SÅ JÄVLA UNDERBART!!!

JA VA SKA MAN SÄGA?
6-1! såååååå jävla skönt!



sover ensam på tomtebo inatt.
dax att öppna praktisk marknadsföringsboken kanske, prov imornbitti..

EN FET PUSS!!

Monday

Hade endast en lektion idag mellan 11.10-12.30. Viste dock inte om de så åka in till kvart över tio. Men då hade jag tid på mig att prata med Lisspers, så jag berättade allt om varför jag varit borta så mycket och så så jag kan få ledigt igen. :) Efter skolan for jag och Emilia ner på stan för att kika i lite affärer, vi fick även med oss Mattiaaas. Vi gick runt lite, och sen fika vi lite och sen gick vi runt lite till och sen åkte vi hem med kvart över tre bussen. Fick med mig ett linne, och ett par tjockare tights och ett nagelak. Nu har jag precis duschat och har lite brådis för ska in till Mora igen eftersom de är hockey!! Pappsen ska in och göra nånting först, och därför har jag brottom nu. 

Men jaja.
Skriver mer senare.
PUSS 

how will I be when I'm with you




godnattens.
imorn är de skola som gäller! endast en lektion, men ändå skola.
puss


Söndag

ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT!!!!!
ska ner och höra med mammsan om jag får gå till skolan imorn.
hoppas ni har haft en bra helg.

bjuder på bild från igår.


pussen

i rymden finns inga känslor

never tell people your problems.
80% of them don't care, and the other 20% is glad you have them.



har precis kollat på i rymden finns inga känslor och nu ska jag snart försöka sova.
imorn ska min bästastevän ha 25 års fest, och jag är sjuk. kul!


Så sugen på en till tatuering..




Blir nog en nu till våren. :)

vi kan gå igenom eld


jag älskar dig. min finaste!
vi klarar allt tillsammans.
<3<3<3


men när jag blundar, finns allting kvar

Hejsan sötnosar!
Jag är fortfarande sjuk och blir ingen skola imorn heller. Min kära mamma vill att jag ska bli frisk innan jag går så ja, de är väl bara och lyda då. Hon ska då få hjälpa mig att plugga ikapp allt sen! ;) Min Winnerbäck har gjort mig lite piggare och friskare för nån timme nu iaf :') Eller de kanske är iprenen. hähäää! Tyvärr missa jag hockeyn idag :( Men Mora vann iaf mot Västerås med 7-3!! Tro om jag missa en jävla bra match? Men de betyder iaf att Mora klev upp två plaseringar och ligger nu 6a :) På måndag är de derby, Leksand kommer hit och då struntar jag i om jag är frisk eller inte, för de ska jag se! hihi

Jaja, ska se på nån film nu. Sen försöka sova.
Jag just nuuuu...


Fräsch chey.. mmm! haha

xoxo


tänk att de ska vara någonting hela tiden..


min farmor <3


Sjuk som ett hus.

Ja, jag är verkligen sjuk.
Tänkte gå till skolan idag, men icke. Åh. Lisspers kommer inte ge mig ledigt när jag åker.. Har varit borta för mycket nu. Men vad ska jag göra när jag är sjuk egentligen? Som mamma säger så kan jag faktiskt inte röför de.
Har 39 graders feber och är slut i kroppen så känns inte som man vill till skolan då heller. Sitta där och snora och nysa så alla ska störa sig på en.

Mammi har tvingat mig ligga nere på soffan hela dagen så hon och pappa har haft koll på mig. Haha, så söta!
Har även hjälp mamma göra en facebook idag, på tiden! Frågan är hur mycket hon kommer sitta där, och hur mycket hon kommer fatta. ;) Men de lär hon sig väl med tiden antar jag.

Nu har jag precis tagit lite mer ipren och ska väl försöka sova snart.
Puss

sommar sommar sommar

Jag har kommit på en sak. Har inte mycket att göra när jag sitter och sjukar så längtar mig bort till sommaren.
Åhhh va toppen den kommer bli! MEN inte fullt lika toppen om man måste jobba större del av sommaren för att ha råd med allt. Så min lilla plan är att försöka jobba som en idiot nu i vår, och spara alla pengar till sommaren så jag inte alls behöver jobba så himla mycke i sommar! Smart va? :) De största problemet är då att jag går i skolan för de fösta, och för de andra att jag ska kunna spara pengarna.. Hm. Men ska försöka! Tänk va gött att kunna vara lite ledig i sommar, men ändå kunna göra allt man längtar till, utan pengaproblem.



Ja, nångång i mitt liv ska jag bli rik. Kunna göra vad jag vill, när jag vill!


Ssssjuk.

Hallå.
Min dag har väl inte precis varit på topp hittils, trotts att klockan bara är strax efter ett.
Hade ju som sagt bara en lektion idag, och trotts att jag är totalt sjuk (snorar, hostar, nyser, feber, ont i huvet, ont i halsen.. ja ni fattar) så tvingade jag mig själv upp ur sängen imorse. Dels för att jag redan har alldeles för mycket frånvaro och dels för jag tänkte att de va bra att vara där första dagen vi har våran nya idrottslärare. Sen skulle vi åka skridskor på skolan, som jag ändå inte kan så de skulle jag inte precis bli sjukare av att stå och hålla mig i sargen i 40 minuter sååå ja, jag tvingade mig själv upp. Såklart har jag inte sovit så många timmar eftersom det fan knappt går att sova när man är sjuk. Speciellt inte när man är täppt och snorig och måste snyta sig varannan sekund. Iaf, väl i skolan så visar de sig att vi har Ekan den här veckan också (ingen ny lärare alltså..) Och dessutom ska vi ner på saxviken och åka långfärdsskidskor.. Och de kände jag att de blev för jobbigt. Gäääh. Jag kan åka långfärdsskridskor, och kände att jag inte skulle palla att va nere på sjön. Jag pratade med Ekan och fick ta en promenad ner på stan ist. Så, jag och Sofie gick ner på stan där jag gick till solariumet när vi kom ner. Va inte en skön känsla att ligga där idag. När man redan kallsvettas och sen ligga där i 20 minuter, nejfy! Blev alltså 20 väääääääldigt sega minutrar och inte nog med de så brände jag mig såklart ännu mer. Har iaf smörjt på mig kylspray nu så de är lite bättre. hahaaa.. Åkte med Louise hem och sen la jag mig och kika på två avsnitt av OTH, sen försökte jag sova och de gick sådär..

OKEJ! Mycket text. Förlåt, fattar om ni inte orkar läsa.
Lägger in tre bilder som jag tog när jag gick från bilen och in. Haha!



Puss. /m


men du om nån borde förstå att man inte göra såhär mot mig

Jag tog mig till innebandyn, dock va de ett dåligt val av mig. Skulle ha varit hemma och vilat.
Nu mår jag ännu sämre och ska ta mig en dusch innan jag går och lägger mig.
Imorn är de skola, och jag har endast idrott. Jag bör inte vara med eftersom jag är sjuk, men jag måste för jag har varit borta så mycket och så. Dessutom får vi en ny idrottslärare imorn, så ja. Hoppas att vi åker skridskor iaf, nå annat tänker jag inte vara med på. Efter en timme i skolan tänker jag ta mig en sväng till solariet igen. Sen antar jag att jag ska hem och sova. Har förövrigt sett att jag brände mig i solariet igår? haha... what the fuck? Ofta liksom. Men mina bröst är alldeles röda och sådär onda som när man bränt sig.. Bra jobbat!

Men som sagt, dusch nu!
Puss


Easy A

Godmorgon!
Jag vaknade precis och ska ner och knarka huvevärkstabletter då jag har fruktansvärt ont i huvet. Hade ju de igår också. Åh. Känns som jag börjar bli sjuk igen dessutom. Snorig och början få ont och kli i halsen.

Meeeeen om jag mår lite bättre, eller om jag helt enkelt orkar så ska jag ta min rumpa och förflytta den till Unihoc Arena om någon timme. Kaisdamerna möter Örebro idag! Fårse hur de blir då.

Igår, eller inatt så såg jag Easy A. Bra film tycker jag. :)



Skriver mer senare.
Puss

Solat

Har precis kommit hem från Mora då jag kände att jag ville sola lite.
Har inte gjort de sen i våras(!!!) och de va verkligen skönt. Dock får jag knappt nå färg, speciellt inte när de är första gången på evigheter.. :( Men som sagt, skönt va de!



Har bestämmt mig för att ligga hemma ikväll. Känns verkligen som söndag idag. Mår inge bra, har svinigt ont i huvet så ska äta lite mat snart och sen lägga mig i sängen och se lite OTH tror ja.

Men hoppas ni får en bra lördagkväll med massa fest eller mys.
Puss


lite från igår


hahaha, armbrytning på G!


mysbrasa i stugan.


nykter kusin :)


hihi sötarna


rasmusss


nyktert inne på donken toan

hade inte så mycket mer så får räcka så.
:)


Kul kväll!

Segt idag, kul kväll igår! Är väl som de ska vara då antar jag. :)
Har bokat om våran resa idag, så vi åker till Thailand den 8 februari nu. Hoppas allt går lite bättre än förra gången.. Har även bakat en kladdkaka som jag ska gå ner och smaka nu hihih.

Fårse va som händer ikväll, just nu känner jag endast för att ligga hemma. Men de kan ju ändras.
Min face är btw störd, fattar inte. Ser inte de som gillat eller kommenterat? Alltså fast de kommer upp på händelser? s: är knäppt :( som vanligt med face.

Men tjiiingeling nu.
puss


laddar upp bilder från igår senare.

In till Mora!

Nu har jag duschat och fixaaaat, så nu åker jag in till Mora och ser va kvällen bjuuur på :d hihi



HA EN BÄST FREDAGKVÄLL!


helg!

Hemma från skolan och veckan är äntligen slut. Eller ja, skolveckan iaf. Har iofs bara varit där 2½ dag men ändå.
Skön dag idag, fick reda på att jag klarade provet jag gjorde i tisdags som jag va säker på ett IG på, SKÖNT!!

NUUUUU blir de vårdcentralen för spruta nummer 2 av 3!


bjuder på en bild från todaaay.

puss så länge!

OXEN?

Hej. Idag är det torsdag och jag var i skolan till ett. Slutar egentligen kvart i fyra men mådde inge bra så åkte hem. Hade turism och svenska endast. Fast en håltimme som alltid emellan. Jaja, jag hade fruktansvärt ont i huvet och mådde illa så när jag kom hem satt jag här en sväng, men sen gick jag och la mig. Och sov tills för en timme sen. BRA MATILDA! Nu kommr du kunna somna om en timme när du borde egentligen :')...
Betyder att jag har sovit bort hela dagen. Jag hade behövt duscha osv, men nä.

Jaja, imorn är det fredag iaf. Skönt!

Btw, har ni sett??? NYA STJÄRNTECKEN!! Vafan är de för skit då? Eller alltså jag som är, eller var tvilling är OXEN nu.. Tycker de är jättekonstigt. Ja kommer då se mig själv som tvilling. Oxen låter konstigt. :( Tänk folk som har tatuerat in sitt stjärntecken? Guuud. De här gjorde att jag blev lite förvirrad. Här är en länk med varför och vilket stjärntecken du har nu, om du har missat de.

Puss


1700-talet..

Mora fick 2 poäng efter en vinst i straffar. Tyckte inte att dom gjorde en speciellt bra match, trotts de blev de 6-5.


Nu sitter jag här och pluggar lite svenska litteratur om 1700-talet. För jag hann inte innan hockeyn. Ska göra massa frågor på texter. Och sen ska jag även läsa till sidan 81 i boken Ondskan till imorgon, och de har jag inte heller börjat med än.. Hm. Får väl se om jag orkar de, och hur sur Gunnar kommer vara imorn om jag inte har gjort de.

Whaaatevvver, när jag sitter här och skriver får jag inget gjort sååå tjingeling.
pussis

VÅR! ja tack.

Jag vill ha vår nu!
Sätta på sig skinnjackan, conversen, se gräs och asfallt, mycke sol, tussilago och allt sånt. fyfan va härligt de skulle vara. Och så mår man så bra på våren, nästan som om man blir kär. De pirrar så där i magen och allt går bra. Man känner att sommaren är nära! Ja, de är verkligen vad jag vill nu. 

Har duschat och fixat lite idag. Skönt att vara ledig. Skulle egentligen till Mora och modella lite, men Johanna spydde precis innan jag skulle åka hemifrån, så nejtack! Måste plugga lite innan jag ska på hockeyn. Men först ska jag ner och hjälpa mammsan med maten, tacos idag! MUMS!


fasna verkligen inte på bild idag. haha

Puss


there is a reason for everything


Seg, men bra dag!

Hejsan.
Med tanke på att vi går mellan 8-15.45 på tisdagar är den dagen rätt seg. Speciellt när jag inte har sovit mer än 4 timmar inatt, och att jag inte varit i skolan på en månad va de lite extra jobbigt. Men trotts den långa dagen så är den så chill. Våran lilla HP-klass gör ju allt annat än de vi borde. Sitter och pratar oss igenom 8 timmar. Idag har ju iaf gjort ett prov också, som jag skrev igår. Dock pluggade jag aldrig som jag också skrev att jag skulle. Och jag tror inte att jag kommer klara de, tyvärr. Kan bli mitt första IG i ett handelsämne, efter 1½ år.. Hm. Återstår att se på fredag.

Har fått höra massa positiva grejer idag också! Så jag är glad ändå :)

  • Fick VG i slutbetyg på bilden.
  • Fick VG- på ett prov jag gjorde innan lovet.
  • Fick G på ett annat prov jag gjorde innan lovet.
  • Fick reda på av Lisen att jag fick MVG(!!!) och alla rätt på ett turismprov jag gjorde för ett tag sen! Mitt första MVG i hela mitt liv, och jag är såååå glad! :'D Dock vet inte Annelie om att jag vet de, heh. Men Lisen råka se mitt prov när hon fick tillbaka sitt. Men hon berättar de väl på torsdag på lektionen.
  • Är ledig imorn!

Ja, de va väl några himla bra grejer enligt mig iaf! hihi
Plus att jag har ju fått träffa mina fina vänner, och de va en hel evighet sen sist.
Fick dock veta att vi har en hel del grejer framför oss. Pluggmässigt alltså.. Men bara att kämpa på antar jag, snart är de Thailand två veckor, sen blir de lov en vecka, praktik i tre veckor och sen är de snart sommarlov! ;)

motljus ja. mattias, erik & jimmy iaf.

Imorn ska jag SOVA UT eftersom jag är ledig. Underbart! Sen blir de lite pluggande här hemma, och hockey på kvällen.

PUSS


Bransch- och Produktkunskap

Jag övelevde besöket hos den otroligt charmiga och snygga tandläkaren jag har.. Så värdelöst att man gör sig fulast i världen hos tandläkaren när man ligger där med två händer, massa grejer, borrar och skit i munnen. :( haha! Men min tand blev bra iaf, och bättre än innan också faktiskt. :) Gör lite ont bara, och känns lite konstigt när man tuggar. Men antar de går över. Fifan va de gör ont att ta bedövning i munnen. Okej, de viste jag väl redan så många gånger som jag har gjort de, men ja. Urch!

Åkte hem och kolla på en till snygging, nämligen Chad Michael Murray. Som ni vet har han varit min drömkille  dom senaste dagarna. Haha! Åhh va het han är.



Sen har jag ätit lite, och precis varit ute på en promenad med Emilia & Louise. Och klockan är inte ens sex än.. Åh, tiden börjar gå segt. Igår också, helt sjukt segt. Haha. Men de är väl bra antar jag, för nu ska jag öppna en bok för första gången på en månad och försöka plugga lite så jag kanske kan göra ett prov imorn som jag har hört ryktas om att vi ska ha. Hoppas de inte är svårt. Bransch- och Produktkunskap. Ja, låter ju inte som de roligaste, och de är de inte heller.

Puss  

Ingen skola..

Ingen skola för mig idag ändå.
Men tror ni jag får sova? Nej! Tandläkaren om 50 minuter, åhhh. Jag som trodde de va klockan elva jag skulle va där. Nu har jag brottom.



Hörs efteråt om jag överlever.. :(


SOLSIDAN




Som vi alla har väntat, äntligeeeeeen!!


blir så trött..

Nej, varför inte liksom?
Nått har hänt, precis vad jag behöver just nu när de absolut inte har varit kaos senaste veckan..
Okej, låter kanske som de har hänt världens grej, men riktigt så är inte fallet.
Som några kanske vet så är halva min högra framtand plasttand, pga en liten cykelolycka när jag va liten. Och nu idag när jag skulle stänga min sminkväska så höll jag i nått i ena handen och tog munnen till hjälp när jag skulle stänga den. Och ja, vad händer? JO, tandjävlen spricker!! :@ Så den är helt lös nu, men sitter kvar med hjälp av vänstertanden. Men kan ramla av när som hellst. Alltså kul om man kommer till skolan imorn med en halvfram tand -.- BLIR SÅ LESS!! Hoppas då fan att tandläkaren har en tid till mig imorn, men de lär han väl inte ha..
Varför ska allt gå bra, när de kan gå dåligt? :')) -.-

Hur som hellst. Pappa kom och hämta mig vid halv två - två, och nu har vi precis ätit.
Nu väntar några OTH avsnitt, sen fixa lite, sen solsidan klockan åtta, och sen ska jag sova!
hoppas då fan att jag är lika trött när jag ska sova, som jag är nu så jag kan somna i tid ikväll.



Puss så länge 


BAD!

Sitter på Tomtebo helt själv och fryser och lyssnar på musik.
Ska ta ett varmt skumbad och ligga där ett tag, sen ska jag tände ljus i hela lägenheten och sätta på en film eller så. mys! precis vad jag behöver känner jag.





Två fulbilder på mig och Emilia från 2008 får jag bjuda på då. :) haha
puss


Dusch, fix, hockey, mora!

Godmorgon. Eller ja, har varit vaken ett tag iaf. Ni har troligtvis varit vakna längre än mig.
Jag blev väckt av pappa först vid elva med febertermometern i högsta hugg, som har varit en vana den senaste veckan! Haha.. Har fortfarande feber, vet inte vad som är fel. 38 nu iaf. Hur som hellst så somnade jag om, och blev väckt av honom igen vid kvart över två och tvingade upp mig för att äta lunch eller va dom kallade de. Frukost för min del då. Köttfärsbiffar, potatis och sås! Ja, va gott de är! Dock kan jag inte äta så tidigt på "morgonen", är jag precis har vaknat. Men tryckte i mig lite ändå.. Vet inte varför jag inte kan somna om nätterna? Tvingade mig själv att somna vid halv fem imorse..

Nu ska jag ta och duscha av mig lite, sen fixa mig lite. Sminka mig och sätta på mig kläder. Blir hockey på tvn klockan sex, Leksand - Malmö, får väl se om leksand vinner idag då, har ju gått sådäääär för dom sista tiden hähähähhähä! ;) Sen ska jag åka in till Mora. Ska inte göra nå speciellt. Men tycker de känns skönt att fixa sig lite ändå, så man känner sig levade. Haha. Blir nog bara lite mys på tomtebo med Cilla. Johanna är i Örebro i helgen och jag har lovat att göra katten lite sällis så :)

Skriver mer sen, kanske om jag orkar.
Kanske kommer någon bild då också eftersom ni har fått bildlösa inlägg hur mycke som hellst nu.

Puss


Äntligen har dom kommit hem!!

Kom upp i skaplig tid imorse! Runt elva-halv tolv. Sen tog jag en lång dusch, sminka mig, satte på mig "riktiga" kläder. Ja, inge mer fetthår och mjukiskläder som jag har gått runt i en vecka nu. Haha! Sen åkte jag och pappa till vårdcentralen för att ta spruta. Jag va såååå nervös, haha.. Men de gick hur bra som hellst och kändes knappt. (Dock ska jag ta två till de närmsta veckorna)
Sen åkte vi ner på cafét och fixa lite. Sen hem och kolla på ett OTH avsnitt, eller om de blev två hihi. Sen sen sen ska ni få höra! VI HÄMTADE HEM MAMMA OCH MAYA FRÅN FALUN!!!! Så himla otroligt bra och skönt att dom är hemma! Men jag är lite osäker på de också.. Maya är ju inte ens frisk än. Men läkarna tyckte ändå hon skulle åka hem så..? Men de har inte hittat nå fel, hon kan inte äta utan har gått på dropp tills precis innan vi åkte, när hon försöker äta så spyr hon upp de med en gång, hon kan inte gå specillt långt själv osvosv. Långt ifrån frisk, de är ju inte precis så att hon kommer gå till skolan på Måndag.. Men ja, vi får väl hoppas att läkarna har gjort rätt beslut nu så inget händer medans hon är hemma! Tycker mest synd om Peter som satte sig på tåget från Stockholm vid två, och när han va nästan framme vid fem ringer mamma och säger att dom måste åka hem idag. Haha! Men men. Nu är de ju som de är. Men har haft en faktiskt bra dag idag, första gången på länge som jag känner att jag mår bra och de är skönt! Febern går lite upp och ner, men jag tror den släpper tills imorn iaf. Mora vann även ikväll!

Bra dag, som sagt! Men de är ju den 14onde också sååå ;)
Har även fyllt på telefonen så nu kan jag svara på sms igen.
Sover troligtvis i Mora imorn, men annars ska jag bara ta de lugnt i helgen och vila upp mig, för nästa vecka börjar jag skolan igen. Nu blir de mer oth, ja lite smått beroende..

Kanske rörigt inlägg, men jag orkar inte. Haha!
Hoppas ni har en bra kväll.

PUSS


kan inte sova..

Åh. Jag kan inte sova om nätterna. Vad är felet egentligen? Kanske att jag sover till typ 1-2 på dagen eftersom jag somnar så sent.. Hm, ja de är troligtvis en anledning iaf. Men grejen är att jag är trött, men kan inte somna ändå. Eller jag är oftast trött, nu är jag inte nå trött alls. Typiskt när klockan är ställd på 9 i morronbitti. Ja, nu måste jag vända på dygnet, för nästa vecka måste jag pallra mig till skolan! Får hoppas till tusen att min feber är borta till dess!

Har kollat på 10 avsnitt av One Tree Hill idag, och ska strax slå på mitt 11 och förhoppningsvis försöka somna till de. Gud vilket bra program de är! Jag har bara sett nått avsnitt då och då förut, och inte alls i ordning. Men nu har jag börjat från början och de är riktigt, riktigt bra!

Bebismaya mår som igår. Finns inte så mycket att skriva. De tar sin egen takt frammåt, och de får gå hur sakta de vill för mig, bara hon blir frisk! Ja, jag vet att jag har skrivit de i varje inlägg i en vecka nu, men jag önska verkligen att dom kom fram till va de va nu..

Imorn ska jag ta spruta. Verkligen inte min grej! Men ja, jag vet hur spruträdd Maya är, och hur många hon har fått tagit nu den här veckan, så nog klarar jag en liten spruta! (Hoppas jag ;)) Pappa får följa och hålla mig i handen! hihi

Nu ska jag försöka somna.
Puss

lite pepp så där på kvällen!


allting kommer bli bra tillslut

miss my mum

Både jag, Emilia & pappa är hemma här och sjukar.. Typsikt att vi lyckats blitt sjuka nu så vi inte får åka till sjukhuset! Maya mår iaf bättre. Eller ja, de är väl ungefär lika som igår. De tråkiga är ju att hon är bra i ena sekunden, men nästa så kan hon va dålig igen, och sen att de fortfarande inte vet vad som är felet.. Men vi tänker frammåt! Tänk, bara några dagar sen som hon låg helt medvetslös och ingen viste när hon skulle vakna igen liksom. Så ja, de går ju verkligen frammåt! :) Idag har hon till och med varit inne på face, som ni kanske har sett :')

Jag saknar såklart min lilla pluttis, men även min älskade mamma som jag inte träffat mer än en liten stund sen i Fredags. :( Och då såg ja henne inte heller speciellt länge, kanske bara 15 minuter. Så ja, har inte träffat henne riktigt sen i Torsdags.. Så fort min feber är borta kan jag då lova att jag åker till Falun samma dag!



För övrigt har jag laddat hem första säsongen av solsidan, och kolla igenom 7 avsnitt idag, 3 kvar som troligtvis kommer bli sedda innan jag går och lägger mig. Har även tagit hem alla avsnitt av One Tree Hill som låg ute, så kommer nog bli en del av de också.

Ha de bra! Puss 

:)!

Åh, Maya mår mycket bättre! Har till och med pratat med gummsan i telefon, och de lät som hon mådde bra!! Man blir så himla glad när man hör att hon pratar och säger att hon mår bättre. :') Synd att de där kan ändras jätte snabbt från dag till dag.. Men vi hoppas de fortsätter gå framåt! Har fått svaren på ryggmärgsprovet idag, och de visar fortfarande inga fel..? Åh. Blir så trött! Hoppas dom hittar de snart, verkligen. De skulle blir så mycket skönare att veta vad som egentligen är felet..

Blev ingen hockey, varken jag eller pappa orkade väl egentligen inte. Blir ingen skola imorn heller, och inte heller nå Falun för mig för jag har fått feber. -.- Kul! Precis va jag behöver nu. Ska försöka somna skapligt tidigt idag iaf, har haft svårt för de ett tag nu, somnat vid tidigast tre..


Flyttad till barnavdelningen

Nu är hon flyttad till barn, och jag och emilia ska försöka hälsa på henne imorn. Så de blir troligtvis ingen skola för mig imorn heller, om jag inte åker efteråt. Vi fårse. Om någon undrar, och om jag inte har skrivit de redan så kommer hon ligga kvar i Falun ända tills hon blir helt frisk. Hon kommer alltså inte få bli flyttad till Mora.

Pappa är ju hemma för tillfället, vilket är väldigt skönt att någon vuxen är hemma hos mig och Emilia emellan åt också! Han har ju blivit sjuk själv, och han får inte va på sjukhuset. Funderar på om jag ska försöka få med mig honom på hockeyn ikväll, tror att vi båda behöver komma ut på någonting vi tycker är kul och träffa lite folk, så vi får tänka på lite annat en stund. Ska höra med honom om han orkar, och känna efter om jag själv orkar.

Puss

Nu vill vi ha provsvaren, tack!

Hon ligger fortfarande på intensiven, hon skulle ha fått flyttats till barn igår men eftersom hon blev sämre blev de inte så. Idag får hon treoligtvis blir flyttad iaf. Och så hoppas vi på att provsvaren kommer idag också, eller imorn! Hon har vela gått på toa idag sa hon, så de skulle försöka. De satte henne på sängkanten, men längre än så kom de inte. Hon orkade inge mer så hon la sig igen. Sen har hon även sagt till mamma att hon ville åka hem..
Så mycke mer än så är de väl inte. Jag ska försöka hälsa på henne någondag här, för hon har frågat var jag var. (troligtvis för att jag va där härom dagen). Men Peter åker upp från Stockholm idag, så idag blir de nog inte eftersom vi inte får vara så många där. De andra syskonen måste ju bli friska innan de får komma in, så hoppas dom blir de snart!

Så nu hoppas vi som sagt att vi får provsvaren idag, så vi får veta vad de egentligen är!!

Och än en gång, tack till er alla! Åh, ni är underbara!


Promenad och rensa huvet lite..

Finns inte så mycker mer att skriva än de jag skrev imorse.. Eller hon har börjat prata som igår men hon har varit lite snurrig i huvet idag, sagt lite konstiga saker som tillexempel att hon fick lov att ta ur slangen som hon har i näsan för hon skulle spela match, och när mamma sa "nej Maya, vet du vart du är?" så hade hon sagt "ja, jag är ju på sporthallen", och lite sånna saker. Men annars har hon varit som igår ungefär.

Pappa har kommit hem till mig och Emilia nu ikväll, och de känns rätt skönt. Men han åker väl tillbaka imorn eller övermorgon igen, men skönt att ha någon hemma iaf.
Jag själv kommer gå till skolan någon dag framöver, men blir hemma imorn också iaf. Pappa har pratat med Leif och så, och han sa att de va absolut okej om jag va hemma och han förstod! Orkar inte gå till skolan dels för att de kommer bli mycke frågor om både Maya och om varför jag inte har åkt till Thailand (för dom som inte vet om maya). Men frågor är egentligen okej, jag fattar ju att alla vill veta och så. Men sen sover jag ju inte så mycket på nätterna osv, så de blir också lite jobbigt med skolan, och sen allt plugg. Känns som jag har annat att tänka på nu. Men jag ska försöka ta mig dit Onsdag eller Torsdag iaf.

Nu ska jag se klart på lite hockey på tvn. Västerås-Leksand. Sen ska jag ta mig en lång, skön promenad och resna huvet lite.. Bäst att passa på när de nästan är 0- gradit ute.



Väntar, och väntar..

Jag har inte hört så mycket från Falun idag, men jag vet att hon har blivit sämre igen. Hon är fortfarande vaken, men har noll krafter! Hon orkar inte prata alls idag. Hon spyr rätt mycket som troligtvis därför hon inte orkar prata, för de tar sjukt mycket på de sista krafterna hon har. Hon har tagit ett EKG-prov, fast på hjärnan idag (vet inte vad de heter) men jag tror man ser om hjärnan funkar som den ska och så på de provet. Men får inga svar på de förens om någon dag tror jag. Vi väntar fortfaranade på provsvaren från Uppsala på ryggmärgsprovet, som hon tog igår. De skulle ta ett par dagar, så hoppas de kommer imorn!! Önska dom kunde komma på vad felet var nu.. Så dom säger "de är dehär, vi botar de så, och hon är frisk då!" Skulle va så mycket enklare ist för att bara gå och vänta, och vänta..

Jag och Louise skulle ju egentligen åkt till Thailand imorn. Men de kändes ju lite jobbigt att åka iväg preics nu när allt har hänt, vi vet inte när hon blir frisk och inte ens vad hon är för sjuk. Så vi har pratat, eller Peter har hjälpt oss att prata med ving, så vi får alla pengar tillbaka och kan boka om resan om några veckor ist! De betyder att jag egentligen ska till skolan, fårse när jag orkar de då. Men måste väl så jag får ledigt lite senare ist.. Blir hemma imorn också iaf.

Har försökt få tag i mamma och pappa, men dom har inte telefonerna på. Så jag väntar på att dom ska ringa mig och säga om de har hänt något mer. Skriver mer då.

Hemma från Falun

Från att se Maya ligga och krampa, medvetslös på en ambulansbår tills de jag såg idag, de är fan glädje! :')
Hon vaknade ju imorse vid 4a och fråga om vatten, sen somna hon igen och senare på morgonen vaknade hon igen. Hon vet var hon är utan att nån har sagt de, men hon vet inte vad de är som har hänt och hon kommer inte ihåg de med ambulansen osv. När hon va vaken så fick dom dock tyvärr lov att ge henne massa morfin för att hon skulle ta ryggmärgsprov, som tydligen gör jäkligt ont. Så hon somnade igen av morfinet då.

När jag kom till henne var hon vaken igen. Hon är väldigt, väldigt trött, men förstår allt man säger till henne. Hon svarar om man pratar med henne, men korta svar som "mm", "aah" och så. Hon har inte kraft för att prata, och orkar knappt ha ögonen öppna. Hon visar inga känslor, men hon är ju väldigt känslig i vanligafall, och grät när läkarn gjorde nå prov på henne, mer känslor än de har hon inte visat hittills. Men hennes minne är kvar iaf, pappa sa "Matilda är här också, Maya" och hon viste vem jag var och allt. Och mamma hade frågat henne om hon viste vad hon hette och hon hade svarat "aa, Kicki", och lite sånna frågar. Och hon svarar rätt på allt. Så de känns otroligt skönt!!

Om ni andra skulle se henne skulle ni förmodligen tycka att hon inte alls är bra (för hon är ju långt, långt ifrån bra än). Hon ligger med slangar i näsan, på armarna och överallt. Och de va väldigt hemskt att se.. Men som jag skrev i början, så hade jag ju en bild av från när jag såg henne sist, och nu har jag verkligen en annan bild på henne i huvet. En mycket bättre bild! Hennes feber har även gått ner, så nu är hon feberfri! :) Men hon spyr lite då och då, och de tar otroligt mycket på de få krafter som hon har. Hon har även väldigt ont i huvet, och på sina utslag..

Sååå himla glad att hon har vaknat, och att hon förstår vad man säger, och att hon kan iaf svara om man ställer en fråga! Verkligen. De gör att jag kommer kunna sova mycket bättre inatt tror jag, och att jag har mer positiva tankar.

Skriver mer imorn och så hoppas vi på att hon är ännu bättre då!!


Till Falun

Vid 4a imorse vaknade Maya och bad om ett glasvatten, hon drack vattnet och "somnade" om. Äntligen ett livstecken! Tack bby, de där behövdes verkligen! Även om hon är låååångt ifrån bra, så känns de jävligt skönt!!

Men ändå tycker jag att de är dax att vakna på riktigt nu.
Senare idag åker jag troligtvis till Falun, iaf en sväng. Kommer troligtvis inte att få se Maya så mycke, men får iaf träffa mamma och pappa ett tag. <3


Kom igen nu gumman!

Tack för alla sms, kommentarer, mail osv. Det betyder så otoligt mycket så ni förstår inte! Guld värt, verkligen! <3

Och Maysan, medvetslös i ett och ett halvt dygn är lite för mycket nu! :'(
Jag vill att du ska vakna upp, skratta och prata på som du brukar. Bara att veta att du mår bra och få se den spralliga och glada tjej du är egentligen. De vill jag mer än nå annat just nu. Och de är inte bara jag som vill de. DU ÄR SAKNAD! Vi saknar gamla Maya, och jag vet att du är stark nog att få henne att komma tillbaka, så fixa de nu..

Hon är fortfarande medvetslös, men har gäspat en gång, och öppnat ögonen en gång men hon va helt borta på blicken. Men de är bra tecken, antar vi. Läkarna är fortfarande inte säkra, men har funderingar på om det kan vara hjärnflamation, inte hjärnhinneflamation som de har behandlat henne för alltså. Men de är inte säkra som sagt, så vi får vänta och se om de kommer fram till nått eller inte..

Orkar inte vänta nå mer nu..

en höijer klarar ju allt, eller hur syrrraaaan?!

Grattis världensbästa!

När man är medvetslös jobbar hjärnan fortfarande tydligen, så läkarna bestämde igår kväll att de skulle söva ner Maya så den skulle få vila lite. Inatt försökte de väcka henne igen, men lyckades inte så de sövde ner henne igen. Nu har hon varit medvetslös i 25 timmar, och man tycker ju att de ska ha kommit fram till någonting, men inte. :( Nu får du ta och vakna älskling, vi saknar och tänker på dig allihopa!! <3

Inte nog med de här så har ju mamma ett företag som vi inte bara kan strunta i. Men mamma och pappa är ju i Falun och då är de inte lätt att vara här samtidigt och laga mat till 30 personer. Så inatt har jag sovit två timmar, och imorse ringde klockan klockan sex så fick jag, Louise, Emilia och vår kära moster åka till cafét och fixa maten. Och kalopps vet varken nån av oss syskon hur man gör, så man kan ju säga att de va guld värt att moster kunde hjälpa oss med de!

Nu har jag iaf sovit en timme till, men ska gå upp och duscha av mig lite.
Sen ringa upp farmor som har ringt.

Senare blir de att åka in till Mora till min bästavän och storasyster som faktiskt fyller 25 mitt upp i allting idag!
Grattis Johanna! Kanske inte blev världensbästa födelsedag med allt som har hänt och händer. Men de firar vi igen den 29onde sen, de vet du. :) Men jag älskar dig iaf hur mycket som hellst, som du redan vet. Och hur mycke du än drömmer om vår vänskap, så vetu att vi aldrig kommer bli sämre vänner så du slipper vakna mitt i natten och grina ihjäl dig. hihi ÄLSKAR DIG!! <3


inte världens bästa bild, men jag orkar inte leta.


Så här ligger det till..

Har fått sjukt mycke frågor idag på vad som har hänt, och det förstår jag verkligen. Så nu tänkte jag skriva lite vad som egentligen har hänt.

Maya fick härom dagen några utslag på sin rygg, mamma och pappa trodde det var bältros så de beställde tid hos läkaren här i Orsa. När hon var där sa dom att de inte trodde de va bältros, så de va väl inge mer med det. När hon va där så svimmade hon även och fick sjukt ont i huvet när hon vaknade igen, men läkaren sa att det va helt normalt för hon växer och har lågt blodtryck, så de troligtvis var blodtrycksfall och de kunde man inte göra någonting åt. Igår va hon hos Louise och svimmade igen, som tur var kände hon av de innan så hon hann låsa upp dörren till toan där hon var och lägga sig på golvet, Louise kände på sig att nått var fel så sprang upp. Men eftersom läkaren sa att det var normalt så fick hon något att dricka, frukost och så när hon hade vaknat igen. Sen blev hon lite piggare. Hon kände även att hon höll på att svimma igen, men då la hon sig på soffan så de hände inget. Senare på dagen gick dom hem hit och åt middag. Då va hon bättre, men började få feber och så. Hon gick och la sig och inatt kom hon ner till mamma och pappa och skakade, hade jätte ont i huvet och så, så hon la sig i deras säng och sov klart resten av natten där. På morgonen (i morse) bestämde mamma och pappa sig för att köra in henne till akuten, så när dom ska väcka henne så börjar hon krampa och sen blir hon medvetslös. Dom ringer ambulansen så dom kommer hit, och Maya fortsätter krampa och dom får ingen kontakt med henne alls. Dom ger henne massa mediciner och sånt. Vet inte riktigt vad, men blandannat nånting som gör att hon troligtvis ska sluta krampa. Men de gör hon inte! Dom kör in henne till Mora lassarett och där ifrån in till Falu lassarett. Dom har tagit massa provet, men ingenaning om vad det kan vara. Och hon är fortfarande medvelslös och har varit de sen klockan 12 i morse, alltså 10½ timmar nu.. Hon krampar ibland, men inte hela tiden. Dom försökte sätta en sån grej som hjälper henne att andas, men då börjar hon krampa med en gång, så den fick dom ta bort. Hon andas själv fortfarande men om hon slutar så vet dom inte hur dom ska göra. Och de ända livstecken hon gör är dels att hon andas då, men sen när hon känner smärta (ex när dom sticker sprutor i henne) så flimrar hon med ögonen, men vaknar inte.

Så de är väl allt vi vet i nuläget. Inte speciellt mycket alltså. :(
Är så himla orolig för henne, och jag vill verkligen att dom kan komma fram till vad det är så dom iaf vet hur dom ska bota de! Känns förjävligt att jag ska åka här ifrån om några dagar om min lilla plutt är sjuk, och ingen skulle veta vad det är. :( Men nu är det väl bara att vänta tills någon ringer och dom förhoppningsvis vet något mer.

Nu vet ni ungefär lika mycket som mig iaf. Och tack till alla underbara som finns. Ni är bäst!


JAG ÄLSKAR DIG

Maya, min fina älskade lillasyster. De här klarar du, de vet jag!


Kul att man vaknar av att ambulansen är här och hämtar henne.

Jag älskar dig!


Efter 7 timmars jobb..

Är jag helt sjukt trött!
Alltså jag hade räknat med att vara hemma klockan 2 senast, och ja, kom hem halv sju.
Hann inte va med Ö,A och E som jag tänkt heller så de blev ju inte så bra. Nu är jag iaf heeeelt sjukt trött, verkligen. Och har grymt ont i huvet. Så ska ta mig en ipren och gå och lägga mig. :)

Imorn blir de lite handling och sen hockey! Vet ej va som händer på kvällen, men de visar sig väl.

Tråkiga inlägg idag utan bilder, men så kan de va ibland.
puss

Godmorgon!

Godmorgon!
Ska och jobba nu, ska bara klä på mig och vänta på att hanniz ringer.

Tänkte åka pulka efter jobbet med özge, anii & emilia, meeeen de ser ut att va så jävla kallt ute och så snöar de ju hur mycke som hellst så jag har iaf inte så stor lust. :( Fårse va dom säger!

Ha en bra dag! :)
Puss

SÅ JÄVLA VIKTIGT!!!!


gammal bild från google


Mora - Örebro

Hallå!
Onsdag idag, vilket innebär att det bara är 5 dagar kvar innan skolan börjar (för er som inte åker till T om 6 dar ;)). Lovet har gått lagomt fort tycker jag. Men om jag inte skulle ha haft två½ vecka exrta ledigt hade jag nog tyckt de gått alldeles förfort.
nu har jag iaf bara vårterminen 11, höstterminen 11 och vårterminen 12 kvar, sen jävlar har jag tagit studenten! wwiiiie. okej, de är 1½ år kvar, så ska kanske inte va så glad än ;) men kommer ju gå hur fort som hellst.

Skit i de nu, jag har duschat lite och la mig för att kolla på en film, nån som gick på tv, den är heeeeelt cp? haha. alltså kan inte ens förklara typ. två jobbarkompisar som va rätt bra vänner på fritiden också, så dom och deras fruar umgicks rätt mycke, så blev den ena mannen och den ena frun kära så dom va otrogna och blabla. så då bestämde de sig för att berätta för dom andra och då bestämde dom sig för att flytta ihop alla fyra? hahaaa.. ? :s så medans dom två som va otrogna låg och hade sex i mannens och hans fru säng så låg frun på soffan, och den andra mannen i en extra säng i huset? alltså hör ni hur sjukt de låter eller? haha. nej, de låter ju bara rörigt, ni kanske inte fattar. men den är störd iaf!

nu ska jag kanske laga lite mat med emilia & cribbe och sen är de hockey på tv klockan sju!



tror jag är lite nervös, fast jag känner mig inge nervös. har för mycket att tänka på för jag kan fan inte somna på nätterna, somna halv sex imorse. kul!

Puss


två mörka ögon, och leendet du gav mig

blir tyvärr inge avesta imorn.
men jag har fullt upp ändå kan jag lova.


pussis


fika på kaffestugan

en trevlig fika på kaffestugan med matilda, becca, maria, dragge, frida & lisen!
blev mest snack om nyår, men även om allt annat också. mysmys!



nu är farmor & faster här så ska ner en sväng och prata lite med dom.
sen blir de kanske en tripp till mora igen med louise om hon har tid och handla lite saker välbehövna(?) tills thailand.

puss

Fullproppad vecka

Ska snart gå och lägga mig.
Min vecka kommer att vara fullproppad som de ser ut just nu!

Imorn: fika med tjejerna, hitta en bra resväska, skriva en lista vad jag ska ha med mig osv osv.
Onsdag: Avesta på vintercrusing! Hoppas de blir kuuuuung.
Torsdag: Jobba (troligtvis bakis), träffa Özge, Anii & Emilia och så blir de lite pulkaåkning.
Fredag: Hockey
Lördag: Middag med brudarna, fårse om vi hittar på nå fest eller om vi bara äter och myser.
Söndag: Åka och hälsa på farmor som ville träffas innan jag åker, och såklart vill jag träffa henne också. (L)

Ett i stortsätt schema för min vecka. Jag gillar inte att ha massa måsten hela tiden, men de mesta är ju roliga måsten iaf. Men jag kommer vara grymt stressad och ska hinna klämma in att packa, handla och fixa allt innan jag åker. Så imorn får jag vakna till ett larm så nu säger jag godnatt!

Puss

Måndag

Godmorgon.
Eller ja, klockan är typ kvart över tre ju, men jag vakna faktiskt för en timme sen.
Jag har sovit utan telefonen inatt, som jag alltid annars brukar ha i handen eller brevid mig när jag sover.
Och sen stängde jag av datorn också, som alltid är på och jag brukar gå dit såfort nån skriver eller nå.
Men inatt va allt av och jag har sovit så himla bra! (när jag väl somna då)
Somnade rätt sent, men jag har inte vaknat en ända gång och jag brukar vakna typ varje timme och kolla på klockan eller nå. Men hela natten sov jag som en stock och vaknade tio över två! Skönt.
Trotts de är jag faktiskt trött, och jag ska lägga mig i sängen snart igen och kika på en film. Känner inte för att göra nånting idag, bara vara ensam.

Jag iaf ätit lite frukost, som jag heller aldrig brukar äta. Men de va rätt så gott idag faktiskt.
Undrar var min familj är, för ingen är hemma. Kanske jobbar då?


freeschhh tjej! -.-

puss så länge

THAILAND NU TACK!

nej nu vill jag bara åka till thailand och skita i allt här hemma.
9 dagar kvar, hoppas dom går jävligt fort.



ja, jag som skulle sova tidigt. de gick ju lika bra som alltid.


Whatever you do, they are always someone who gets hurt in the end,
and this time they were my turn


söndag

Igår blev de lite Älvdalen först, men de va hur dött som hellst så vi for tillbaka till Mora.
Jag och Elina va så hungriga så vi åkte upp en sväng på donken för att handla lite mat och sen tänkte vi väl egentligen åka hem och lägga oss, men så träffa vi lite folk så vi kom inte hem förens halv fem imorse tror ja.
Så låg vi hemma hos Elina och kolla i lite gamla skolkataloger, skratta och hade kul! :) haha men sen somna ja, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Men har iaf inte sovit så många timmar inatt så är hur trött som hellst nu.
Ska ta mig en dusch och sen sova. Eller jag vette fan om jag orkar duscha ens.
Lägga mig till en film och sova. Och idag är verkligen en sån dag jag inte vill sova ensam!

Jaja. Har lagt upp lite bilder från nyår på fejjs nu iaf så om ni vill se får ni kika där. :)
I veckan ska jag åka pulka, fika med tjejerna från klassen, äta lite middag med orsatjejerna, packa och fixa allt innan jag ska åka!


nyktra cheeeyer

PUSS


1/1-11

Jamen då var de ett nytt år då, och som alltid kommer de väl ta ett tag innan man lär sig att skriva 2011 ist för 2010 som man är van vid sen 365 dagar tillbaka. hehe

Ikvällen igår blev rätt okej ändå, eller till en början iaf.
Tror att vissa hade jävligtkul medans vissa hade mindre kul.
Jag blev lite för full, fick snefylla, börja gråta och kunde inte sluta, gick och la mig innan tolvslaget. så jag missade ju alla raketer och all chamange, tyvärr. Och efter tolv nångång tog festen även slut här hemma. Eller folket kom väl inte här ifrån förens vid två men de blev massa bråk och skit så mamma och pappa fick komma hem och skicka iväg massa och så. Men ja, tills allt börja spåra hade iaf jag kul och hoppas de flesta andra hade de också! :d Lite tråkigt att jag hanma i säng så tidigt, men jag får väl skylla mig själv.

Idag mår jag väl sådär. Men är glad att mamma och pappa hade städat allting när jag vakna imorse också! De va verkligen guld värt för de tror jag inte jag hade orkat göra idag.

Funderar på att gå och sova i några timmar och kanske får illamåendet att gå över och sen får vi väl helt enkelt se vad som händer ikväll. Bio kanske? Vet inte ens om de går någon idag men de visar sig väl. :)

Laddar upp bilder senare för de orkar jag inte nu.
Hoppas ni hade ett superbra slut på 2010, och en superbra början av 2011!
Puss  


RSS 2.0