Kanske bör gå och leta på några kläder!! :o

Jaja.. Haha, cp inlägg vafan.
Men puss ;)

Torsdag

Hej hej, nu är jag lite lugnare än imorse! haha!
Pappa skjussa mig in till Mora, så jag kom inte så jätte sent, en timme bara! Och dom hade inte börjat med provgrejen än, så jag hann vara med! :) Hade engelska sen, fast vi stack och åt innan så vi kom lite sent så lektionen blev kort och bra! gjorde inget typ, lyssnade på lite redovsiningar och så.. Men jag blev blöt eftersom det är student vecka så har alla vatten ballonger + vatten pistoler -.- Shpend hade tagit någon och såklart sprutade han på mig, plus att han knäckte en ballong i huvet :( haha, fan. Men eftersom det va fint väder idag igen så torkade jag fort iaf! :) Var drakkamp nere på Göslan sen, va inte så kul som vi trodde, alla sprang runt och de va så rörigt?! så vi gick ner till stan ist! Jag införskaffade mig ett par svarta shorts för 250:- (fast jag är hur fattig som hellst!!) har typ 100 kronor kvar av studiebidraget som kom i måndags! bra gjort! -.- Köpte även en biljett till skeer idag, eller köpte två, en till rebecca & en till mig, 300:-! Tur att pappa betalade den iaf! :))

Nu ska jag gå upp till Lousie och vaxa mina ben, eller ja, med en epilator. höh. fan va ont :( men hoppas de funkar bra iaf! Sen ska jag plugga lite, kanske hjälpa henne med någonting så jag tjänar lite pengar? ;) sen ska jag iaf hem och duscha!

TAGGA INFÖR IMORN!!!
kommer bli köööng

PUSS

nere på drakkampen


shortsen

ÅHHHHHH VA ARG JAG ÄR :@@

JÄVLA SKIT FAN FITTS HELVETE!
MISSA BUSSEN, TVÅ JÄVLA GÅNGER!! OCH ANDRA GÅNGEN VA DE EMILIAS FEL ÅH FAN VA FÖRBANNAD JAG ÄR!!! ÅHHHH
är så arg så jag vill gråta :(
vi som skulle ha genomgång nu så man slapp göra provet, TACK emilia att jga måste göra de ändå!

kuken

onsdag

Hallå! Imorse kom jag typ inte upp, va så jävla nära på att stanna hemma och sova, men hade två prov på morgonen (ett vanligt & ett omprov) så fick dra mig ur sängen tillslut! Missade bussen så åkte med Micko in! :) Sen hade jag proven då, först turismprovet, som jag tror jag får G på, sen försäljning & service som jag fick VG på! kung! :D Skönt, nu är jag helt klar med Handel, turism, svenska, matte & småföretagande! Har bara engelskan (läsa ut en bok, redovisa, göra om ett prov, kanske gå om hela kursen i tvåan :(), idrott (bowling på tisdag i nya bowlninghallen), foto (kolla på bildspel nästa vecka) & data (dom ska gå igenom provet imorn) SEN ÄR JAG FUCKING KLAR MED ALLT! WOHOOOOW

Efter proven gjorde vi ingenting, facebookade, kunna lika gärna åka hem med en gång. Hade rast, sen matte, men Sune va sjuk och vi skulle ha vikarie men alla stack innan han eller hon han komma! (6) hehehe.
Sen foto, ringde Bosse åh han sa att vi kunde åka hem! :)

Kom hem, chillade med lite mat + glass med Rebecccaaaa, sen skjussa pappa hem oss! Henne till sig, mig till mig ;) Sen tänkte jag kolla på film, men somna! höhö vakna för ett tag sen och ska nu tvätta bort smink och fixa mig för sängen och lägga mig och se på Dear John!

PUSS & GODNATT

UNDERBART VÄDER

Godkväll!
M¨ste bara säga, vem fan har tid att blogga i detta underbara väder? Inte jag iaf ;) Har typ varit ute hela dagen! så skönt! Skrev klart svenskan lite snabbt och hoppas verkligen på ett VG, men känns inte som de :( men om jag får de blire VG i svenska A!! Iaf, ringde pappa åh fråga om han kunde hämta mig och det kunde han så jag åkte alltså hem efter svenskan! ner till cafét och käka lite mat sen chokladpudding (L) sen hem, bytte om och gick ut och la mig på mattan och solade! va ska man säga? finns inga ord för hur glad jag är för värmen och sommar! hehe sen spelade jag, emma och hanniz lite kubb också! myyyys.
sen åkte jag och handla med pappi och nu har vi precis ätit! klockan är snart nio och jag ska verkligen ta en snabb dusch innan DH börjar! kommer inte hinna :( haha.

jaja, lite bilder från idag!
PUSSS OCH KÄRLEK



sommar <3


skolan

sitter i skolan nu och jobbar med tsunamin, typ sista lektionen idag, har inte gjort klart de alls :( har fan mycke kvar, men ska försöka göra klart de innan klockan är ett! :) as varmt och gött väder idag, åkte till skolan med tio bussen, ner på stan käka frulle på helmers och sen satt åh mös i solen lite. sen till skolan, nu svenska. ska nog åka hem efter den här lektionen iguess! höhö har matte sen idrott, men är klar med matten och ska int va med på idrotten för jag är allergisk, eller sjuk eller nå. så typ ja, nyser och snorar.
sååå drar nog hem och lägger mig ute i solen, eller så åker jag ner på stan och sitter där ett tag, eller så stannar jag i skolan.. :s troligtvis inte! hehe

JAJA ska jobba kalrt med dettta nuuuu, puss

RSS 2.0