äntligen!!!

sitter här och försöker plugga, som jag har gjort ett tag nu, de går sådär va... nej, går faktiskt åt helvete som alltid när jag ska plugga. har ca 17 texter kvar, och alla bilder, och sen typ 10 sidor som handlar om nordisk forntid och medeltid, och allt detta ska lämnas in imorn. eller de sista skulle ju egentligen vara inlämnat någongång i början oktober eller så. -.- heja mig!

men jag skiter faktiskt fullständigt i allt dåligt för tillfället för nu har jag & louise äntligen bokat resan till thailand!!! :d
vi åker om 42 dagar, eller 6 veckor prick idag. känns hur bra som hellst, men jag är jävligt nervös. hihi! har ingen bikini heller? vette fan va jag ska få en sån ifrån för jag hittar verkligen ingen att beställa heller.. :( men de är sånt som löser sig!! kommer åka den 11 januari och vara borta två veckor, vilket betyder att jag kommer ha två veckor längre jullov än alla andra som kommer få lov att gå upp klockan åtta i 30- när jag ligger på en vit sandstrand med turkost vatten 10 meter ifrån mig i 30+, haha åhhhh va underbart! kommer va fett värt alla pengar tror jag iaf. skönt att komma ifrån vintern lite grann så de förhoppningsvid går över lite fortare också :)

nu ska jag väl snart lägga mig och sova och så skiter jag i den jävla svenskan som kan ta sig nånstanns.
imorn fårvi se om jag åker till skolan eller inte, bror på hur jag mår när jag vaknar, har iaf svenska och en handelslektion och börjar klockan 12.


laddar upp en dålig bild på hotellet vi kommer att bo på.

pusssss och ha de bra!
/m


I'll be the one you can lean against, and that you need


stackars cheeey


blidde ingen skola för mig idag.
igår kunde jag inte somna för jag mådde så sjukt illa så jag somna kanske vid tre eller nå, och så ringde klockan kvart i sex, och då va jag inte sååååå himla sugen på att gå upp! mådde även fortfarande illa då, och min feber börjar komma tillbaka. :/ så ja, skippade skolan, men inte får jag vara ledig för de inte, nej nu måste jag verkligen göra svenskan som jag bara har skjutit upp allt för längee.. åhhhhh! dumma jävla jag som inte har gjort de tidigare.. men först måste jag nog sova ett tag till.

pusssochgos


mora - malmö

fifan va mora lekte med malmö stor del av matchen, synd att de blev ett helt orätvist resultat ;s 1-3 till malmö.
mitten av andra perioden kan fan va varit de bästa jag sett på länge från mora! jaja, målen som räknas och de är synd sånna här gånger.

men nu ska jag lägga mig så jag kommer upp imorn!
hel dag, går till 15.45!

pusssss godnatt

måndag

att gå upp sex imorse va inte de lättaste, men jag kom iaf upp i tid!
väl i skolan skulle ju jag och rebecca på nå möte som skulle hålla på mellan 8-16, men efter två timmar så sa han att alla som ville fick gå, men typ alla satt kvar. sen sa han "men är ni som sitter här verkligen 100% säkra på att ni vill vara kvar?!" och alla sattr kvar ändå, för de kändes ju dumt att bara gå liksom. men tillslut sa han "öhm, ni MÅSTE gå." haha!! han hade bara plats för 25 stycken, och rektorn hade missuppfattat så vi va typ 65 stycken där, så ja, då gick jag och rebecca. hähä skönt! när vi satt och väntade på bussen kom även Lisen och Maria, för våran bild va inställd så dom hade också slutat. dom skulle ner på stan så vi följde med, gick i lite affärer sen bestämmde vi oss för att fika, (fast jag verkligen inte har råd!! :() men fick iaf låna pengar av Maria! :) Synd att Dragge precis hade vaknat, annars hade hon också följt. Men vi får hitta på nå annat i veckan ist. hihi
De va skönt att träffa Maria & Lisen igen som jag inte har träffat på 3 veckor! :o

Nu sitter jag här och fryser eftersom de är huuur jävla kallt som hellst ute.
Funderar på att lägga mig och sova ett tag innan jag ska in till mora igen för att se Mora - Malmö, fast jag borde ta tag i plugget nu. /: vi fårse hur det blir. Borde gå till banken iaf och sätta över pengarna på Louise konto. Jaja, puss så länge!


laddar upp en bild från midsommar, bara för jag vill ha sommar nu tack!


söndag

sitter här i mitt städade rum och har varken bakat eller pluggat idag, fast jag hade tänkt de.
men jag rotade fram en julstjärna iaf, en as gammal och skit ful, haha! men de bli sådär mysigt ljus iaf :')
väntar på lousie nu, men hon är väl lika seg som vanligt. när hon varit här ska jag gå och lägga mig!

bjuder på två otroligt bra bilder, mobilkamera (L) haha
men roligare med bilder i inläggen än bara text så.

puss

städar

godmorgon!
jag vaknade för ungefär en timme sen och nu håller jag på att städa mitt rum för fullt!
jajamen de är faktiskt sant! jag älskar känslan av ett nystädat rum och nya sängkläder, fan va man känner sig duktig när man går och lägger sig den kvällen. ;) synd att de bara får vara städat i högt en dag i mitt rum. haha!

jaja, första advent idag. ska städa klart, sen tänkte jag faktiskt fråga min kära lillasyster maya och emma om dom vill baka lite pepparkakor med mig! :) sen ska jag även leta reda på, eller be pappsen köpa en julstjärna till mitt fönster. ikväll kommer jag förmodligen (inte) plugga, det är de som är tanken iaf. fårse om jag sover på tomtebo inatt eller om jag sover här.

men nu ska jag fortsätta iaf, skriver mer senare då ni förhoppnigsvis får lite bilder också.

pusss

i mina drömmar så är du min, i varje tanke som jag har så är jag din.
djupt i mitt hjärta bor kärleken, och den ska alltid finnas här för dig min vän.

myskväll med bullar & film

va i garberg igår med lite folk. sov i mora inatt, och har varit där hela dagen. fick skjuts till tomtebo vid halv tre där emilia och cribbe va, stekte lite korv, sminka mig och så sen åkte vi på innebandy och efter åt hockey. nu sitter jag och emilia här i mitt rum och ska käka lite bullar och se film, hihi. myyyyysigt!


haha fulingbild, mjukiskläder (L)

och jävlar va de är kallt ute, helt jävla sjukt! nä fyfan.
pusssssss

så jävla snabb!!

är så jävla stolt över mig säääälf just nu! hähä
orkade inte duscha igår kväll så skulle gå upp typ en timme tidigare än jag brukar så jag skulle hinna i lugn och ro. men så råka jag stänga av larmet i sömnen och vaknade 10 minuter EFTER jag brukar gå upp. så fick jäääävligt brottom. men nu sitter jag här, nyduchad, påkläd, sminkad, och har hunnit med att blåsahåret, och tillochmed raka benen! wääääij? och bussen går om en halvtimme :') liksom jag brukar inte ens vara klar nu om jag går upp vanligt, och inte duschar. hihi så nu ska jag bara plattahåret :)

hoppas dagen går fort idag. är som sagt sista dagen på praktiken. ikväll ska jag umgås med min kära kusin! :)
får väl se va vi hittar på. hihi

eftersom jag och rebecca är coola skyddsombud (elller vad de heter) så ska vi inte till skolan på måndag, utan på någon utbilding. skönt att slippa skolan, mindre skönt att dom har lagt de på en måndag mellan 8-16, då vi egentligen slutar 12. -.- men jaja! ska kila nu, hoppas ni får en bra dag!

pusss


alltså såååå segt på jobbet idag

har inte gjort nånting idag. va så jävla lugnt!
eller jo, vi har provat alla utklädningskläder som är för typ 5åringar, haha. jag & becca alltså.
sen skura vi golve innan vi åkte hem.
sista dagen imorn!!


hahah. kul liv -.-
pusssss


I keep on running, keep on running
And nothing works
I can't get away from you, no

I keep on ducking, keep on ducking
And nothing helps
I can't stop missing you, yeah


This is the part that nobody mentions

måste både städa och plugga.. åh, jag orkar inte. när man kommer hem från praktiken är man ju helt slut!
men nu är det iaf bara imorn och på Fredag kvar, och tur är väl egentligen det för annars vet jag inte hur vi skulle klara de? jag & rebecca har varit sjukt trötta och flamsiga både igår och idag. hahah! fast hon va jävligt dum när hon skrämde mig med en jävla plastorm, fyfann...... </3 men annars har vi skrattat och hållit på som jag vet inte vad. hähä



men ska kanske försöka göra ett städryck nu ikväll, men jag tror inte jag orkar. men hade varit skönt att få de gjort, så kan jag plugga imorn (som jag inte kommer göra) sen är jag helt ledig i helgen. men ja, lär väl spara allt till söndagkväll som alltid.. -.- fast städningen är ju inget måste, men de är lite mys om man får lite fint, så kan jag sätta in ljusstake och allt sånt också eftersom det redan är första advent i helgen!!! :o en månad prick idag, till julafton också!



jamen nu ska jag iag inte skriva nå mer.
pusss


tid för lite desperate housewives


i en annan värld

vila i frid, Tiger.
min bitchkatt, jag älskar dig.
(L)(L)
:'(




sitter och kollar igenom lite bilder från i sommras, och gud vad sommar är underbart.
jag längtar som satan till nästa sommar!!
den här sommaren som var var helt klart roligast hittils.
åhhhhhh. vill ha nunununu.

men nej, nu ska jag vänta och se hur de går för mora som precis slutade 1-1 efter tredje så de ska bli förlängning. ahja. sen ska jag krypa ner och sova, är jävligt less på att vi som har APU måste upp och jobba heldag imorn medans de som går i skola har studiedag? fifan.

puss

För hela världen är du någon, men för någon är du hela världen

helg helg helg, fan va de är skönt med helg!
har inte haft någon lust att skriva under helgen faktiskt, men jag har iaf tagit det väldigt lugnt och vilat ut mig eftersom jag har varit sjuk.
i fredags var jag ju hos läkaren, det gick bra. skulle ju dit för huvet, men var ju sjuk precis då så han kollade resten av mig också typ, haha! nej men kanske har halsfluss, men känns inte som de längre för jag är mycket bättre i halsen nu, men får svar i början av veckan om det är halsfluss eller inte. feber har jag fortfarande men inte lika mycket. efter att jag hade gått upp halv sju och varit hos doktorn jobbade jag mellan 10-21. (10-16, 16.30-21) så när jag kom hem satt jag bara vid datan ett tag sen somnade jag.
igår var det hockey, mora vann med 5-3. efteråt åkte jag bara hem, äntligen hittade jag filmen the social network att ladda hem med svensktext, så jag laddade hem den och började se den men efter typ 20 minuter var jag för trött för att koncentrera mig så stände av och la mig i sängen och såg på repris från PH och lite så, sen somnade jag även då.
nu sitter jag och väntar på micko, vi ska åka in till mora och se lite innebandy!
inatt sover vi, (jag och johanna) även första natten i lägenheten. hihi! johanna och jimmy (läs jimmy) håller på att tapetsera, måla om och fixa de sista nu så ska åka dit och se hur de blir innan innebandyn också :d blir nog super bra skulle jag tro!! :)

men nu har jag skrivit aldeles för mycket och ska springa ner och käka lite frukost innan micko kommer!
ha de bra.

pusss


nu kommer de, kommer de, kommer de tomtar ho

febern bara stiger och stiger nu, urch.
skönt med helg imorn! veckan har gått sååå segt..
mindre skönt att jag ska upp halv sju för jag ska vara på mora lassaret klockan åtta. :(

sitter och lyssnar på Digster HELA JULEN(http://open.spotify.com/user/digster.se/playlist/29RjQXR7fAVioZgZwohIwo),
vet inte om jag ska längta till julen eller inte?
längtar iaf till lovet!!

imorseeeee


just nuuuuuu


ahjaaaaaaaaaaa.
vilket tråkigt liv.
hehe
puss


18 november

godmorgon.
skabb dag idag som fan.
åkte in till mora igår vid sju och skulle hälsa på en lite, "det tar bara tio minuter, jag lovar, max en kvart" japp, jag va hemma klockan elva. kunde jag väl egentligen ha räknat ut innan vi åkte in men ändå, så när jag kom hem orkade jag verkligen inte duscha. och de gjorde jag knappast imorse när klockan ringde heller. så fett hår och dessutom mår jag pissdåligt. funderade starkt på att vara hemma idag, men jag är jävligt duktigt som går dit ändå tycker jag :')

saken gör de inte bättre att jag kom på att jag har två svenska grejer som måste vara klara efter praktiken.
dels NP-häftet som jag typ inte fattar vad vi ska göra? och dels samanfattningen på flera sidor som jag inte har gjort än men som skulle vara inlämnad för typ 1 ½ månad sen. bööööööh, va drygt! så de får jag väl ägna mig åt någon dag, dock inte i helgen!! skrev för nån dag sen att jag skulle på hockey imorn, men nej jag ska jobba ist. rätt bra, för jag behöver pengarna.

men nu måste jag väl gå iväg till bussen så jag inte missar den.
ha en bra dag!



puss


tråk

så jävla trött och slut.
är halvt sjuk också, min hals = </3! samma med huvet, sen har jag ont i kroppen och feber till och från.
men jag kämpar på på "jobbet" ändå, imorn är det onsdag, sen bara torsdag och fredag kvar av denna vecka :) de går ju fort när man väl är där. men så segt att komma upp för jag kan inte somna om kvällarna? vet inte varför riktigt.

imorn har alla tvåor (haha skrev ettor först, känns fortfarande som om jag går i ettan!) NP i svenska, men de slipper vi iaf. känns skönt:)

sitter här och inväntar desperet nu iaf, bara två timmar kvar...
kommer fan somna innan tror ja. haha.

i helgen är det hockey på fredag, hockey på lördag och innebandy på söndag. wiiie!
imorn eller på torsdag kommer även jimmy som ska tappetsera, måla om och fixa allt i lägenheten så de blir klart i helgen också, skönt! :)

tråkigt inlägg, tråkigt liv.
pussss

lite foton

haha, ja nu kan ni ju tycka att jag är lite smått ego som laddar upp typ 10-15 bilder på mig själv såhär i ett och samma inlägg, men jag känner för att bli fotaaaad. nu har ju hanniz kommit hem igen, och de va faktiskt ett bra tag sen nu.. ska tjata på na så kanske de blir nå nån dag fram över ;) hihi
ja, här har ni iaf lite blandade bilder från olika gånger, men långt ifrån alla :')



idag skulle jag duscha innan sex tänkte jag så jag skulle komma i säng tidigt..
jappp, de är väl tanken som räknas iaf?
kändes jobbigt att gå upp åh jobba idag när alla andra kunde ligga hemma och sova. bööh.
men även om det varit en seg dag idag så har den gått hyfsat fort tycker jag. :)
blev lite less i morse när vi kom på att matsalen på skolan va stängd eftersom alla va lediga idag..
(jag som hade typ drömt om önskeveckan hela förra veckan........)
men tur att de är öppet resten av veckan iaf ;)

PUSS
/m


världens bästa pappa

idag har vi firat min kära, älskade pappa eftersom det är farsdag. :)
och ja, han är världens bästa pappa. han ställer alltid upp och gör saker för andra innan han tänker på sig själv.
vi köpte en skiva och en chokladask till honom iaf, kanske inte världens bästa presenter men vi har sämst fantasi, jag och mina syskon. iaf så älskar jag dig pappa, men de vet du redan :)<3

nu är jag trött, som alltid så ska snart lägga mig och sova.
imorn väntar första dagen på praktiken på vecka två, medans alla är lediga och kan ligga hemma och sova -.-


hoppas ni har haft en bra helg, även om de flesta som jag vet har gått i skolan ;)
PUSSSSSSSsss


mora

hemma från mora där jag varit sen igår, eller jag har varit hem en sväng och duschat och lite så.
men har inte sovit mycket och nu är jag så jävla trött så nu tänker jag sova!


godnatt


torsdag

har varit på "jobbet" idag, fick sluta en halv timme tidigare. wwääääij! haha
sen hem till farmor en snabbis, min lilla farmor! gud va jag älskar na :)
sen lassarettet(stavas?) och rönkta. fick åka in i en sån maskin ni vet? haha va inte så läskigt som jag trodde. hihi

bjuder på en jävligt ful bild, men jag hinner inte leta på nån för nu måste jag duscha!
tänkte somna innan tio, så ja. broooottom nu!



IMORN ÄR DET FREDAG!!
puss


min dag



dom här bilderna kan sammanfatta min dag.
mössa PLUS vinterjacka fick de bli i morse :(
flera tusen gossedjur på praktiken..
sen kom klassfotot! dock får ni verkligen inte se mitt enskilda.

PUSS


time to think, think of you


ung & bortskämd

såg precis ung & bortskämd på 1an, alltså?!?!!!!
haha, eller? föfan, "vuxna" människor som är över 20 år och inte ens kan handla själv?
jean-pierre från paradise hotell va även med här,så nu har han skämmt ut sig i två serier på samma säsong :') grattis!
nej men seriöst, de där är inte okej. om ni missade så se de nästa vecka, klockan åtta på ettan som sagt.
okej, jag förstår att dom inte ville göra uppdraget dom fick för det hade jag aldrig gjort heller, men vafan -.-
jag hoppas de är fejk, annars är de riktigt pinsamt :)

hehe jaja
jag tror jag håller på att bli sjuk, har ont i hela kroppen osv.
kan bro på att jag stod ute rätt länge i fredags utan jacka? smaaaaarttt.

nu ska jag spela lite ponniiieeespel på fejjan innan jag går och lägger mig.
PUSS

första dagen på praktiken

ja, det gick helt okej!
va inte så mycket att göra, men tiden gick inte allt för sakta ändå så ja :)
nu sitter jag i mitt rum och fryser ihjäl, och är trött som satan! :(
blir nog att lägga sig tidigt idag.

puss


leklust

segt att gå upp idag, som alla andra dagar när man måste gå upp och inte kan ligga hur länge man vill och dra sig.. jaja, nu ska jag gå till bussen för att åka till leklust!



ha en bra dag
puss


Som en big bang boom zigge zigge zagge boom

(L)

trött tjej

är så himla tröttttt.
förstår inte varför jag inte har duschat tidigare idag? kommer bli pigg nu när jag duschar ju. -.-
kom iaf hem hit vid fem eller nå, setat här, åt lite potatisgratäng, fläskfilé & rödvinssås (L) fifan så gött! åt även cheesecake till efterrätt (a) heheähhöhuhu. sen följde jag med pappa och skjutsa emilia till vika, och så handlade vi lite och sånt. nu är jag hemma och är som sagt äckligt trött.


haha har tagit en bild idag med min underbart bra mobilkamera,
i mörkret, fick lov att dra upp ljusstyrkan på max och haha vilken dålig bild!
men bättre än inget antar jag.

nu ska jag väl snart försöka orka dra mig ner till duschen så jag kan sova nångång.

PUSS


a year ago the happiest day of my life

7 november idag..
imorn börjar skolan, eller ja inte för mig då :)
praktik på leklust, hihi. hoppas det blir kul. orka ha praktik i tre veckor som är tråkigt?
så skönt att slippa höra alarmet ringa vid halvsex- kvart i sex på mornana, utan kan sova tills halv nio!

just nu är jag på berget, har vaknat för inte så länge sen.
ska väl ta och packa ihop alla mina grejer jag lyckats ta hit på två dagar, har seriöst kanske 5 väskor/påsar med mig. haha!!

funderar på om jag ska ta mig en promenad lite senare också, va sjuukt längesen..
vi fårse hur det blir med det.
drömmde att det snöade här också, fifaan va ledsen jag blev :( haha orka snö.

imorn ska jag gå förbi banken om jag kommer ihåg och sätta över lite pengar, och se hur mycket jag har.


nu är det bara idag, imorn och på tisdag kommer mina babes hem! Äntligeeeen! hihih åhhh (L)

okej, nu har jag skrivit mycket olika grejer i detta inlägg, så nu får det vara bra.
skriver mer sen.
puss




jobb

haaaallåååååå!
har jobbat hela dagen, va jävligt segt när pappa ringde och väckte mig i morse och sa att jag skulle jobba klockan ett. har varit bakis stor del av dagen, men nu är jag pigg igen. sitter uppe på berget med emilia och vi blir nog kvar här hemma resten av kvällen också vad jag vet nu iaf, får väl se om nån kikar förbi eller om vi blir själva. :)

imorn är sista dagen på lovet, blir att sova och sånt skönt, hähä
måndag börjar praktiken! skönt med ingen skola :)))))


från igår

PUSS

fredag!

trevlig kväll igår :)
fast blev inge grillning, haha. de blev så sent, mörkt & kallt så vi stekte vår kykling ist, men de funka väl de åh. hih
kom hem halv fem imorse, och ändå vakna jag vid tolv eller nå. :( hade velat sovit lite längre med tanke på att dagen idag kommer troligtvis bli lång. men jaja.

ska packa ihop alla mina grejer och cykla upp till berget där jag tänker duscha, kanske ta mig ett varmt bad, fixa, vänta på dom andra och sen har vi väl tänkt att kanske förfesta lite där uppe innan vi åker vidare till mora.
hoppas på en bra kväll nu bara! men de ska vi väl se till att de blir :)


haha hitta världens största hand på willys. wäwä


pussssssss


torsdag

oj, jisses va lovet går fort!!
imorn är det helg igen. men egentligen är jag inte så överaskad att det går fort, hela terminen har ju inprencip (stavas) gått fort hittills. tråkigt att de går fort när det är lov bara :(
jamen som sagt, fredag imorn = fest! ska handla det absolut sista idag nu bara, så blir mora en sväng, eller blir nog där hela kvällen. har hört rykten om att det är grillning hos elaaajna. haha, fatta grilla nu? kallt! kommer ha 20 tjocktröjor :') men med lite trevligt folk blir det nog toppen! hihi

innan det ska jag upp till micko, ja jag vet jag har sagt de typ i en vecka nu och de inte har blivit nå..... haha
men idag ska jag upp på riktigt, måste lämna lousie jacka osv och lite så för micko ska ha med sig den imorn bitti när han åker :) ska även kika lite om jag hittar nå bra smink tills imorn, hihi (a) vet inte hur jag ska sminka mig än... och vet inte vem som ska göra de åt mig, need help. nu skulle mina käka syskon vara hemma! är ju sånt här som är till för ;)

mammsan ringde nyss och fråga om jag ville jobba idag, tyvärr fick jag säga nej efter som min dag är rätt full.
bäst att klä på sig nu och trampa upp på berget!

PUSS


natti

hemma efter en superkul kväll med mina älsklingar :')
blev både tacos, gifflar och kladdkaka! haha nu mår jag fortfarande illa :(
vi har setat och pratat i flera timmar om allt möjligt, och efter att vi gått upp 10 kilo bestämmde vi oss för att vi ska börja träna ;) ska se om vi hittar nå sån där zumbagrejs i mora för de tycker vi alla verkar kul! :d hihi hoppas de blir av nå, skulle faktiskt vara skitkul! :)) mycket roligare åh träna också om man är några stycken ist för om man är en eller två.

nu väntar sängen, men innan ska jag tvätta bort sminket osv.
såklart kommer jag bli pigg efter det är gjort och ligga och se på tv ett tag innan jag somnar. hähä
så SKÖNT med lov, verkligen! det har varit så efter längtat och jag känner hur skönt det är att man inte har nå tider att passa hit och dit hela dagarna, underbart!

pusssssssssssssssssssss
öj, exakt två månader kvar tills jag troligtvis åker till thailand idag också! WEEEIJ
är ju tänkt vi ska åka 3 januari, hoppas vi hittar nån bra resa då :')
har bara itne bestämmt mig om jag vill va borta 2 eller 3 veckor än :( mjaaa, sugen på 3 alltså!
well, de märks :d

/mh

mys med mina brudar

blev inge berget, ingen film heller.
skulle in till emilia och tvinga henne & cribbe med upp, men nej då fasna jag i sängen och har legat där och pratat tills nu. ja, cribbe har fått mig att vilja flytta från orsa, (eller de har jag väl jämt velat) men han har fått mig att vilja flytta till vika? haha av alla ställen? :O men de låter som om dom har mysigt där ju :( typ åka skoter och båt :') sånt händer då aldrig här, nä jag har faktiskt aldrig åkit båt! :$ bara kanot & färja....

nej nu ska jag duscha (eller snart), sen fixa mig! ikväll blir det tacomys och så med mina b-rudar! hihi

ska vara på konsum om 2½ timme, tror ni jag hinner i tid?
njaa, ska spela lite robot unicorn attack på fejjan först ;) haha beroende </3

skriver mer ikväll!
PUSS 

upp till majkki

upp till majkopajko för lite film och mys med katterna :')
har varit och ätit, och handlat tills fredags nu också, hade tänkt mig nå annat, men får duga.
nu är det bara att taggeli-tagga! redan onsdag idag, känns som söndag och har gjort de i tre dar nu. haha



pusssssssssssssssssssssssssssssssssss
/m


godnatt

kör en liten repris från igår och går och lägger mig nu och ser repris av Roast på Berns (eller hur de stavas) innan jag somnar, skönt att jag slipper ha en klocka som ringer sju imorn bitti den här gången iaf :) hihih

PUSS och natti


vi är två hjärtan, i samma kropp

åh, va det är kallt!
ska vrida upp elementet, men då kommer jag svettas sönder inatt ist. haha

blev inge utklädningsköp ändå :( ska se om jag hittar imorn, annars vet jag inte hur jag ska göra..
handla en concealer (85), och en ring (30) och sen inget mer. dessutom började det spöregna typ när vi kom fram så vi va där en timme bara.

nu är jag på lite deppigt humör, ska väl lägga mig och sova strax.
imorn ska jag nog fara upp till micko och vara där i några timmar,
kommer även att bo där i helgen tror jag för ingen är hemma då :)
men om en vecka kommer mina bebis systrar heem, åhhh jag saknar dom så!


blev väldigt svartklädd idag. haha?
ful bild, bjur på´t!

puss nu da

ahjuuuuste, har fått förfrågan om jobb..
vet inte hur jag ska göra?
har ju mitt jobb hos mammsan redan, kanske är bra med ett till? eller?
åhhh. vet inte! :(
får ta en funderare på det!


av kärlek är det alltid någon som blir sårad


tisdag

håller på att sminka mig, platta håret, byta kläder osv. ja, fixa mig lite granna helt enkelt. ska åka in till mora en sväng om en timme med mina småsyskon. har jobbat idag, så är grymt trött. inte alls va de jobbigt, men jag somna vid kanske halv tre inatt, så började jag jobba halv nio. :( gick iofs upp 08.18, och va i tid ;) hähä! fast sov fortfarande när jag kom till jobbet tror jag! haha somnade dessutom efter nåntimme på frysboxen (a)
nog om det, ska in och göra ett nytt försök att hitta nå tills fredag, har bytt lite planer för utklädnad så hoppas jag hittar nå den här gången :) tråkigt att jag blir nå tråkigt, önska jag hade råd att köpa sånna där riktiga utklädnader, men dom kostar ju typ 500, och de har jag verkligen inte råd med för tillfället för att bara ha en kväll :( men när vi väl är där, fulla och glada tror jag inte så många tänker på utklädnaden i första hand, får jag hoppas iaf ;)

nuuu måste jag skynda mig så jag inte missar bussen, (jag har ju en förmåga att göra de alltid!)
skriver mer senare, och då ska ni få nån bild också, men tyvärr har jag ingen till detta inlägg!

PUSS


nyduschad

kom precis ut från duschen, och nu blir de lite tv sen sova.
Puss


lite från igår



kom hem vid kanske 1 imorse,
sen har jag väl mestadels bara sovit tills för 1½ timme sen ungefär.
nu snart ska jag ta mig in i duschen som jag borde gjort för länge sen,
och imorn väntar jobb!

puss


RSS 2.0