åh när du håller mig så tätt intill som jag bara vill

hallå.
idag är de lördag och här sitter jag helt ensam.
simon är i uppsala, johanna i örebro, emilia i östersund, maya&louise i falun och resten i orsa & vika typ.
haha vilken kul kväll vaaaa..... hade iofs om planerna gått som de skulle varit i vika på kräftkalas jag med, men är helt sjukt trött och slut så hoppade faktiskt det. på förmiddagen har jag städat hela lägenheten och sen har jag absolut inte gjort nånting. inte varit utanför dörren en gång. funderar på att gå ut med soppåsen och sen springa ner på ica och köpa nå innan jag kryper ner i soffan och förhoppningsvis somnar, men jag vet inte ens om jag orkar de? haha. alltså vafaaaaan.

dö tråkigt inlägg, så ni förstår väl kanske hur tråkigt&trött jag är dåra.
imorn blir de iaf bio om älskling hinner hem. jag saknar dig, heter den. tror den kommer vara precis min stil filmmässigt. sorlig & bra.

nej nu måste jag sluta skriva, blir bara rörigare och rörigare.


puss


bra helg

Jahapp.. Skolan är igång, jag har börjat trean, bytt kontakt lärare, nytt schema, nya människor osv osv. ORKA? Nä.
Faaast de är som de är nu. I helgen har jag verkligen "firat" att den har börjat eller nå. Kört på två dagars och jävlar så kul jag har haft. I Fredags blev de Ljungbergs & igår blev de Wasa. Somnade hos världens finaste pojke inatt i hans nya källare som han har flyttat till. Johanna & Markus kom och hämtade mig och nu har vi grillat med faaamiljen. Nu måste jag verkligen duscha och sen ska jag lägga mig i sängen och bara dö lite. Bäst med nya schemat är att vi har sovmorgon alla dagar utom fredag, och på måndagar börjar vi halv ett så ingen brådska med sängen på söndagskvällar, weow skönt.
bild på mig och bebe från i fredags


även en bild på min bil som nån ville jag skulle visa


Till veckan flyttar jag till Mora i två veckor ungefär. hiho
puss och ha de bäst


akta dig va du är min

Vecka 31 och CCW är över för i år. Tråkigt men sant. Bara att tagga om tills nästa år från och med nu!
Det betyder även att sommaren är nästintill slut den med. Nu är de fan bara 8 dagar kvar.. Urrrch. Deprimerande osv. Ett år kvar! Sen då? Ahjaaa..

TOG FÖRESTEN KÖRKORT I TISDAGS!!!! wooooeeeeiiiwww. Så nu till veckan blir de bil köp också, tur man har en bilintreserad far så man slipper betala & fixa sånt här själv haha!

Sista helgen på lovet "firas" med MUSIK OCH MOTOR. Älvdalen, husvagn, alkohol, bra människor och allt som hör till. inte allt för dåligt avslut enligt mig.

Har dock blivit aldeles förlite Simon på sistonde och de ska de med bli ändring på!!

film och sovdax snart.

puss så länge


RSS 2.0