Vårkänslor

Åh, vilket underbart väder de är ute idag! Solen skiner och det var riktigt gött att gå hem från jobbet. Vår känslor som bara sjutton! :)

Kom som sagt hem från jobbet nyss. Lugn dag, och nu är jag ledig tills Torsdag!
Ska hoppa in och duscha av kroppen lite nu, sen blir de att åka in och hälsa på pappi på sjukhuset. <3 Efter blir de en sväng och hälsa på farmor. Sen tror jag de blir en solning! De lilla bruna jag fick från Thailand håller på att flagna bort </3 buuh. Senare blir de iaf bowling! Hoppas på en rolig kväll :) Ska bli skönt att ta på sig lite "normala" kläder, ist för jobb kläder och lite smink. Och även träffa lite annat folk än thailändare & skidåkare som jag gjort de senaste 3 veckorna. Hähä

Men nu måste jag skynda mig lite så jag hinner.
Ha en toppen dag!
PUSS

bildbomb

lite onyktra, men glada bilder från igår!


bjussar även på några bilder från dagens arbetspass (10.30-18.00) mitt upp i skogen.
men med lite varm blåbärssoppa och grillad korv gick de ju bra ändå.


bilderna från thailand vet jag faktiskt inte om jag orkar ladda upp här, fast jag sagt de.
går så himla segt att ladda upp bilder här. finns en del på face så ni får väl kika där :)

duscha av sig röklukten nu och sen sova.
jobb imorn igen, men blir nere på cafét. skönt att man slipper frysa iaf :')

pussis

MÄKTIGT!

helt sjukt! va så jävla underbart.
att spela ut leksand så, inför 17000 personer ( över15000 leksingar), de gjorde ni jävligt bra mora!
åhhhhhhhhhhhhh


Godmorgon

Fullsmockad med kläder sitter jag här, för första gången sen jag kom hem från Thailand och är riktigt varm!
Hoppas jag håller mig varm hela passet.. Tvekis på de!
Men nu måste jag kila för snart kommer Micko och hämtar oss.

Haaareee Braaaaa

jobb

Men jag förstår faktiskt inte hur fan de kan vara någonting hela tiden?
Känns som min familj har bott på sjukhuset sen 2011 börjat..
Pappa får inte komma hem förens tidigast Måndag, kul!

Har iaf precis jobbat, och nu är jag trött som jag vet inte vad.
Ska väl lägga mig strax för imorn är de jobb mellan 7.15-11, sen blir de hockey för hela slanten.
KOMMER BLI GRYMT!

Puss och godnatt


hooome

Åh, jag hade skrivit ett inlägg i förrgår kväll, när jag hade kommit hem. Men så trött vad jag då så de råka hamna i utkasst! haha, såg de nu..

Iaf så är jag hemma och har haft en jättebra resa. Lite jobbigt att komma hem till detta 30- och 1 meter snö. Men sånt man får räkna med antar jag. Skönt att träffa alla igen, och sova i sin egen säng!

Va i skolan igår och gjorde ett prov, och sen fick jag sportlov! Under lovet kommer jag jobba en hel del, sen har jag räknat med att träffa mina fina vänner och prata igen allt skit jag har missat! En vecka och 2 dagar nu innan den värsta veckan på året är över, och våren SKA komma. Hoppas den går fort, och att jag inte förfryser under jobben.

Tråkigt inlägg med lite onödig information, men lovar bilder och lite så sen, när jag orkar.
Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig en skål havregrynsgröt och fixa lite innan jag börjar jobba.


älskar dig <3 hoppas du får komma hem idag!

PUSS

2011.02.17

Kul att min syster har sparat sitt lösenord till sin blogg på min dator så jag kan logga in på den om jag vill, haha! (; Nu är hon i Thailand och har det bra, kul för henne, valde faktiskt att inte följa, fast lite ångrar jag för det hade varit skönt att haft två extra lediga veckor från skolan, men men. :) På Onsdag ska pappa hämta henne, så då hoppas jag att hon köpt nått fint till mig när hon kommer hem, annars blir jag arg! :o Jaja, jag älskar dig iaf storasyster, hoppas du och Louise har det bra där borta, utan att thaja så mycket. (;

Puss Emilia

i thailand

Halla alla sota.
Sitter har i Thailand nu och de ar sjuuukt varmt. Klockan ar snart fem pa eftermiddagen har, och har precis kommit in efter att ha legat vid poolen hela dagen :) Trotts att mina senaste 4 dagar sett ut sa, sa har jag fan inte fatt na farg.. som vanligt! ska jobba pa de sa de iaf syns lite nar jag kommer hem.

Just nu har jag tappat bort Louise, haha. Men jag antar hon at nagonstanns iaf. Ar typ 40 grader varmt har sa jag kan inte klaga precis. Har hort att ni har de snoigt och bra hemma hhihi.

Men nu ska jag leta pa Louise. Nu vet ni att jag lever iaf! Puss

nu är de inte långt kvar..

nä, nu är de som sagt inte långt kvar!
och jag har fortfarande inte packat klart än. hihi
lär väl glömma passet, intycket, pengarna eller nånting viktigt!
men har iaf solat lite nu, och ska väl snart fixa de sista.
tråkigtnog är jag inte nå nervös än :( men de kommer väl iguesss ;)
funderar på om jag ska sova, eller inte sova inatt! ska upp 5, sååååå risken är väl att jag inte kommer upp i tid. men då är de större risk att jag somnar på tåget och inte vaknar när jag ska (a) haha nejmen åh, känns som nått kommer gå fel. har ju inte precis varit mycket som har gått bra hittills på detta år.. men jag antar jag ska tänka positivt ist!

men, troligtvis mitt sista inlägg på några dagar. kommer kanske skriva nått inlägg medans jag är borta, men inte många iaf! man blir ju inte brun av att sitta vid datan så de är inte de jag tänker egna min tid åt precis ;)
men jag kommer sakna alla här hemma. och jag hoppas allt löser sig med alla mina fina vänner nu medans jag är borta! mycket som hänt precis nu, och de känns som en dum tid att åka precis nu, men ni vet att jag tänker på er och älskar er! ni klarar de här, och de vet jag.


<3

HA DE BÄST HÄR HEMMA I KALLA, SNÖIGA, VITA SVERIGE SÅ SES VI DEN 23!!
pusssss /m


Måndag

Sitter här och fryser. Det är så kallt! Kommer ni ihåg att när de va lite varamre så skrev jag att de va så skönt, men att de bli kallt igen bara för jag skrev att de va varmt? Haha, så de är mitt fel! Viste de skulle bli så :(
Men skönt för mig som åker ifrån Sverige om mindre en ett dygn :)

Bör väl börja packaa? hehe. Eller jag har börjat, men långt, långt ifrån klar.. Vet inte vad jag ska ha med?
Hur som hellst. Har haft naturkunskap idag. Gjorde även ett prov i projekt och företagande. Gick åt helvete.
Sen kom mamma och pappa och hämta mig på skolan. Skönt att sluta tidigt.
Ska ta mig en dusch, och sen blir de lite solarium.

Puss

städar

Håller på att städa mitt rum. Eller jag har hållt på med de i några timmar nu. Haha. Orkar inge meeeeer..
Vill gå på bio ikväll, men så lär de väl inte bli. Fårse om jag åker in till Mora och kanske sover där inatt. Fast som de ser ut just nu orkar jag inte. Är så trött, och måste ju göra massa grejer.


ren spegel :')

/m

2 dagar kvar

Godmorgon!
Jag vet inte om så många hann se mitt lilla nattinlägg som mer liknade en msn konversation! Haha. Men tog bort de nu iaf. Mamma kom som sagt och hämtade mig vid halv fyra imorse sen åkte vi hem och jag somnade med en gång jag la mig i sängen. Dock har jag inte sovit så bra inatt, och har kanske bara sovit 5-6 timmar. Funderar på att lägga mig och sova lite nu, men har verkligen 1000 saker att göra innan imorgon. Har typ glömt bort lite att jag ska åka till Thailand om 2 dagar, haha. Nej men jag måste packa, städa rummet osv osv. Kom även på att jag ska göra 2 prov imorn, bra att jag har glömt de. -.- Vilket betyder plugg idag också. Vet inte om bakis+plugg är världens bästa blanding, men de får gå idag iaf.

Igår var kul, började dricka sent, och de va lite dött till en början. Tänkte då att de skulle bli en skittråkig kväll. Men så småningom kom de mer och mer folk och jag hade faktiskt roligt! :) Tyvärr blev de inte så mycke bilder. Hade inte kameran uppe en ända gång under kvällen, förutom på toan en gång, och sen blev de lite bilder på mig och Elina innan vi hade åkt dit. Men jaja.



Nu har jag inte tid att sitta här något mer, eftersom jag som sagt har en del att göra.
PUSS

VA GÖR VI?


NU KÖR VI!
ha en toppen kväll alla söta.
puss


för jag älska dig då, och de gör jag nog än

Lördag idag. Fredag igår. Blev inget inlägg då så tänkte skriva lite vad som hände.
Först va det skola mellan 8-11.40, sen åt jag lunch i skolan. Super gott va de! Sen väntade jag på pappa som kom och hämtade mig vid ett, följde med honom medans han satte några larm, och sen for vi hem och till vårdcentralen för sista sprutan. Efter de åkte jag och jobbade i ungefär 1½ timme hos mammsan. Pappa hämade mig vid fyra så åkte jag hem och duscha av mig lite, och sen for vi in till Mora. Mötte upp Johanna vid solariet så solade vi. Jag somnade så fort jag la mig där i, haha. Vaknade när de gått ungefär 18 minuter och kändes som jag sovit i flera timmar! Haha. De va rätt skönt. En liten powernap sådär. ;) Sen fixade vi till oss lite och gick till hockeyn. Mora förlora dock efter förlägning igen. Efter matchen for jag hem och åt lite middag, och sen gjorde jag inte så mycket mer.



Ikväll blir de lite fest och hoppas på en toppenkväll :')
Skriver mer sen!
Puss

gå inte nu, för jag behöver en vän som du

Åh, jag somnade idag igen.
Men nu snart ska jag försöka sova igen. Sitter för tillfället vid Emilias nya mac.. Åh, nej jag är inte alls avis på att hon har fått en ny dator helt gratis av skolan. :') Hur skönt tangentbord som hellst enligt mig! Hur som hellst, har duschat och ätit lite smörgåstårta efter jag vaknade. Gött! Men nu som sagt blir de sängen. Fredag imorn, skönt!
haha nuduschad och fin. man måste ju passa på när de finns en cam i huset ;)
PUss och Natti

Så ovärd dag!

Åh. Så ovärd dag.
05.45 va jag inte så sugen på att gå upp, så låg kvar till kvart i sju ungefär. Tänkte att de va lugnt och att jag kunde åka med Micko in till skolan, men när jag smsar och frågar får jag svar "ska jobba i Orsa idag". Panik! Bussen går ju tio över så de va bara att fixa sig lite fort och springa ut. Väl ute så är bussen 10 minuter sen!
När jag kommer till skolan hittar jag Mattias i caféterian så sätter mig där och väntar på att klockan ska bli åtta. Tio i så ringer Annelie (våran lärare) och säger att hon har fått influensa, och tyvärr inte hittat någon vikarie så lektionen är inställd. Skönt att kan tycka, men inte idag. Min andra lektion är inte förens tjugo i tolv, vilket innebar 4 timmars hål.. Duktigt som man är stannar man kvar i skolan för en timme och tjugo minuters svenska. (Eller de berode mest på min höga frånvaro, så hade inte så mycket val) Gunnar var ju såklart omöjlig, så jag fick inte jobba hemma ist heller. Men men, nu är de gjort och jag sitter hemma. Är grymt trött och funderar på att gå ner och duscha, och sen ta en solis. Om jag orkar! Blir lite plugg senare, några frågor som ska vara klara till imorgon.


I väntan på sena bussen. Bra mobilkameraaa!

Puss

 

Onsdag

Klockan stod på nio imorse så jag skulle hinna duscha och så innan skolan. Halvsov till kvart i tio sen hoppa jag in i duschen. Blev lite sen så pappa fick skjutsa mig halva vägen till bussen, dock så åkte bussen när vi va vid apoteket! SÅ TYPSIKT! Och de va ju direktbuss så han skjutsa in mig hela vägen till skolan ist. Tur jag har en pappa som gör allt för en, trotts att han egentligen inte har tid! :') Har haft svenska och sen inköp- och varuhantering idag. Fick reda på proven jag gjorde igår och klarade båda! Gött!

Snart blir de plugget som jag sköt upp till idag, och sen skulle jag behöva städa mitt rum. Men de tror jag inte jag orkar/hinner. Klockan sju är de Rögle-Mora på tvn.



PoK /m


mot bättre tider

somnade lite för länge.. sov till typ kvart över nio.
som tur är är ju ju onsdag imorgon och de innebär sovmorgon. funderar på om jag ska springa ner och duscha nu, eller imorn.. hm.

alltså jag är glad för de känns mer och mer som de börjar bli vår :')!
inte alls så kallt längre, och man kan gå i converse igen utan att förfrysa fötterna! och man fryser inte sönder när man springer emellan skolorna utan ytterkläder heller. när solen tittar fram vissa dagar är de ju faktiskt helt underbart. ja, jag bör verkligen inte skriva såhär. om de blir kallt igen nu så får ni skylla allt på mig! ;) tyvärr är de nog väldigt långt kvar tills de är vår på riktigt..



har försökt pluggat, men får inte ner nå så sparar de till imorn. har min förmåga som vanligt att skjuta upp allt till sista dagen. slapp provet imorn iaf, då leif insåg att ingen i klassen kan nånting av de. skönt!

nuuuuu ska jag inte sitta här mer. tror jag sparar duschen till imorn och kryper ner i sängen.


bilder från igår elle förrgår.
Puss /m

trött som satan

insåg precis att jag åker till thailand om en vecka idag.
snart dax att börja packa, igen(!!) kanske då.
men nu måste jag lägga mig och sova en stund. helt slut sen klockan ringde klockan 6 imorse.
två prov har jag lyckats göra i skolan idag iaf!

puss


RSS 2.0