NYÅR!!

Så va de redan årets sista dag, 2010 har gått så otroligt fort så de är helt sjukt!
Men så mycke roligt jag har haft, ett av de helt klart roligaste/bästa åren!
tror att 2011 kan bli lika bra, om inte bättre. låter så konstigt när jag först skriver att de är bästa hittils och sen att nästa kan bli bättre! haha men jag hoppas iaf att de blir bättre, eller lika så de inte blir sämre ;)

Nu ska jag städa mitt rum (!!) och dammsuga och fixa de sista nere, sen är de väl dax att börja fixa sig! hihi
vid sju börjar de komma lite folk så blir de förfest och spel, sen ska jag ha en skitbra kväll och de hoppas jag att alla andra får också!! :D

ikväll har man fest och helt plötsligt är hela orsa ens bästavän :)

GOTT NYTT ÅR ALLA!!
vi hörs nästa år ;)



PUSS


segt

hade klockan på larm idag, så segt. de värsta som finns är att vakna till ett larm.
jag hatar larm, även om man är vaken, vilken tid den än ringer så bara hatar ja ljudet. haha!
jaja, iaf hade jag de för att jag skulle jobba. gick upp för en halvtimme sen och ringde pappa och fråga om han kunde hämta mig och de kunde han göra. men jag skulle börja jobba klockan tolv egentligen så jag satte mig vid datan lite, och nu ringer mamma och säger att jag inte behöver. :( åhhh. se segt att jag har gått upp! så nu ska jag jobba på söndag ist då johanna är tillbaka.

tur att jag bara satte på mig ett par mjukisbyxor och en tröja, så jag bara kan lägga mig igen (a) hähää
fast ska jag verkligen somna om?
men emilia sover fortfarande, och cribbe är här och då brukar dom ju "sova (;))" hur länge som hellst så de skadar nog inte om jag lägger mig ett tag heller.
sen blir de städ!

och emma, jag skrev till dig på msn igår om nyår. men du fick de tydligen inte?
men jag kan ta de på
msn senare idag, skriv när du är inne! :) fast jag tror du redan har pratat med lisen nu meeeeen du kan ju skriva ändå! hih

PUSS

bröderna karlsson

hockeyn gick braaaaa. mora vann med 5-2, och tog därmed 3 poäng. fint!

efter hockeyn kollade jag, emilia, cribbe, mamma och pappa på bröderna karlsson, den va faktiskt bra tyckte jag. rolig och så. hähä. och mamma och pappa blev överlyckliga för jag ville kolla på film med dom, haha! bara för jag alltid säger nej när dom frågar annars.

imorn ska jag jobba och sen städa hela huset! buuuhuu.
tur jag har emilia så jag kan köra lite med na ;) hihi

PUSS


onsdag

segt att jag somna klockan fyra, halv fem imorse? kunna fan inte somna.. låg och kika på hockeyn först, sverige vann om nån har missat de. :) sen fick de bli kenny starfighter! haha sååå jävla bra! men blir så less att jag inte kan somna!
sen har jag feber och de suger ju också. men de skiter jag fullständigt i nu för de är nyår om 2 dagar och ja tänker låssas som att jag är hur frisk som hellst! hhihhehehuhu

nu borde jag städa här hemma så jag har de gjort. men tror fan inte jag orkar idag. får skjuta på de till imorn, men då ska jag jobba också. men ikväll är de iaf hockey! wäääiiij. känns kung! :)

orkar inte skriva mer, fan vilket tråkigt inlägg! haha
men puss


nyår

äntligen bestämt vad som händer på nyår!
hoppas bara de blir bra nu!

godnatt pöss


mora

vaknade vid halv ett imorse, skönt.
jag hoppade in i duschen för jag inte orkade duscha igår hähä, fixade mig och sen åkte jag, emilia & mammsan till mora och har varit där tills nu.

jag hittade lite grejer som jag va tvungen att köpa. en bikini överdel, och en klänning till nyår.
bikini överdelen är en vanlig bh, fast den passar lika bra som bikini, va sånt matrial. den är ful och vanlig, men jag måste ju verkligen ha en och den kosta bara 100 kronor så ja? ingen som ska se mig när jag är i thailand ändå sååå.
och sen köpte jag en svart klänning som också va ett "bara för jag måste ha-köp", tänkte den, svarta genomskinliga strumpbyxor och svart kavaj tills på fredag. men jag kommer hinna ändra mig så. -.- den kosta iaf 250 kronor.

sen handla jag även en mössa på cubus, bara för att jag inte har någon. har fan tappat alla mina mössor? och ibland måste jag ha en och då har jag ingen så ja. jag tänkte handla en svart, men den va ju såklart slut -.- så fick bli en mörkblå, men den kosta bara 40 kronor så.
sen ett volanglinné från kompis! den va jättsöt tyckte ja :) kostade 300, men va lite rea så betaltade 210 kronor för den tror ja (:

johanna & johan kom och fikade med oss en sväng också! :) mysmys.
och dom åker till örebro ikväll så jag ska vara "barnvakt" åt kissemissen tills lördag så blir förmodligen i mora i nårga dagar, om jag orkar. hähä
fast ska jobba lite nåndag också. meeeeeen nu ska jag inte skriva nå mer!
hoppas ni har haft en bra dag!
pusssss mina fina vänner! :)

justeeeee!
nu ligger de lite bilder från 2009 på fejjjjs också. hihi
bjur på en egobild, för jag hade ett antal tusen på mig själv ja.


älvdalen

igår blev det kalas för storasyster louise som fyllde 23 :)
jag va dock inte med på "kalaset" så mycket för jag gjorde annat, typ duschade och lite så.
men hoppas du hade en jättebra dag lilla gummsan! om 15 dagar åker vi! ;) kommer bli gryyyymt! love u <3



efter kalaset for ja in till mora och hälsade på min snygging till kusin på jobbet till klockan åtta, sen tog jag bussen till min lilla bebis i älvdalen :) mysmys!
vi vaknade väl vid kanske tolv imorse, och sen har vi bara kollat på film och sånt idag, tiden gick så himla fort och jag åkte hem vid fem.
när ja kom till mora hämtade emilia, cribbe och termoz mig och sen skjutsa dom hem mig till orsa.
så nu har jag ätit och bara setat här.
imorn ska jag in till mora tror jag och handla lite.
men nu snart ska jag duscha och sen försöka lägga mig i tid för tydligen blir man trött av att inte göra nånting.
haha

puss


trött cheeeyy

Sådär, så va julen äntligen slut. :)
Nu har alla syskon åkt för dom ska börja förfesta och utgång så småningom. kul för dom, själv sitter jag här och fryser och har 38 grader feber upptäckte jag nyss.. inte lika kul nej.
hade beslutsångest för ett tag sen om jag skulle ut idag jag också, men har bestämmt mig nu för att jag stannar hemma. är så himla trött, och tydligen sjuk (haha) så lika bra att jag är hemma. ska tvätta bort sminket, byta om till mjukiskläder, ladda hem en film och bara mysa för mig själv. skönt de också!

har egentligen bara önskat mig en grej i julklapp i år, och det var en extern hårddisk. som ett stoooooort usb + en hårddisk kan man säga. haha. alltså så om någon skulle hända med min dator så jag måste omformatera den eller så så har jag alla bilder och sånt på den här externa, skitbra! fattar inte varför jag inte har önskat mig en sån tidigare. men iaf så fick jag den nu och de är jag meeeeer än glad över, verkligen! :)

så jag ska sitta och lägga över alla mina gamla bilder från min förra dator på den nu, antigen om jag orkar göra de ikväll eller om jag gör de imorn. och sen kommer jag garanterat ladda upp en hel del av dom. fast de blir nog på fejjan isf, kanske en del här. men jag har ju 2008, 2010 och snart 2011 på fejjan så de fattas en mapp med 2009s bilder och de är dom som kommer komma ;d så kul att kika på sånt ju :))

men iaf, jag har ett problem och de är va i helvete ska jag, eller vi göra på nyår?
fan de verkar ju som de är dött i hela jävla sverige på nyår? :(:(:( fyfan. om någon vet så säg till!!


haha snygging bild på mig och pappsi
pussss

Julaftons slut

Julafton 2010 är slut, och jag har haft en helt okej dag.
Har fått lite grejer som är bra tills Thailand, haha. så söta förälrdar jag har :') fick blandannat tabletter som heter solbrun, typ som BUS fast tabletter då (om jag fattade de rätt) :) hoppas dom funkar!! så man helt enkelt ska bli brunare, och brännan ska förhoppningsvis sitta kvar längre efteråt också om man fortsätter äta. så dom blev jag väldigt glad över, hoppas dom funkar så jag kan få lite färg när jag åker. sen fick jag sockor, vantar, presentkort, pengar och lite annat. :) imorn firar vi ju igen så de kommer lite fler då. hähä

och min farmor är så himla go! haha guuuud vilken rolig människa, helt seriöst. alla borde va som henne och ingen i hela världen skulle kunna vara arg eller ledsen för en sekund. hihi puss på na! (L)


älskar er, mina fina småsyskon (L)

nu ska jag sova.
puss

Jamen God Jul då!

Även om jag inte är sån fantast av julen så önskar jag er såklart en god jul :)
Troligtvis hatar ni väl de ordet just nu eftersom hela facebook är spamat med "God Jul" från klockan 00.00 inatt, och förmodligen kommer de fortsätta att bli de fram tills helgens slut skulle jag tro. Men sånt som man får stå ut med under jul! haha. 
Jag blir så himla glad av personliga sms eller god jul hälsningar, så tack för alla dom jag har fått! :)<3

Nu ska jag snart börja fixa mig, välja kläder och allt som kommer ta tid. Vid två kommer farmor och så ska vi äta, se kalle, lite paket öppning osv. Firar med alla syskonen imorn för dom är i Selja och firar idag. Men dom kommer nog förbi en sväng ikväll skulle jag tro så blir de väl lite spel och glöggdrickande, som vanligt.

Skriver med sen!
Ha de bäst idag.
pusss

  
haha FULBILD!! jag vet, men den är gammal och de är jul så vafan.


love u sis


förlåt.
du är bäst <3


dan, före dan, före dopparedan

jo de är ju de idag, eller igår ska jag väl kanske säga, klockan är ju över tolv så..
men haha, fick lov att slå upp på google om de verkligen hette dopparedan, och de gjorde de ju men va betyder de egentligen? haha. jag har ingenaning?

nåväl. idag har jag varit på innebandy och sett herrarnas andra vinst för den här säsongen. kul att se :)
Efteråt åkte vi hem och gjorde ett pepparkakshus och även lite knäck :) vet inte om dom gjorde nå mer julgodis när jag gick upp, men imorn tänkte vi iaf göra lite kola och så. hihi mys!
hann dock inte att få pappa att hämta granen, och klä den så de får också bli imorn, efter jag har varit i mora och panikhandla de sista.

nu ska jag nog tvätta borta sminket, klä av mig och gå och sova.
är sjuuukt trött.


haha bjuuuur på bilden! kan va tidernas fulaste pepparkakshus...


puss


mamma och pappa

de finns ingen som ni.
om jag bara kunde, så skulle jag berätta hur mycket ni betyder. men de går inte, de finns inga ord.
världens allra bästa.
<3<3<3<3<3



jag vet att jag inte alltid visar de, men jag älskar er, mest av allt!


jullov!

jajamen, äntligen!
jullov från idag, och fem veckor framåt.
kan inte mer än njuta, älska matildas "DE ÄR JU FAN ETT HALVT SOMMARLOV" ahhh, de fick mig att må såå bra hihi :'))

försov mig imorse, men gick bra ändå de.
kom till skolan vid tio, gjorde ett prov som gick skit eftersom jag inte hade pluggat.
sen hade vi håltimme i flera timmar, eller ja. vi hade slutat. men jag, matilda och rebecca ville se mög så vi stannade. alla va jätteduktiga! :d och de hände ju en liten olycka också, så vi fick lov att gå ut från aulan och vänta i en timme. men de vet förmodligen alla redan nu så de orkar jag inte skriva om.

efteråt så åkte jag och emilia ner på stan för att göra ett nytt försök med julklapparna, men de gick lika bra som igår, om inte ännu sämre. blev ändast 67 kronor fattigare, och en fika rikare.
ska göra de sista försöker på Torsdag, och då lär de väl bli nå extremt dåliga presenter när jag är så jävla sent ute.. :( ska varit ute i god tid nästa år, redan i November ska jag börja handla!!

hur som hellst, imorn blir de bak, fixa julgranen och mysa lite med emilia, maya & tilda :')
på kvällen blir de innebandy och kanske om jag ska hinna sola lite också. fårse va jag hinner med.

PUSS så länge!

måste bara säga de att..

jag har inte ett dugg julkänsla. alltså, de är 4 dagar kvar.
jag förstår inte att när man va liten va man ju helt lyrisk från 1 december, och nu absolut inget?
undrar om man aldrig kommer få de igen, om man liksom vuxit ifrån de.. hoppas verkligen inte de :(

skulle vara så duktig idag och handla klart (börja handla) alla julklappar osv.
for till kupolen med emili och ja, jag hittade en julklapp, till pappa. världens sämsta också! haha men de va va han ville ha så. resten vette fan när jag ska hinna handla?

hittade typ inget till mig själv heller, så de sög ju stenhårt.
även om jag verkligen inte har råd just nu utan bör spara precis alla pengar jag har tills jag ska åka.
men mina pengar försvinner, utan att jag handlar? haha..

nej nu fryser jag som en tok, och ska nog snart gå och sova.
imorn är de sista dagen i skolan för mig på typ 5 veckor, skönt!
taggar med sovmorgon till halvtio och sen prov.

innan sängen blir de nått avsnitt av julkalendern. hihi




PUSS


jag älskar dig


mys helg

så sjukt va den här helgen har varit lång?!
de är ju iofs bara braaa. har varit i älvdalen både fredag, och lördag men en vända hem för jobb då.
hihi

pappa kom och hämta mig i mora för någon timme sen.
vi åkte och hälsa på min älskade farmor på vägen hem :) skönt att se henne igen, har inte sett na på hur länge som hellst. hon är sjuk stackarn :( åh va jag älskar henne!

är hemma nu, sitter här är hur trött som hellst, trotts att jag har sovit inatt. haha
ska väl ta och duscha snart och sen ska jag fan lägga mig i tid idag.

imorn blir de skrillor på idrotten, sen bild och seeeeen far jag och emilia till borlänge.
måste kanske handla lite julklappar ja, har inte börjat med de än :')(Y) har förövrigt ingen julkänsla alls?

men nu ska jag inte skriva nå mer, trevlig helg har jag iaf haft och nu är de bara 2 dagar kvar till lovet!
käääng

pusssss

sååå trött

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!
har sovit max en timme inatt, och nu ska jag bara vänta på orsabussen så ska jag jobba hela dagen. mmmm, precis va jag känner för! :')


.

Glöm, glöm att jag finns glöm alla ord alla du minns
Glöm de vi har gjort och vad du trott
Släpp de som hänt och sudda ut allt du känt.
Glöm allt de vi aldrig haft
Glöm glöm glöm mig
om du kan


iphone 4

när jag och becca va och fixa passet va vi in på expert också, och så kikade vi på lite olika telefoner, blandannat en iphone 4. åhh, jag blev nog lite kär tror jag! vill nog ha en, tror jag. eller jag vet inte. jag kommer ju ha sönder den dirrrrrrrrrr om jag skulle få en. men jag ska vänta med att fråga mamma och pappa, tills jag är helt säker. alltså dom kostar typ 8000 :O sjukt egentligen.. saknar min t700 :(


Tisdag

hehhöhuhohiheeähä.
blev en snabbpluggning på bussen imorse, och de va också de ända plugget som blev! ja, jag vet att jag är värdelös. :')
har prov imorn med, och tror jag kör på lika strategi där också och ett ig. låter väl fint?

dagen för övrigt har varit bra, slapp och mycket prat med min bästa!
hade prov först då, sen ingen lektion förstens tjugo över tolv så vi käkade och sen åkte jag & becca ner på stan och fixa ett pass till henne osv. sen kom vi lite sent till lektionen efter lunch, men de gjorde inget för vi skulle bara plugga till provet som vi har imorn ändå, och de sket sig ju. prata om allt annat utom tull, tulldeklaration och allt va de nu är. haha. sen skulle vi ha lektion med björn men vi låssades som om vi trodde vi fick sluta och alla gick hem. haha stackars björn! men skönt va de iaf.

imorn börjar jag tolv, men tänkte åka in med tjugo i tio bussen.
sen har vi svenska, och sen prov.
efter åker jag till tomtebo, väntar på att hockeyn ska börja sen far jag på den, och sen sover jag trolivgtvis på tomtebo också. skönt att få sova lite längre på torsdag! :)

Men nu ska jag se PH.. (ÅHHH PINSAMT ATT JAG SKRIVER DE, JAG VET) men jag har råkat följa de rätt så bra nu under säsongen och då måste jag ju såklart se de sista avsnitten också :(( </3

haha
puss


ful bild från idag som ja bjur på

  • jag har inte börjat pluggat än
  • klockan är över tolv
  • jag måste sova
  • jag håller på att bli sjuk, igen
  • jag vill ha lov
  • jag vill ha sommar
  • jag vill åka till thailand
  • jag vill ha pengar
  • jag orkar inte va glad

somnade

alltså jag somna i ett antal för många timmar :(
men jag blev iaf väckt av att pappa kom och sa att de va mat! gött att de va julmat, hihi köttbullar & revbensspjäll (L) så bra ibland att mammsan har julbord som beställningar varje dag, två veckor innan jul så man också får de ihihihhähöhöhehehehhyhyhuhuh (a)

men nu iaf så har jag ju inte börjar plugga än, och de suger ju ganska hårt..
ska väl kanske sätt igång då :')

VILL HA JULMUST!
puss

13 december - lucia

Ja, nu är det redan 13 december, allt går så himla fort..
igår va de även den 12, så sjuuuukt att de är ett år sen.
Iaf, va lucia firande i skolan idag så vi kollade när dom sjöng, sen fick vi fika :') åh så mysigt! efter de hade vi bild, fast jag sprang iväg på utvecklingssamtal en snabbis då. Allt gick bra, Leif va glad & pappa blev stolt för jag bara fick berömm ;) haha! sen hade jag bild i kanske en timme, sen gick vi och åt och sen hem.

fan va kallt de är. :( åhhhh.
tro om jag ska lägga mig och sova i någon timme innan jag sätter igång åh pluggar till morgondagens prov.
vi fick börja halv tio imorn ist för åtta iaf så de är skönt! :)

sitter och kikar på grejer om thailand, måste börja tänka vad jag ska ha med mig, hinna sola lite solarium innan osv. Är fan inte så långt kvar nu, de kommer gå fort. satan va jag längtar!!

men nu ska jag sova :) pusss

hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar


tredje advent

Godmorgon.
Nu är de Söndag igen och skola imorn. Fast som består av Lucia - fika - utvecklingssamtal - bild. Sen ska jag höra med mamma om hon behöver hjälp på jobbet för jag behöver pengar! Sen på kvällen måste jag plugga tills alla prov vi har innan jul nu.

Igår va vi på nån fest i Älvdalen. De va mycke bråk och tjafs, typ 10000 poliser osv. Men jag hade kul och en bra kväll, trotts allt. Kom hem inatt vid halv fyra - fyra någongång. Eller jag sov på Tomtebo så nu sitter jag här, funderar på att ta mig en dusch nu innan jag åker till Orsa eller om jag ska göra de senare.

Är ju tredjeadvent idag också, julafton om 12 dagar, och jag har inte köpt nå julklappar än.. :s
Får bli en tripp till Borlänge eller någe men Emilia & Johanna någon dag. Nästa helg ska jag ta de lugnt och försöka jobba lite, baka peparkakshus (äntligen), plugga lite och så.

Men nu ska jag iaf inte skriva mer, gör de senare.
pussss

fredags mys med tjejerna

nu har precis alla gårr här ifrån, och jag ska väl lägga mig och sova snart.
har haft en jättetrevlig och mysig kväll, som alltid med tjejerna. :)

nu är jag feting trött.
häh godnatt

fredag

Fredag, äntligen.
Imorse så bestämde jag och Matilda oss för att ta lite sovmorgon. Vi va ju duktiga och gick på bildlektionen i Måndags då nästan alla andra gick hem så vi låg ju före alla andra, och där av sovmorgon. Skönt! Har sovit ca 8 timmar inatt och de händer inte varje dag nu för tiden kan jag säga. Men trotts de har jag varit sjukt trött idag, och är det iofs fortfarande. Men har ingen tid att sova för om en timme ska jag möta Rebecca så ska vi handla lite och sen hem och laga tacos för ikväll kommer de lite folk hit! :))
Jag kom precis ut från duschen och på en timme ska jag nu:

* smörja in mig
* blåsa håret
* klä på mig
* städa nerevårningen 
* slita mig ifrån datorn

Ja, vi får väl se hur många timmar jag kommer vara sen den här gången då. ;) Haha. Nej men de är tur att Rebecca känner mig så hon vet att jag alltid är sen iaf.

Nu ska jag väl börja nedifrån på listan så jag blir klar någon gång.
PUSS


BILDDAGBOKEN!

hela facebook verkar ju ha totalkolapsat för en stund, så jag gick in på bilddagboken lite.
haha. åhhhhhh!
laddar upp lite bilder, ja de flesta är på mig, men de va va min bdb bestod av ><

(åh, perioden när vi åt klubbor som man blev blå av i hela munnen, de är de vi försöker visa, men går ju inte sååå bra när de är svartvit ;) 8:an (L))




haha lite kul att se faktiskt ändå.

åh när du håller mig så tätt intill som jag bara vill, rådnar jag svagt för ett tag.


TRÅKIGT INLÄGG OCH SEG DAG

alltså jag fattar inte, hur kan de vara så svårt att somna på kvällarna?
jag är hur trött som hellst, men de GÅR INTE att somna!! så sjukt jobbigt.
inatt somna jag vid två, låg och rulla runt hur länge som hellst, i flera timmar.
som vakna jag vid halv tre igen, och somna om efter en halvtimme. lagomt kul när klockan ringde imorse. åhh.

låg kvar i sängen hur länge som hellst imorse, sminka mig, hitta kläder, platta håret och allt på 25 minuter, max!
åkte in till stan för vi skulle ses på zornmuseumet halv nio, men bussen kom ju halv åtta så fick sitta och vänta en timme. så vid åtta gick jag, mattias, max & lisen till helmers och satt där resten av tiden. och så kom även våran lärare tjugo över åtta och sa: "nämen oj, sitter ni också här! va bra, då kan vi fika i lugn och ro så gör de inget om vi kommer lite sent :)" haha, sååå skön! men sen gick vi iaf till zorn och kollade runt på en utställning och de tog kanske 15-20 minuter, sen åkte vi tillbaka till skolan. hade hål i typ tre timmar. sen svenska, redovisning. gick väl helt okej iaf! sen hade vi rörligbild, och vi hade teori. och snacka om att dagen har varit seeeeeeg! jag har varit så jävla trött så fyfan.

när jag kom hem iaf så hade nelly paketet kommit :) de va ju bra deee iaf!
nu ska jag kanske städa upp lite i mitt rum, och kanske försöka städa lite i resten av huset för imorn kommer mina gosefis flickor hit :)) hihi mys!

men nu ska jag inte skriva mer tråkiga grejer! haha
puss

Mora - Malmö

Sitter på tomtebo och fryyyyyser!
Chillipill i skolan idag iaf, efteråt följde jag med Maria ner på stan en snabbis, sen tog jag bussen hit. haha så onödigt att man ska sitta på en buss i en halvtimme när de tar max 15 minuter att gå, men de är ju så jävla kallt!

Nu ska jag kolla på lite scrubs och kanske plugga lite.
Hockey om typ två timmar.
wääää

pusss


Onsdag

Onsdag idag innebär sovmorgon, jag ska strax gå till bussen nu.
Halva veckan har gått, och jag (som ni troligtvis såg på inlägget igår) är jävligt irreterad och trött på skolan.
Jag ska försöka att klara alla prov, redovisningar, inlämningar vi har nu innan jul så jag kan åka bort och inte ha någonting efter mig. Men den tanken spricker ju, idag ska svenskainlämningen vara inne, och igår kväll vid tolv la jag ifrån mig de, och inte ens halva är gjort..

Jaja, ikväll ska jag då inte plugga någonting för de är hockey. :)
Men jag åker till tomtebo emellan skolan och hockeyn, så får fan ta och göra lite plugg då i någon timme.

Idag känner jag för att frysa lite och sätter på mig mina converse, kommer nog ångra mig efter 10 meter i snön.
Men nu ska jag gå, hoppas ni får en bra dag!
Puss


FUCK SKOLAN

ja, skolan kan ta sig nån stanns långt, långt in!
fittkukhuve



och en viss fitta kan också dra åt helvete, tack!


som en big bang boom, zigge zigge zagge boom


Livet känns som det går i spinn
upp och ner eller ut och in
Och pulsen slår lite som den vill
bara du är tätt intill


måndag

så skön dag idag!
hade irdott först, spelade innebandy & badmintong eller va de heter.
sen hade vi bild, men ja som jag hoppades på så var våran lärare sjuk, igen. eller fortfarande kanske man ska säga. så den andra läraren tog närvaro och gick emellan lite. alla gick utom jag, matilda, maria & lisen. vi va duktiga och jobbade faktiskt. :) vi ska bygga modeller av en butik/restaurang i 50-talsstuk. så jag och matilda håller nu på att göra en hambörgebar eller va man ska säga, typ daisys. blir nog superbra! ;d hehe
sen gick vi och åt, och sen åkte vi hem.

Emilia slutade samtidigt, så vi tänkte åka hem en sväng sen tillbaka in till mora för att handla lite julklappar. Men vi fasna vid varsin dator här hemma ist, så blev lite från nelly. Dom har fri frakt hela veckan så vi passade på att beställa! :) Eller mest hon, jag beställde bara en klänning/tunika eller va man kan kalla de, men iaf som jag hade tänkt tills thailand. blir nog braaa. kollade även där på julklapp åt brollan, men hitta fan inget så får bli mora någon dag ändå.

"borde inte skolkatalogen komma snart?!!" sa emilia när vi gick hem från bussen idag, och när jag setat hemma ett tag får jag ett sms av rebecca! ;) haha! så ja, de har vi roat oss med också, tills nu :) så kul att se tycker jag, men så inte kul att alla andra också kan se! hahaa

jaja, nu ska jag ner och prata med pappsen lite.
pussss

 

godis & julkalender

Hej igen.
Fotograferingen gick väl sådär, både bra och dåligt. va lite flamsigt emallan åt, men ja. vi får väl se hur bilderna blev sen.

Nu sitter jag hemma, äter lite godis och ska se ikapp julkalendern som jag missat under helgen sen ska jag lägga mig. Imorn är de idrott, och sen bild. Om nu bildläraren är där för de va hon int hela förra veckan, hähä.

Kom på också att på Fredag tänker jag ta Matilda, Rebecca, Maria, Lisen & Dragge för lite fredagsmys!
va längesen vi gjorde någonting allihopa och de behövs! Så planera inget annat då tjejer, hihi! :d



pussss


andra advent

Halllåååååå.
Jag har tagit de väldigt lugnt i helgen, fast jag har inte orkat skriva.
I fredags efter skolan jobbade jag emellan 13-20, sen kom elina och erik och hämta mig så åkte vi till mora och kollade lite men de va dött. kom hem kanske vid halv två eller nått.

Igår så jobbade jag först från 10-13.30 typ, sen åkte jag in till mora. först till tomtebo och duschade och fixa mig sen gick jag till ishallen och kika på lite hockey. efter de gick jag tillbaka till tomtebo, och jävel va kallt de va kan jag lova er! urch, höll på att frysa ihjäl. :o haha men iaf så var jag hemma hela kvällen igår, va helt trött och slut.

så nu vaknade jag precis och väntar på att hanniz ska vakna så ska vi fota lite grann idag. hihi
fårse om jag åker hem eller om jag sover kvar här i natt igen!


haha bild från när vi va på furte, och de blev storm! ;o

men nu ska jag inte skriva nå mer.
ha en bra idag!
pussss


nyår?

har målat om mina naglar, blev vitt. undrar varför jag är världenssämsta på att måla naglar? haha
men de ser faktiskt hemskare ut på bilden än va de egentligen är ;)


ahjaaaaa.
sitter och kikar på kläder, fast va ska jag få pengar ifrån att köpa de nu?
de måste va de sämsta jag kan göra nu när jag precis gjort slut på alla jag har, sitta och drömma och drömma och vilja ha allt jag ser och inte kan köpa nått? :( men iaf, kollar mest efter att ha någonting tills nyår! för de är faktiskt inte så långt ifrån, bara ca 28 dagar eller så. och vart ska man vara då?!

OCH sen, en grej till.
jag vet inte om jag är seg, men iaf i tisdags när jag satt och lyssna på lite musik så ploppa love the way you lie (tvåan) upp i huve så skulle jag trycka på den och ser att spotiy har börjat med att man måste ha premium för vissa låtar? alltså jag blir så ledsen.. varför ska dom börja förstöra nått som kan va en av de bästa grejer som hänt i musiken? haha. nej men seriöst, blev fan less.. :(

men nu ska jag int skriva nå mer.
godnatt

2 december

Åh vilken lång, men slapp dag Torsdagar är.
Våran turismlärare är ju bara för go alltså, haha!

Imorn är de redan Fredag, skönt. Slutar typ tolv, sen ska jag jobba. Vet dock inte hur länge.
Men nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag sova tidigt idag, är så jävla trött. Kunde inte somna inatt heller, låg vaken till typ ett. Så jag somna på sista lektionen en sväng idag, men är ändå bajstrött, verkligen.

Och om någon har missat de så är de så jävla svinit kallt ute att jag har lust att bara skita i allt och stanna hemma tills jag ska åka. Urch!

Puss

dax för skola



ha en bra dag!

1 december

I morgon ska jag gå till skolan för första gången den här veckan, och för första gången på 4½ vecka faktiskt.
Har turism, hål, svenska och sen rörligbild om jag kommer ihåg mitt schema rätt.

Ja, de är ju 1 december idag och det innebär ju julkalender och chokladkalender.
Jag tyckte att julkalenden verkar bra, och de tyckte pappa också. haha!

Pappa: -"Såg du julkalenden?"
Jag: -"Ja."
Pappa: -"Tyckte du den va bra då?"
Jag: -"Ja"
Pappa: -"Mm bra de, för de tyckte jag också!!"

December är ju rätt mys ändå, även om jag hatar vinter, snö och kyla.
Det är så mörkt, men ändå blir de så ljust och mysigt med alla ljus och så. :')
Ska ta mina systrar och åka pulka någondag!!

Men nu ska jag väl snart gå och sova.
Godnatt och Puss


våfflor

gjorde precis lite våfflor till frukost/lunch, fyfan kan va de äckligaste våfflor jag har ätit! :(
jag som var så sugen på de..
inte hitta jag någon sylt heller, eller jag trodde jag hade hittat de, smakade och de va lingonsylt, allltsåååå? inte min dag idag! jag hatar lingonsylt.



nu ska jag kläpå mig sen till banken, sen ska jag hem och sova igen.
är första december också, fan va fort de gick? jag har glömt köpa en kalender ;s får göra de!

puss

RSS 2.0