sex månader

22

dina ord betyder så mycket!
<3 will always love you

ingen kan någonsin ta din plats

de är svårt att vara mig just idag.
jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, ledsen eller glad liksom. allt är så upp & ner.

men jag vill säga tack för att du är du och för att jag får ha dig hos mig, i mitt liv. du är så fin och många på denna jord skulle vara som dig för då skulle världen bli bättre. tiden får visa vart de här leder någonstanns. jag älskar dig, men de har jag sagt så många gånger förut så de vet du ju redan. tänk liksom hur en känsla kan bli så många tankar och tårar. vet inte ens vad jag ska skriva, de är för tidigt att skriva hur jag känner just nu för de är för mycket som vill ut. men jag fick lov att skriva lite iaf.

jag har även insett en annan grej. och jag vill bara säga förlåt, förlåt till min fina familj för hur jag är. jag ska försöka skärpa mig och det har verkligen inte varit med meningen. ni är dom som reser mig upp från den djupaste botten och finns alltid där. mina kära, älskade syskon & mamma och pappa. utan er skulle jag fan inte vara någonting. och det lovar jag. ni ger mig så mycket, och får inget tillbaka. but now it's time for change!

och sen, mitt i allt skit just nu så igår på praktiken, frågar åsa om jag skulle vilja jobba extra när det behövs och jag blir så himla glad för det. jag vet att faktiskt inte vem som hellst får jobb där, så det kändes riktigt, riktigt kul när hon frågade! men inte nog med det så får jag ett mail idag av chefen på ljungbergs sportbar som undrar om jag är intresserad av att jobba helger där med. två jobb förfrågningar på två dagar? och jag har inte ens sökt ett jobb. de kan man fan bara tacka och ta emot och göra sitt bästa. är så glad för bägge förfrågningarna!! de kunde inte komma mer passande faktiskt.

så här har ni en del av mitt förtillfället röriga liv.
jag fick lov att skriva av mig lite.

hoppas att ni har det bra iaf, om inte: efter regn kommer skosken. även om de är svårt att tänka i nuläget.


puss

Onsdag 5/10

Veckan är snart slut, känns de som iaf. Imorn ska vi till Falun och sen är de fredag. Skönt som fan att veckorna går fort! Snart är de höstlov. Min praktik på Cubus började i måndags och jag måste säga att de faktiskt går bra och att de är riktigt kul också. Inte alls så negativ till praktiken som innan jag började. Skönt att vara ifrån skolan några veckor.

Har handlat present idag till min lilla gos som fyller år nästa fredag och sen har jag även bokat studentkryssningen! Skönt att ha bägge sakerna gjorda.

Orkar inte duscha ikväll utan de får bli imorn bitti. Som sagt, ingen praktik imorn utan vi ska till Falun med skolan.
NU BLIR DE SÄNGEN! natti

image description

har blivit med glasögon igen också. hehe

puss


RSS 2.0