S

Ligger i sängen och försöker sova och de går ju sådär måste ja säga.. Varmt, mygg och en miljon grejer i huvet som jag bara tänker på. Dessutom måste jag självklart upp vid sex-sju i morgon bitti så ja måste väl nästan somna snart om ja ska orka upp.

Hur som, på tisdag far jag till Rättvik och classic kan börja för min del!! Tjuvstartade lite igår med en vända dit med trevligt folk :) SJKUT TAGGAD!! Weow hoppas på samma ös och roligheter som förra året trotts att svincampingen är borta i år.. Jaja de blir som man gör de till.

Lär väl försöka sova, igen, nu då.. Btw har Johanna flyttat från tomtebo ner på stan idag så de känns skönt att ha lägenhet där nu ist.. :) Emilia har flyttat hemmifrån i helgen också och bor nu mera i öna med cribbe. Jättemysig stuga har dom hittat faktiskt. Ahjaaaaa tråkigt värdelöst inlägg.
Godnatt!! /m

im so happy do you no way, do you know what makes me happy

sitter och kikar igenom massa bilder från förra sommaren och inser att fyfan va kul den va. verkligen, helt sjukt. bästa sommaren någonsin, helt klart! känns som den här sommaren har gått på en vecka och den veckan har de bara regnat.. får hoppas dom sista 3 veckorna går lite seeegare och mycket mer sol!! classic och musik&motor är kvar och de är ju faktiskt några av höjdpunkterna under sommaren så får hoppas på de bästa.

har träffat bästa tjejorna idag också på lite prat & fika. love u

funderar på att städa lite ute i "hallen" här uppe på övervårningen. så jävla mycket skit så ska fan slänga massor. annars blir de bara att vara hemma ikväll iguess. inte de roligaste vädret nä. men imorn trottsar jag vädret med utgång! wioew.


hiho va du är bra min fina.

pussss /m


yrayraorsayra

då blir de lite alkohol och yra ikväll då!
hoppas då fan vädret håller sig och de inte blir så fruktansvärt kallt som förra veckan! :(

ledsen för de inte blev nå malung ikväll, men hoppas de blir till helgen iaf!!


bild från förra onsdagennn

And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time

idre

hemma efter en kul, blöt, jobbig, arg, full helg i Idre. ja många känslor va de, men vafaaan ja ska int va så bitter.
har världens största huvudvärk nu och ska nog snart lägga mig och se lite film.

imorn blir de mysdag med pappsen tror jag. bygga om inredningen i husvagnen som vi revsönder förra sommaren innan de är dax för att ha sönder den igen ;)


bjussar på en bild från i helgen då


puss & kram

and the reason is you


ny tattoo

Hejsan.
Sommarlovet går bara snabbare och snabbare åh jag får bara mer och mer ångest för att de inte händer nånting helatiden!! De är sånt man ångrar sen när skolan börjar igen, att man inte tar vara på sommarkvällar och lediga dagar.. Ikväll skulle de bli utgång, men blev inget. I helgen skulle jag ju hellst av allt åkt till Västerås, men är man en sopa på att planera får man lida för de. -.-

Hur som, äntligen gjort min andra tatuering idag iaf! Nöjd osv :)


Håller på att hungra sönder & väntar på en efterlängtad Big Tasty!! hiho
Märks vad som händer ikväll nu da, förtillfället känns de som jag vill sova bara. Men de kan ändra sig snabbt!

puss


BRA DAG!

Försökte göra ett inlägg från Iphonen, men bilderna blev inget såg jag nu när jag kolla på datorn.. Nån som vet hur man laddar upp bilder här från den?? Hur som hellst. Skulle väl egentligen bara testa göra ett inlägg med den. Köpte den igår och är hur nöjd som hellst hihi :') Hade för övrigt en toppendag igår!!


en liten sammanfattning i bilder.
idag hoppas vi på inget regn och en bra dag runt siljan!

puss

RSS 2.0