lördag 26 november

Hallå!
Det var väldigt längesen jag skrev och de är för att jag inte har något kul att skriva. Det händer väl inget mer än de vanliga. Skola, jobb, hockey ungefär. Har ju, som ni kanske vet, flyttat till Mora och har faktiskt bott där 3½ månad nu.. Tiden går fort haha. Men nu sitter jag i mitt rum hemma i Orsa och funderar på om jag kanske ska flytta hem igen? Mamma & Pappa saknar mig här hemma.. Haha. Visst är de skönare för mig att bo nära skolan och inte 1,6 mil ifrån, men jag vet inte.. Ska tänka på den saken.. Ska iaf bo hemma veckan som kommer nu, så får jag väl bestämma mig efteråt :)

Har precis sminkat mig nu och ska väl byta om och hoppa in i bilen och begemig till Mora för lite jobb på Ljungbergs. Tror de kommer vara sjukt mycket folk ikväll och riktigt kul att jobba! :) Fast de är de ju varje gång iofs, men lite extra kul idag hiho. Imorn är det personalfest också, ska bli riktigt kul det med :)

Klippte av håret här om dagen btw.. Eller ja, inte allt kanske. Jag hade tänkt klippa mer, men de blev "bara" 2 decimeter. Mitt hår va ritkgit långt.. Tror varken jag eller någon annan tänkt på hur långt de faktiskt va. Men, nu är de lite längre än axellångt iaf.

Snön har inte kommit än och jag är väl den ända i Sverige som är glad för de tror jag! Haha. Kan gott vänta ett tag till, trotts att de är 1 december nästa vecka.. Men jag tror den kommer nu, vilken dag som hellst. Om inte så funkar 10+ alldeles utmärkt för min del :)


PUSSHEJ /m

RSS 2.0