llite grejs

så segt att gå upp imorse, men fick lov. höll på att missa bussen också för att jag skulle duscha på morgonen, dock hann jag bara att duscha kroppen för att jag låg kvar i sängen så länge.
skola, hade teori på idrotten först, sen bild. sen slutade vi, så ser min måndag ut, skön...T!! men ja, vi käkade i skolan idag för det var hamburgare och klyftpotatis, mums! :) sen skulle jag även vänta på emilia för vi skulle ner på stan. hon sluta typ ett, så vi tog 501 genom noret och sen till stan.

jag har fått lite nya saker idag kan man säga, fast jag har inte slösat en ända krona medans emilia handlade för nästan 1000 kronor! ;) hähä. fick henne att köpa lite kläder till sig själv, och lite annat. sen köpte jag EN BOK(!!!!!!) för första gången i mitt liv, helt seriöst! jag hatar att läsa! haha.. hoppas fan den är bra nu, som jag har hört att den är! :) Elas Mode iaf, som Sofi Farman har skrivit. Sen även 4 olika nagelack. sen kommer jag inte ihåg om de va nå mer? :o men ah, emilia betalade iaf grejerna åt mig, Tack för de lillasysteR! :)<3 egentligen är de väl jag som borde köpa grejer åt henne? hon fyller ju trotts allt år på söndag..

vuxen poäng till oss som dessutom var å banken och grejsa lite!! (y)

sen åkte vi hem en snbbis, jag duschade igen eftersom jag inte hann håret imorse, och sen åkte vi till mora igen på hockey. Mora vann över sundsvall, fast det var inte speciellt rolig match idag. taggar till den 15!! iiiiiiiiiihhhh!!

nu blir de säng! PUSS OCH GODNATT SÖTA MÄNNISKOR! (L)

varit i venjan för första gången i mitt liv..

.. och förmodligen den sista också! ;) haha! nämen efter kalaset igår ringde cribbe och sa att vi skulle åka till venjan och kika lite. så jag och emilia tog moppen in till mora där vi träffa cribbe, termoz och isak och tog bilen till venjan, eller först va vi in till mora, sen till vika och lite så, men jaja. väl där va det NOLL med folk nere på "parken", så vi åkte på nån fest där jag och emilia kände absolut ingen alls. haha! va inte där alls länge för blev lite strul, men vi hängde med några till ett garage där dom förfestade lite. sen när dom skulle till parken nån timme senare åkte vi med. dock gick vi aldrig in, för det kosatde 120 kronor i inträde, vi va nyktra, vi kände typ ingen där, vi hade inga kontanter med oss, så vi kännde att det inte riktigt var värt att gå in. men vi va utanför och träffade lite folk, verkligen lite folk! ;) haha. men sen satt vi i bilen eftersom det regna och va jävligt kallt! men ja, så värst tråkigt va de inte.. eller kunna ju lika gärna vara där än hemma liksom, så helt okej kväll! :)

när parken stängde vid ett blev det efterfest, va inte alls speciellt taggad för jag både frös och va trött, så jag låg och sov i bilen medans de andra va in en snabbis. men vid kvart över två fick vi lov att åka så vi skulle hinna till donken som stängde tre, men jaha. gissa vid. vi får bensinstopp aldeles innan vika typ 10 i tre. (y) -.- så vi får rulla bilen, (eller vi och vi men ah.. ;)) till cribbe, fylla på med bensin, missar donken med TRE JÄVLA MINUTER!!! så åker till mora klockan och käkar lite panpizza ist. hähä, funkade ju de med! :) va på klockan ett bra tag, åkte hem vid fyra där i från tror jag. åkte och bytte bil osv, va tillbaka i vika vid halv fem(?) typ.. där somnade vi väl typ med en gång, iaf jag! men alla kläder på, och täcke osv. har aldrig frysit så mycket kändes de som. men ja, vaknade rätt sent, eller blev väckt av emilia, cribbe och termoz vid två tror jag o: tvättade bort sminket och sånt, sen satt vi i garaget medans dom höll på att bygga något tills elina & lennart kom och hämta oss och skjutsade oss till jocke där mopeden stog, åkte till maxi och handla lite gött sen åkte vi hem. tror vi var hemma typ kvart i fem eller nå. frös fortfarade och hade gjort de ertt dygn då! :o helt seriöst. haha!
satte på mig varma, sköna mjusikkläder och väntade på maten. åt mat och efterrätt, och sen har jag, emilia, mamma och pappa spelat kort hela kvällen ända tills nu. och louise va med ett tag också, fast då spelade vi nå annat spel! :)

Mys mys, och trevlig helg! även om de är rätt surt att det är skola imorgon, och helgen har gott aldeles förfort. dessutom är jag bitter på migsjälv som har varit vaken så har länge idag. kommer vara helt död imorgon, skönt att vi endast har två lektioner och att vi ska ha teori på idrotten! :)

hoppas att ni har haft en bra helg!
PUSS OCH GODNATT!
(sry för mitt långa inlägg. hoppas ni orkar läsa! hehe)
/MATILDA


bild från igår.


KALAS

nuuuuu ska vi cykla iväg på kalas, jag och mina småsistrar! :) mamma och pappa är och jobbar bägge två.
ikväll kanske det blir venjan(?????) HAHAH, ellehur. fan sjukt ju. men vi fårse hur de blir med de!



NU HÅLLER DOM PÅ ATT ÅKA IFRÅN MIG FÖR ATT JAG ÄR SEG! MÅSTE SPRINGA!
pusssss /matilda

how could one know what to think

fan va tråkigt jag har, vill sova, men orkar inte gå och tvätta av mig sminket och bosta tänderna :( haha
jag har setat och kollat på lite kläder, fan va jag vill ha massor! önska att jag va rik, så jag kunde köpa allt jag ville ha. hääähä!

idag åkte även sverker, sista kattungen. de andra åkte början av augusti, så han blev lite senare. men det gör inte oss någonting alls. tråkigt att han är borta, även om jag tycker det är skönt utan kattungar nu. heh. men han får det bra såklart tror jag! :)

men nu ska jag väl dra mig ur sängen och fixa i ordning mig för att sova.
imorgon kanske jag ska städa mitt rum? SER FÖRJÄVLIGT UT!
kalas för lillskrutten klockan fem iaf :)

PUSS SÅ LÄNGE

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart

/m


fredag, äntligen

efter en halv vecka i skolan är jag redan helt färdig. men ja, nu är de väl bara att jobba på, det går ju ändå rätt fort, eller ja, när man kollar tillbaka i Juni så har det gått jävligt fort även om de känns som evigheter just nu.

iaf, jag slutade tjugo i tolv idag! känns verkligen skönt att jag gör de på fredagar, lider med de andra som går till halv fyra. men sen kommer jag få mindre poäng och ha förmodligen svårare att komma in på högskola senare också.

åt i skolan idag, fyfan va gott de va!! pasta och kyckling sallad, mums! :)
sen åkte jag hem med pappa vid ett, somna nästan med en gång sen sov jag tills halv sju då jag blev väckt av emilia.

nu sitter jag här och väntar på mat! ska bli pasta med kyckling och sås. fan va gott! känner att jag ofta äter kyckling, men de är fan de godaste jag vet tror jag! hehe
sen har mamma och pappa även köpt en stor godispåse till mig, hähä. så det blir hemmakväll ikväll! :)

men nu ropar dom att det är mat, så ska väl gå ner och äta lite!:)

HA EN BRA KVÄLL OCH HELG! PUSS OCH KRAM

lars winnerbäck

ja, rubriken säger allt! mannen som verkligen förstår hur man känner, jag förstår inte hur han kan få ner allt så klockrent till en text. liksom hur kan de han skriver passa in på mig? och på många, många andra! haha. ja, jag vet, de är fler än han som kan de där ;) men åhhhhhh VA BRA HAN ÄR!!!! jag älskar honom!

så ja, som ni kanske förstår så sitter jag just nu och nöter wajnerbeck, man tröttnar aldrig! liksom har lyssnat på han sen jag var 10 kanske? haha, har ingenaning, men länge iaf! så jevla brääää!

ska straxx gå ner och duscha av mig lite, ta bort sminket, borta tänderna och sen hoppa i säng :)
känns inte som om jag kommer kunna somna ikväll, även om jag inte har sovit idag.. eller jo, jag somnade kanske 20 minuter, och de räcker tydligen för att jag inte ska kunna sova på kvällen! :(
SKA BLI SÅ SKÖNT MED HELG!

miiihihi..


hahahaaaaaaaaa. ful bild som jag verkligen bju på!

godnatt (L)

HAHA SÅ UNDERBART

"om en kanibal sitter i fängelse och beställer kinamat, får han en kines då?"
HAHAHAHAHA two and 1/2 men <3

segt

så jävla skabbig idag! haha fyfaaan ja. men jag orkade verkligen inte imorse, och de va en läääng jävla dag, mellan 8-15.45, såvfan. ett par aldeles förstora mjukisbyxor fick följa med till skolan. hehe.

känner redan nu att jag kommer hata torsdagar! och kanske även tisdagar.
annars har jag ju faktiskt rätt bra schema nu ändå :)
imorgon slutar jag som sagt tjugo i tolv, så jävla skönt!!

känner mig sjuk hela tiden, har haft extreeeeeemt ont i huvet nu ändå sen i måndags, sen fryser jag, ont i halsen osv. wäää. jobbigt..

kul att solen är framme nu efterskolan? åh! fan jag blir så trött, liksom jag är konstant trött när det är skola, även om vi inte har börjat på riktigt än liksom? så jävla segt. :/

hade btw första turism lektionen idag, ny lärare, och GUD vilken underbar människa hon verka vara!:)
hon verka skitbra verkligen! kommer bli skit nice de! :d jag som inte ens gillar turism (MMM, BRA VAL AV LINJE VA!!) men om de blir som de verkar blir de har kanske till och med kul! ;d weeeij!

men har väl inte mycket mer att skriva nu..
Ha de bra, så hörs vi kanske sen! :)
PUSS /m

SKOLA!

nu ska jag springa till skolan, eller nja.. de orkar jag inte, men till bussen iaf ;)

fick bli uppsatt hår idag, jag hatar att ha de när jag är i ex. skolan, för jag verkligen inte passar i de.
men det är svårt att inte ha de, för jag älskar att ha håret uppsatt, jämt jämt jämt när jag är hemma har jag håret uppsatt, och när jag sover osv. hatar att ha mitt hår utsläppt egentligen, urch. är så bajs. måste beställa klipptid!!

hoppas ni får en bra dag! :)
har två lektioner, sen blir det stan med emilia.



/M

pics

















kunde inte somna

kunde fan inte somna inatt. somna kanske två, halv tre?
kul att man inte kunde sova i morse heller. haha. vakna vid halv sju, och jag börjar TOLV..
så de fick bli en dusch nu på morgonen, så nu har jag precis duschat och sitter här i min morgonrock och en handuk på huvet ;) hähä!! ska strax blåsa håret och fixa allt, leta kläder osv. kommer slå vad om att det är jag som är sist till bussen även fast jag va uppe först!

tänkte ladda upp några bilder från när vi fotade i söndags, eller när det var. men gör det i ett eget inlägg nu efter åt! :)

hoppas ni har fått sova mer än mig i natt iaf ;)
och idag ska jag inte sova middag!!
PUSS

somna

GUESS WHAT? jag somna i tre timmar. kul att jag kommer kunna somna ikväll nudå.. -.-
Jag skulle ju inte!! :( fan.

min huvevärk vägrar att gå bort, bläääää.. ser ut som om det inte regnar just nu iaf? kanske en prommis då!

Kysssssssss /m

24 augusti

seriöst, fyfan va man blir mer och mer Opepp på allt när det regnar eller är dåligt väder. fyfan.
liksom så mycket roliagare när man går upp på mornarna om det skulle vara sol! eller om man slipper ha en jävla jacka över huvet när man måste springa emellan husen på skolan. urch.

men nu är första dagen i tvåan klar iaf ;)
samling i aulan, rektorn snacka lite, sen samling i klassrummet, fick fika & schemana typ sen sluta =) niiiice.

eftersom jag inte ska läsa varken engelska B eller matte B så har jag lite annat schema än de andra.
hade från en början sovmorgon både Onsdag & Torsdag, de andra bara Onsdag. men schemat blev ändrat redan nu, så jag har ingen sovmorgon på Torsdag jag heller, men slutar ist TJUGO I TOLV på Fredagar, medans de andra slutar halv fyra. SÅ JÄVLA VÄRT ATT INTE HA SOVMORGON!! för vem vill gå till halv fyra på en fredag? inte jag iaf! :) så de va jävligt skönt.

skulle egentligen följa med dragge ner på stan idag och handla lite block och sånt nödvändigt, men efter två timmar i skolan hade jag feber och sjukt mycket huvevärk, plus att det spöregna, så jag hoppade de.. får ta mig dit i morgon ist, även om det skulle regna då också.. men emilia får följa med mig efter skolan. tog en alvedon för nån timme sen så nu har iaf febern gått ner, men mitt huve sprängs snart. urch. men jag får inte vara sjuk och hemma från skolan så mycket nu för då kommer jag aldrig få ledigt i vinter!! :o så bara att bita ihop! ;)

imorgon börjar jag klockan tolv, kueel att bussen går tjugo i tio(!!) förr gick den iaf tio, men nej nu har de ändrat! :( åhhhhh. så typiskt! men imorn åker vi med den bussen iaf för vi ska fixa lite grann med syon, försöka byta indeviduelltval och lite så. hehe, sen har jag två lektioner, sen somsagt blir det stan!

hörs senare kanske.
PUSS


åh, sommar med mina brudar (L)

skola

nu åker jag till skolan. shulululuuuu.
va inte så segt att gå upp idag, men kanske för att jag gick upp nio? kommer ju få gå upp typ kvart i sex resten av året. buuuhu.

fan va pepp man blir av de underbara vädret! :DDDDD -.-

jaja! PUSS, hörs när jag kommer hem.

godnatt

nu blir det puss och godnatt för idag!
imorgon väntas skola för första dagen på typ 2½ månad.
taggad som fan. haha.............
äh, får tagga till alla gymnasiefester och ha jävligt roligt år så kommer detta gå fort & bra! :)
har ju rätt mycket praktik och sen ska jag faktiskt åka bort efter jullovet, hähäää... (a)
så måste plugga jävligt mycket nu i höst så jag inte har någonting efter mig och så att jag får ledigt i två veckor.
men de fixar vi! ;)

IDAG HAR JAG FAN STÄDAT, VARIT PÅ TIPPEN, PANTAT, SOPSORTERAT OCH SKIT MYCKET! wohow va bra vi är, jag och min sister!

påväg hem från mora va de poliskontroll, och jag som hade tänkt köra hem.. haha TUR att jag inte gjorde de!

men nej fan nu måste jag sova!
PUSS

23/8

vaknade vid tolv idag. inte så bra, med tanke på att jag inte alls kommer kunna somna ikväll, och förmodligen fösova mig imorn.. skulle vara så typiskt mig. men nej, kom på nu när jag skriver att jag fan börjar tolv! haha kung de! dock kommer jag väl få lov att ta bussen som går tio ändå.. om inte nån söt förälder kan skjutsa oss ;)

iaf, har precis ätit frukost med johanna och nu ska vi städa.
har lovat henne att hjälpa na. så vi kommer röja lite här på övervårningen där både mitt & mayas "rum" står, haha. nä men våra grejer som vi har haft i de gamla rummen står där. ingen av oss har brytt oss om att ta in de i våra nya rum när vi gjorde om. så ska väl slänga hälften och så. ska också sopsortera och vara duktiga, alltså åka med typ plast, papper, glas och va de nu är man sorterar till återvinningsstationen! hör ni hur jävla bra vi är? haha så vuxna och duttiga! ;) ska även panta som jag hatar, för jag tycker de är så pinsamt, haha! vet inte varför, jag bara tycker det?!

om vi blir klara i tid ska jag höra med pappa om vi kan åka in till jysk eller nått och köpa mig en ny garderob. men kommer förmodligen inte hinna de idag, han jobbar väl antar jag. men ska se om de blir någe.

emilia börjar gymnasiet idag, och jag kommer så jävla väl ihåg hur det va när jag börja. gud va nervös jag var! haha. helt sjukt. men det var ändå sååå spännande, men massa nya människor, nyklass, ny skola osv osv.
jag tror att första året går på pass fort bara för att allt är så nytt liksom. men jag vet inte, jag hoppas verkligen att andra året också går fort nu!!

REBECCA ÄR SJUK OCH JAG HATAR HENNE FÖR DET! :(
krya på dig älskling, hoppas du blir frille tills imorn! (L)

nej nu måste jag börja innan hanniz kommer in och skriker på mig ;)
hihi PUSS SÅ LÄNGE

bla bla bla

gott med grillat.
nu ska jag gå ut på en lång, skön promenad. ensam med mina tankar & tårar. rensa huvet lite innan det blir mörkt ute!

Would you look into my eyes, put me out of my misery
I have never told lies; I hope that you come back to me
I want to spend my time in lovin you forever
No matter what happens, we must stick together
Come on trust my words; give me your heart back again
Kiss my lips, touch my hand, give me a second chance
My heart is pumping; have feeling that I’ve never felt,
But if I’m allowed to be with you, the love is coming to my world
So far as I remember you was perfectly happy
To find someone like me, in a world full of traffic
I’ll fulfill your dreams; it’s not only a taffy
You’re the only one for me
We walked through the world, where nobody has been before
Turn back the hands of time, open every door
I swear I will allay your doubts and show I love you more
To retrieve your affinity

im still loving u forever.


skön dag

har haft en skön söndag, ni vet så där seg och inte-gjort-någonting-dag, så som söndagar ska vara! :)
har bara legat här och tagit det lugnt, va nyss i väg en snabbis på helikon för att fylla på teleofn, så nu kan jag smsa agaaain! man känner sig så tom utan sms, för det är någonting jag gör vajre dag, smsar.

men jaja, hur som hellst. ikväll blir det grillat här hemma! Mums va gött de ska bli. fint med lite sol också.
blir nog en promenad senare också, men inte allt för sent för då kommer jag inte kuna somna tidigt ikväll.

hörs kanske senare.
pusss /m

dagens låt får bli KENT-socker. den är så jävla bra! har lyssnat på den typ hela dagen och kommer fortsätta med de hela kvällen! hihi

 

tystnaden är bättre än ord som saknar mening


råttbur, någon?

vaknade vid elva, gick ner åt frukost med resten av familjen och så pratade vi lite.
jag & hanniz bestämmde att vi ska städa lite imorgon och så.

idag tänker jag kanske städa lite, annars bara ta det lugnt. är trött idag, plus att mina sms tog slut i natt -.- så måste väl fylla på de också.

ÄR DET NÅGON SOM ÄR SUGEN PÅ ATT KÖPA EN STOR RÅTTBUR?!
man kan nog ha andra djur i den också, haha. typ hamster? nä, jag vet inte va som behövs för hamstrar. den är stor iaf, och vi har haft en råtta i den. men nu ska vi sälja den. finns lite tillbehör också, typ nå leksaker eller va de är! haha. ahja, om nån är intreserad iaf så säg till så får ni bilder och så :)

hörs sen!
PUSS


first love is the real love


fredag/lördag

igår kväll blev det mora, va nån "epaträff" hahaaaaa. så töntigt. men jag hade skoj iaf! :)
träffade massa nytt folk osv. kom hem någongång på natten, kommer inte riktigt ihåg om det var vid två eller tre, men jag somnade iaf vid fyra. fick skjuts av en hem som var från Lima, kännde mig dum att han fick lov att åka åt helt fel håll för att jag skulle hem.. men snäll som han va så sa han att det inte var nå problem, tack för de! :)<3
 men som sagt, somnade vid fyra till en film.

idag när jag vaknade hade jag fått ett sms av anii som undrade om jag ville följa med henne & özge och fika. så det gjorde jag. vi träffades vid halv två kanske. jätte mys att träffa dom! :)) fick dock lov att åka hem igen vid tre för jag och hanniz skulle fota. eller ja, hon skulle fota mig. så åkte hem, sminka, fixa kläder, håret osv sen tog vi cyklarna ner på boggas elle va de heter och fota lite där. niiiice. hoppas bilderna blir bra! kommer nog lägga upp några av dom här när dom är klara! :) höh.

KÄNNS SÅ GÖTT ATT MORA NYSS SPÖADE LEKSAND MED 0-3!!
weij!
dock blev de inte att åka dit :( men tagga tills seriepremiären den 15 och hoppas på en skön vinst då också!


nu är jag gryyyymmmmtttt trött och ska nog sova tidigt, (som jag säger jämt -.-) men jag måste faktiskt vända på dygnet, skola på tisdag ju!!

haree bra!
PUSSSSS & KRAAAAM
/matilda


så trött

har varit uppe sen 7 imorse och jag tror seriöst att det är första gången på hela sommarlovet, förutom dom två första veckorna då jag började klockan 7 och fick lov att gå upp 6, men då var jag ju redan van vid det eftersom det var alldeles efter skolan. FYFAN va jag är trött!

idag iaf så jobbade jag lite, va in i mora lite, åkte hem och hjälpte pappa att bygga lite, åkte till mora igen.
hockeyn gick ju lite sådär kan man väl säga..
mjao. hoppas det går bättre på lördag, och hoppas jag åker dit :)

nu ska jag tvätta bort sminket, gå ut och gå, sen SOVA! (L)

haree braaaaaaa!
pussis /matilda


godkväll

hejsan.
jag vill bara först skriva att jag är på gråt humör för tillfället, vet inte riktigt varför. det bara blir så ibland. jag saknar någon, skulle verkligen behöva en kärlek. men man ska inte skynda på med sånt där, det måste väl få ta den tid det tar. men när jag loggar in här så ser jag att min älskade lillasyster emilia har varit in och skrivit, klart tårarna kommer då :') jag älskar dig också! det vet du. (L) du är det bästa jag har ju! (och stenen ja, haha PUSS)

men nu ska jag berätta om min dag, som inte alls har varit gråtig eller så. har haft det jätte mysigt med rebecca typ hela dagen. känns nästan som om vi bor tillsammans, för det är jag som diskar, lagar mat och tar hand om henne! haha. låter som om det är min farmor eller lillasyster som man tar hand om, men icke. hon är faktiskt 16 dagar äldre ;) hihi! men jag tycker det är kul att göra sånt där. så idag gick jag ut och gick först i en timme, sen gick jag ner och åt hos mammi och efter det gick jag till becca då. först kollade vi på tv/pratade/fixade lite. susanne var där också (hennes mamma) och sen åkte vi med henne till banken och fixa nått. sen släppte hon av oss hos rebecca igen så slappa vi lite innan jag diskade och sen fixade maten åt oss. jag är fan bra på att laga mat! hähäää. jag ville ha carbonara (elle va de heter?) men det fanns inge bacon eller riven ost hemma, och det regnade så ville inte gå till affäern, så jag hackade kycklig i småbitar, koka pasta och när det var klart rörde jag ihop det, och hade i ett okokt ägg i det. mjao! hade kryddat kyckligen med taco krydda också, och det blev faktiskt riktigt gott! mihih. sen hade jag bakat en kladdkaka till efterrätt. duktig jag är!

när vi hade ätit maten, kladdkakan och kollat på lite tv somnade både jag och rebecca i varsin soffa och sov tills nästan klockan åtta! haha. så skönt. vid kanske 20 över åtta (?) gick jag hemmåt, var iaf hemma halv nio. följde med pappa till statoil och sen skulle jag egentligen ut och gå med hanniz, men jag var så trött och har så ont i fötterna så orkade inte.. :/ så jag satte mig här ist och blev depp och ledsen.

men nu är jag grymttttt trött!
så ska sova! ska upp 06.45 imorn bitti och åka och jobba tills typ halv tolv, sen blir det mora mwed hanniz, och sen blir det hem en vända sen in till mora igen på hockeeeeeeiiiie!

hoppas ni haft en bra dag!
PUSSSSSSSSSSSS
/m


Emilia skriver!


Jag älskar dig, storasyster! <3
(Även fast du vill kasta en sten i huvudet på mig...)


onsdag 18/8

myskläderna på, och nu tar jag en promenad innan jag går ner till cafét och äter mig lite frukost/lunch. dock får jag äta själv idag. ingen är hemma, och pappa är i falun/borlänge -.- jag som skulle följa, men jag orkade inte gå upp sju i morse! haha


efter käket får jag väl vänta på att pappa kommer hem så vi kan gå på banken!
eller om jag är duktig nog åh går dit själv (a) hihi. tror inte jag vågar! :(
haha

puss så länge!
/m


PUSS

hej igen.
nu har jag precis varit ute och gått lite. blev bara en timme idag, men gick rätt fort! :)
blev svettig iaf, så nu ska jag duscha snart. hihi

idag när jag vaknade vid kanske tolv? gick jag upp, väckte emilia och cribbe och sa att dom skulle följa med och käka lite frukost/lunch, och de ville dom små fettosarna såklart göra ;) hähä. tur de! så jag sminkade mig, klädde på mig osv så gick vi. när vi hade ätit klart och så åkte vi hem, sen åkte vi in till mora med pappa! va lite trångt i pappas jobbbil, så emilia&cribbe fick sitta där bak! haha

vid tre mötte jag upp maria vid bussstationen, sen gick vi lite sen kom dragge! :)
åh, va jag har saknat er bägge två tjejer! har inte träffats på skitlänge! speciellt dragge som jag inte sett på hela lovet. iaf så gick vi runt i lite butiker och kolla och så, sen satte vi oss på helmers och väntade på Matilda&Rebecca. dom va lite seeeega, men kom vid kanske fyra. när dom väl kom så gick vi in och beställde, jag tog dock bara en fika eftersom jag precis ätit typ. en latte och en typ chokladruta med kokos, tykte dock inte den va så god :/ men jaja. haha! vi satt och pratade om lite som hänt under sommaren och bara umgicks, så mys. tycker om er tjejer! när vi setat ner ett tag så gick vi till HM och kolla lite, sen fick dragge lov att åka på träning. men vi andra gick på typ skohuset och åhlens. vi hittade ett par skitsnygga skor!! men dom köpte rebecca :( haha ;) men ja, jag ska få låna dom (a) hähääää. när affärerna stängde vid sex åkte jag och rebecca med tobias hem till rebecca och som jag skrev tidigare så diskade jag, laga lite mat, fick brandvanaren att gå igång, pratade skit och så. mysmys. senare gick jag hem och vänta på hanniz i kanske 30 minuter, sen gick vi ut och nu har jag kommit hem! :)

trevlig dag! och imorgon ska jag och pappa till banken för att öppna ett sparkonto där jag ska spara mina Thailandspengar, sätta över lite pengar där, beställa ett nytt kontokort för mitt funkar fan typ aldrig(!!!) sen vet jag inte om de är nå mer. hoho! skulle behöva beställa klipptid också, men det får vänta ett tag.

ska väl hoppa in i duschen nu då, så jag kommer i säng någongång! :)
PUSSSSSSS

bild från nåndag när vi va ute och gick, så snyggt! haha


sötnosarna på helmers! :)


rebecca & min jävligtgoda mat! ;d


/m


hos beccisen

sitter hos beccisen nu och fryser :)
jag har varit duktigt och diskat & lagat mat åt oss ;) kyckling, ris & sås. muuuums!
dock råka brandvarnaren gå igång när jag stekte kyckling (A) haha men jaja!

nu ska jag snaat gå hem och byta om, sen ska jag och johanna gå en prommis igen :)
skriver mer sen om vad jag har gjort idag! PUSS



promenixx

blev en lång skön promenad med johanna på 2 timmar och 15 minuter typ :)
gick kanske 1½ mil, är fan stolt ;)
va jävligt rädd delvis av vägen för vi gick långt upp i hansjö där det är skog & det va kolsvart ute, hanniz skrämde mig och sa att de typ va vargar och skit där! haha
men så jävla skönt att bara gå, rensa tankarna och prata om allt och ingenting.
men nu blir det att sova! :) godnattt

imorn blir det fika med mina brudar i mora föresten! supermys!! (L)


kläder

ÄR SÅ SUGEN PÅ ATT SHOPPA!
fan. behöver ett par jeans. men jag hittar aldrig några som sitter bra. och så ser man på internet och så är dom skitsnygga, men när man får hem dom sitter dom inte alls likabra :( är sugen på dessa som fan!
ville hellst ha utan slitningar, men de funkar det också ju :)
nu är frågan om man ska chansa att köpa dom eller inte, kostar faktikst bara 400 :)
men nja, är tvekis.

Cheap Monday - Narrow hole blue jeans, 399 kr - Zoovillage.com


ska fråga mamma om jag kan få beställa lite kläder från HM ist, har sett lite smått som jag vill ha där också!
hihi

PUSs


Måndag

Idag är det måndag, det är soligt och jag är trött. trotts att jag sovit från halv elva igår kväll, tills halv tolv imorse. 13 timmar? helt sick. tror jag ligger hemma och sover resten av dagen också. låter väldigt skönt faktikst!

jag hatar vintern, verkligen. urch, finns inte något jag gillar med det. snö, kallt, blött, mörkt? fattar inte hur folk kan gilla det. jag tycker inte ens om julen längre.. inte alls så mysigt som när man va liten. vist, jag gillar nyår! men det är också det ända. MEN justnu längtar jag tills vintern. hehe. nja, men alltså jag och rebecca har tänkt åka till Thailand några veckor i vinter, det kommer bli så nice! har alltid velat åka dit, och nu jävlar! :d kommer bli gryyyyymmt! har sparat ihop 6000 (a) eller egentligen har jag inte det än, men min lön kommer snart och tänkte lägga undan så jag har det sparat iaf. behövs väl typ lika mycket till, men det fixar sig. stora syster kommer också följa med oss, och sen vet jag inte om nån mer kommer följa också? skit samma, jag längtar som tusan redan nu! är ju faktiskt inte såå långt kvar! kanske 4-5 månader, och det går välidgt fort! ihhhhhhhh!

1 vecka och 1 dag tills skolan börjar. åh.
jag undrar hur många som kommer gå kvar i vår klass nu egentligen? så många som snackat om att byta. får väl vänta och se. undra om det kanske kommer nån ny också? hoppas det kommer ett helt gäng med nya männiksor, våran klass är så bajs och liten så vi skulle fan behöva lite nya männiksor! ;) men det händer troligtvis inte.

fan va jag snackar om knasiga saker? haha
är så trött. ska lägga mig och äta lite marabou polka och se på tv!

PUSS


hemma från älvdalN

hemma från en helt sjuk helg! har haft grymt kul, speciellt i fredags!
träffa massor med roligt folk, både nya och gamla. hehe
orkar varken skriva nå mer ingående eller så, orkar heller inte ladda upp bilder. men ja, det finns iaf på facebook. här hittar du dom! :) tänkt att till och med älvdalen kan vara roligt en gång om året ;)

men nu var väl det här det sista i sommar typ :( fan va tråkigt att sommaren är slut alltså. fan!
men vi taggar väl redan nästa sommar! och jag njuter av den sista veckan av lovet (eftersom typ alla andra börjar imorn ;) hihi) ska hinna träffa lite tjejer i veckan också hade jag tänkt! blablablaaaaaaa.

har precis duschat, ska nu ta på lite BUS och sen funderar jag på en promenad senare. kom på att det va jävligt smart att inte komma på de innan jag duscha -.- haha men jaja, vi fårse hur det blir med de! annars blir det att lägga sig tidigt, för är faktiskt grymt trött och det ska bli extremtskönt att sova i sin egen säng.

HIHI PUSS OCH KÄRLEK! /matilda


BJUDER PÅ KISSBILD PÅ MIG & LILLASYSTER!
hahah (L)


LISTA

1. Mitt namn? - Matilda
2. Exakt ålder? - 17 år och 2 månader 
3. Vart bor du? - Orsa
4. Syskon? - Peter, Johanna, Louise, Emilia & Maya
5. Husdjur? - Tiger, Bamse & Prompan (katter) haha, söta namn ;) 
6. Färg på ditt hus? - Rött
7. När är du född? - 93-06-16
8. Klass? - hp09
9. Vilket år tar du studenten? - 2012
10. Har du något jobb? - Sommarjobb
11. När ska du sova ikväll? - typ när jag är klar med den här
12. Mitt största intresse? - Vet fan inte :(
13. Duschat idag? - Nä
14. Kramat någon idag? - Jo
15. Pussat någon idag? - Tror inte de
16. Vad har du ätit? - Mackor & pannkaka
17. Dagens klädsel? - Jobbkläder
19. Dagens sötnos? - din mamma
20. Dagens roligaste? - lär väl varit jag, som vanligt ;) haha näääråå
21. Har du många vänner? - jadå
22. Vad ska du göra idag? - tvätta bort sminket, kissa, kolla på tv, sova ;)
23. Vem kramade du senast? - säkert typ hanniz eller emilia
24. Hur många vill du ha sex med? - Men haha.
26. Hur många har varit otrogna mot dig som du vet? - en. 
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Beccccisen (L)
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "Ofta :d <3" - Emil

Favorit
31. Film?
- Hm. säger väl The last song då, eftersom det är den senaste bästafilm jag sett.
32. Låt? - finns seriöst 1000 låtar som jag älskar! men får bli Kom änglar - Lars Winnerbäck
33. mat? - Tacos, eller friterad kyckling! möms
34. Dryck? - Apelsinjouis(???) hur fan stavas derååå
37. Stad? - I like Göteborg!
38. Land? - Hm, kan tänka mig USA. Även om jag inte varit där än :(
39. Ämne i skolan? -  Bror helt på vilken lärare man har. Svenska nu i ettan iaf.
40. år? - No idea.

Senaste
41. Personen du tänkte på? - lär väl vara Emil då eftersom jag precis skrev ett sms till honom. :)
42. Personen du kysste? - Hm. Bebbaaaan kanske de va ja.
43. Gången du spydde? - Ingenaning.
44. Gången du grät? - Imorse för mamma ringde och sa att jag skulle jobba.. HAHA! 
45. Pizzan du åt? - med köttfärs på viking igår med elina ;)
46. Gången du var i göteborg? - förra sommaren :)
47. Gången du var i stockholm? - 3 veckor sen
48. Gången du var full? - helgen
49. Gången du var hög? -
50. Personen som såg dig gråta? -
vet faktiskt inte. eller jo, de lär väl ha varit alla på våmhus festen da. -.-

Antingen eller
51. Svart eller vitt? - bror helt på.
52. Hund eller katt? - katt då, eftersom jag har kissemissar.
53. Ute på disco eller hemma och mysa? - singel eller förhållande? ;)
54. Tv-spel eller datorspel? - tWWW i guess.
55. Singel eller upptagen? - Upptagen är ju helt klart en fördel tycker jag!
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Hahaa. Får bli lunar eftersom jag inte haft varken helgon eller PH.
58. Ragga eller bli uppraggad? - Upp.
59. Big brother eller paradise hotel? - bb tror jag .
60. Svart hår eller blont? - blont
61. Blåa ögon eller bruna? - jag har blå, men jag tycker bruna är grymt fint.
62. Choklad eller lakrits? - svårt.
63. Göteborg eller stockholm? - Gbg!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - Fjanta
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - bägge vore väl bäst, hähä. 
69. Leva eller dö? - Leva

Antal
70. Personer du älskar?
- familj, släkt & vänner
71. Personer du hatar? - en del.
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Håller inte koll precis. 
73. Personer du strulat med inom en 24-timmars-period? - 7 kanske (både killar & tjejer.)
74. Glassar du ätit på en dag? - Jadu, vem vet.  
75. Antal festivaler du ska på/har varit på iår? - nahdaah :(
76. Gånger du haft minnesluckor? - har inte så stor koll på det va.
77. Piercingar har du? - ingen :( 
78. Personer du saknar just nu? - är några stycken. 
79. Gånger ditt hjärta brustit? - det är nog 1 gång, på riktigt.

Vem
80. Vill du kyssa nu? - ;)
81. Ska du träffa imorgon? - Ska upp te Älvdalen och där lär det vara en hel del med trevliga folk! 
82. Sjöng du senast för? - Emiliii och Hanniz säkert
83. Hade du senast en msn konversation med - EMILIa
84. Spelade du tv-spel med senast? - Kommer faktiskt inte ihåg det.
85. Vill du ta med på en resa nu? - vill hellra att någon tar med mig ;) 
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - emilia?
87. Förtjänar att dö? - Ingen vad jag vet
89. Vill du sova brevid inatt? - vill åh vill. får väl bli min söta nalle som vanligt. hähä

Vad
90. Gör dig glad? - sommar, sol, pengar, hockey, lyckligkärlek & när jag får som jag vill. hihih ;)
91. Gör dig ledsen? - finns en hel del.
92. Vad vill du helst göra nu? - åka till thailand kanske.
93. Önskar du att du slapp göra? - fixa i ordning mig för att osva (smink, tänderna osv)
94. Vill du ha nu? - PENGAR!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - har inte tänkt så lång än.
96. Längtar du till? - imorn!
97. Tycker du om dina betyg? - Mina betyg jag fått detta år är jag faaaan stolt över! hehe (a) 
98. Ångrar du i ditt liv? - finns fler än en grej jag ångrar. men inget jag skriver här.
99. Är det bästa som har hänt dig? - mycket "bästa" som hänt.



OKEEEEEJ! tog en lista av Patricia. Fifan va jobbigt det var, men nu är jag klar.
Nu ska jag sova. Imorn får jag fan gåupp 10 om jag ska hinna allt!! har inte packat än.
Men städat husvagn iaf, och gått en prommis! hih

PUSS OCH GODNATT!
/m


taggaaaaa

nu blir det lite husvarns fix, städ osv. sen packning och ikväll ska jag lägga mig i tid!

IMORGON KÖR VI IGEN!
WÖWÖWÖÖÖÖÖÖ

PUSS


så länge varade min semester..

JAPPPPPPPP!
jag vaknar av att en idiot till lillasyster kommer in igenom mitt fönster. HAHA (dörren va låst och jag vakna inte av telefon) och säger att jag måste ringa mamma. klart så har frida blitt sjuk idag så hon undrar om jag kan jobba i köket mellan 12-18.30 -.- och ja, vad gör man inte för sin kära mor.. det tog emot, men jag sa ja!

så nu ska jag väl göra mig i ordning och sticka till jöbbe ändåraaa.
PUSS


.

skulle ju gå ut hjälpa pappaaa lite, som jag skrev i förra. men icke, när jag gick ut va elina & farbror här så blev lite prat, skrik & skratt med dom som vanligt. haha! jävla cp familj jag har, seriöst! ;)
efter nån timme blev vi hungriga så jag och elina åkte och dela på en pizza. hähä. (a)
sen åkte vi hem, dom hem till sig.
lyckades iaf bestämma hur det blir i helgen nu, och blir ingen hockey för min del.. :/ mjaao.
menmen. taggar helgen nu!! och vid halv två på fredag åker vi upp till dalen, ställer dit husvagn och börjar festen ;) haha! blir nog supernice denna helg om allt går som vi tänkt!

efter pizzan blev det en långprommis med hanniz och mange i nån timme. skönt. började dock spöregna ett tag! haha men mys de åh. gick även förbi rebecca en snabbis för hon kände sig ensam. jätte mys och fint hade hon i lägenheten! :')) iihi (L)

IAF nu ska jag gå och dushca och det jag har tänkt göra hela dagen ;)
sen sova! PUSSSSS OcH KYSS /maaaatilda

klar för sommarn!

NU HAR JAG JOBBAT MITT SISTA PASS FÖR DEN HÄR SOMMAREN!!!
så skönt. fick byta bort mitt pass på lördag så (a) hih. min älskade pappa hoppa in och jobba åt mig, fast han egentligen skulle jobba med sitt jobb. nananaaa! känns gött! kommer nog jobba lite extra nästa vecka om det behövs, men har inga mer schema lagda pass!

vet inte hur jag gör på fredag om jag går på hockeyn som jag tänkt, eller om jag skiter i den..
alla är lite sura på mig för jag tänker åka upp på hockeyn (a) hähä.. vet inte heller hur jag ska ta mig upp efter hockeyn om jag nu ska på den. men vi fårse, jag bestämmer mig på fredag eller imorn! :) men hade gärna sett matchen alltsåå.. men ja, det visar sig!

funderar på att gå ut och hålla pappa sällis i husvagnen nu. han är ute och fixar lite. så kanske jag kan hjälpa han med något iaf ;) hihi

vi fårse! hoppas ni har en bra dag! :)
uppdaterar kanske mer senare!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSS


en bild som är nån vecka gammal, med jobbkläder & utan smink.
så sött så ;) hahaaa

/M


godmorgon

Nu har jag vaknat.
Jag hatar, verkligen hatar att sova när man är sjuk. fyfan. alltså det gör så ont att andas, och det blir typ värre på natten,  när man vaknar efter någon timme och är hur jävla torr i halsen som hellst. Helt stört, åh! Har blivit värre dessutom nu under natten. bajs på de! ska ju till älvdalen och ha jävligt roligt i helgen, men ja, jag kommer vara sjuk, de känner jag ju redan nu.. men vet inte hur jag ska göra, ska liksom på hockey på fredag, så jag är klar kanske halv tio i mora då, vet inte om jag ska åka upp till dalen då efteråt? eller sova hemma den kvällen och åka upp på lördag eftersom jag jobbar lördag morgon. så det får nog bli så om jag inte får någon som jobbar åt mig :/ och det verkar vara rätt kört, eftersom pappa kunde itne, louise & hanniz är ju uppe i älvdalen, emilia är också i älvdalen + att hon jobbar åt innebandyn lördag morgon, så vem ska jag fråga liksom? ah, vi får helt enkelt se. tror det kommer bli fett kul hur det än blir! :)

om jag inte ska jobba på lördag nu då, då jobbar jag mitt sista pass för sommaren idag! AHHH, how nice?
fast är ju iofs bara 1½ vecka tills vi börjar, haha! Men iaf.. känns som att det kommer vara mycket på jobbet idag, jag orkar inte :( allt blir så mycket jobbigare när man är sjuk.

När jag kommer hem iaf, ska jag ta en varm, lång, skön dusch! sen ska jag smörja in mig med lite BUS, måla naglarna och lite så. (om jag orkar, kanske ändrar mig när jag kommer hem, haha) alltså ni ska veta hur blek jag är för tillfället, det är helt sjukt. haha. guuud!

hur som hellst, mina hallisar (skorna;)) är hur nice som hellst, precis som jag tänkt mig! :D
är skit glad för att dom äntligen kommit!! dom är lite stora, men det gör inget. dom är också lite små på bredden (som kanske några vet har jag cp fötter med typ en knöl som sticker ut bbrevid stortån) haha, det där lät verkligen äckligt, men det är inte så farligt. men det gör ont och det förstör ofta för mig när jag har skor!
men annars är dom kaanon! :D tack älskade syskon, ni är bäst! <3


jobb-hockey-hem

NU HAR JAG JOBBAT, VARIT I FURUDAL PÅ HOCKEY, OCH NU ÄR JAG HEMMA!

ska minsann gå och sova tror jag, är grymt trött :)
PUSSSSSSSSSSS

lite kläder

har setat och kikat på lite kläder ett tag nu..
har tyvärr inga pengar att slösa på de :( men man blir allt sugen alltså!
är i stort behov av en höstjacka, lika bra att försöka hitta någon nu, för annars kommer jag låta de gå och i slutet av oktober när jag kommer behöva den kommer jag inte hitta nån så kommerj ag få frysa med min lilla skinnis. hehe som de brukar vara helt enkelt. jag hittar aldrig det jag ska ha!

man blir lite depp när man kollar runt och ser att det redan ligger ute massa höst/vinter kläder.
liksom de är nu man känner att det verkligen är nära. wäääh.
jag som inte tycker det här sommarlovet har gått så jävla fort som alla säger, nu känner jag hur ni känner, liksom TVÅ veckor precis idag innan skolan börjar?!! :S fyfaaan :((

alltså egentligen så skulle jag lätt kunna gå i skola som jag gör, utan problem (okej, klart jag hade klagad då och då) men om det var sommar ute hela tiden. för liksom när det är vinter, då vill man verkligen inte gå upp, gå till skolan och så, men inte bara för att den är jobbig, utan en stor del är för att det är kallt, blött, mörkt osv ute. man blir inge pepp alls. men sen när våren kommer, när det är ljust ute, man hör fåglar, det är varmt, man kan ta på sig lite mindre kläder och så, hur underbart är det inte egentligen då?! man sitter ute på en bänk och äter glass på rasterna, åhhh. det är ju hur jävla mysigt som hellst! tiden bara flyger förbi liksom :) mjaaao. tror jag faktiskt hade, eller jag vet(!) att jag hade tyck om skolan bättre om det var sommar ute alltid liksom. kanske dax att flytta till ett varmare ställle? ;) haha, ja jag hade inte sagt nej till de iaf!

aniiiwaaahhhyyy, jag har hunnit med mycket den här sommaren iaf. eller någolunda mycket och hoppas att vintern kommer gå jävligt fort och att det snart är sommar igen. då är jag 18 också ;) hähäää.
niceee.

fick precis höra att det ska regna i helgen. åh, kuek. :(
men bara åh göra det bästa av situationen!

PUSS SÅ LÄNGE


när man vaknar innan halv nio..

..helt av sig själv, utvilad och pigg, då känns det som om man börjar bli en tant! ;) hehe
nej men seriöst, vafan ska jag göra nu? jag börjar jobba klockan halv tre? kanske ska städa klart mitt rum som jag inte gjorde klart i söndags.. hihi

att jag vaknade nu bror nog på att jag sov mer eller mindre hela dagen igår. :)
ska kanske göra mig en stor god frukost och sätta mig och kolla på någon bra film ist för att städa..

sen ska jag nog cykla till affären (när de öppnar) och köpa mig lite halsisar så min hals mår bättre, eller om jag ber pappa göra de.

seeeeen ska jag väl börja sminka mig, fixa mig osv, sen luncha på jobbet med emiliiiii. HÄMTA/TESTA MINA SKOR OCH ÄLSKA DOM!!! sen jobba i några timmar, sen förmodligen furudal och lite hockey :) nana.

låter som en bra dag tycker jag! :D
hoppas den blir lika bra som jag tror!

Pussss
/m


ÄNTLIGEEEEEEEN

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!!!!
MINA HALLONRÖDA ÄLSKADESKOR HAR ÄNTLIGEN KOMMIT FRÅN CANADA NU! :DDDDDD nanana
undra om jag är glad ;) hihii
gick jävligt segt, beställde dom innan midsommar :o MEN VAFAAAAN NU ÄROM HÄR! TRALALLALAAAA
tråkigt att jag får dom nu när sommarn är slut :(( men kommer väl fler ;) HIHIHI

DETTA GJORDE MIN DAG!! :DDD
PUSSSSSSSSSSSSSS


HUR SNYGGA ÄR DOM INTE?!?!


mjao

ligger här i min säng nu, som vanligt tiep.
kul väder det är idag :'))))) -.- seriöst, sånna här dagar suger när man inte har någon liten söt pojke man kan ligga i sängen och mysa med hela dagen. men det har jag gjort ändå faktiskt, legat i sängen och mysit (dock själv) men ja, bra dag att vara sjuk på iaf så det inte hade varit 30 + och skinande sol ute.. sovit mycket denna dag!! kanske varit vaken sammanlagt 3½ timme sen tio i morse. så jag kommer inte kunna somna ikväll ehehe..

haha, seriöst. fan va tråkigt inlägg. har inget att göra, är rastlös och har ont i huvet.
FICK MITT SIM IDAG!!!! så jag behöver alls nummer nu, eftersom mina är kapoffff.. hah

nej fyfan. pusssshejråå


sjuk

mådde piss imorse när jag vaknade.
tog en dusch, men kände att jag verkligen inte skulle palla jobbet. så ringde mammi och sa det.
tog lite ipren och gick och la mig igen.

vid ett kom pappa in till mig och fråga hur jag mådde osv. haha, så gör han jämt, hur fan ska man kunna veta hur man mår när han väcker en 2 sekunder innan? ;) hinner inte känna efter då ju. haha men iaf, huvet var bättre, men verkligen inte bra. resten va väl typ lika. kollade på lite film, sen nu har jag precis varit ner och ätit lite frukost, var faktiskt super gott! :)

ska nog krypa ner under täcket och somna till en till film nu. ska försöka jobba imorn iaf. och sen åkte på hockeyn i furudal :)

och rebecca, om du läser detta så fattar du att jag inte kommer till dig idag heller ;) hiih
PUSS


blev..

film! the last song, som jag redan har sett ett antal gånger, men de andra hade inte gjort de så ;)
SÅ JÄVLA BRA!
va så trött så somna dock första timmen, men hann med att gråta osv ändå. skräll att jag gråter :')
hihuhhehee

JOBB IMORN 10.30-14.30! orkaaa. men peppa, bara 4 pass kvar nu!
PUSS & HÄJ

lite bilder

VÅMHUSFESTEN




CLASSIC CAR WEEK




MORAFESTIVALEN

 

sådär, nu har jag laddat upp några bilder som jag missat :)
tog fan en timme eller nå! haha
nu är jag hungrig, väntar på oxfilé, klyftpotatis & sås, helvete vad gott det ska bli!
men hoppas bilderna blir bra, jag bjuder på alla!!
efter maten ska jag städa klart mitt rum, bädda i nya sängkläder, kanske ta en promenad, sen blir det film & mys med emilia & cribbe :)

PUSSS


mitt huvud..

SPRÄNGS!
fan va ont det gör. jag dör :(
har städat lite mer än halva rummet nu, men jag orkar inte fortsätta. vafan ska jag göra av alla kläder jag har? dödödööööööö.

måste väl fortsätta ändå, så det blir klart nångång.
jag svettas som en idiot också, fan va varmt de är?!
när jag är klar ska jag städa lite i husvagn tror jag, sen ska jag fan bara ligga i min stora sköna säng och kolla på film, äta nå gott och sova! hihiiiii

lugnt hörs hej!! ;*


hejsan

blev väckt av min älskade mamma som undrade om jag ville följa på kalas hos mitt kusinbarn. men tyvärr, jag orka inte.. :/ hade varit kul att träffa mina älskade småungar, men vi skulle åka om typ 20 minuter då, och jag va nyvaken så nje..

igår då, jag hade jätte skoj! :) kom in vid kanske halv elva? och sen hämtade pappa oss vid halv tre.
åkte en karusell igår också, dock en mycket roligare! ;) va typ virvelvinden eller vaaa den heter! haha så kuuul! bara de att jag höll på att kissa på mig, men det giock bra ;) sen gick jag runt med massa, snacka med massa, satt på en husbåt blandannat och lite annat mysigt! vädret var ju också bra igår, så jag är nöjd iaf!

har varit vaken i en halvtimmer nu typ, och har lillkatten som är i mitt rum och springer runt. ena stunden är han as gosig, men sen när man ignorerar honom då jävlar blir de fart på honom.. haha. ja herregud!

ska städa idag, ska försöka hinna med både mitt rum & husvagnen!
på typ onsdag? åker vi upp till Älvdalen med den och blir där under M&M, och hoppas på lika skoj som yunder classic! ;) har lovat bilderna, och dom kommer! även från igår ska jag ladda upp lite bilder :) annars finns det på facebook.

har helt totalt fasnat för rihanna och eminems låt så den lyssnar jag på hela tin nu och tjötar ut den! haha

ingen kan väl ha missat den, men lägger upp den ändå bara för att (L)

PUSS SÅ LÄNGE


sjuk

jag har blivtt sjuk. egentligen började det redan igår, men ah. eller sjuk och sjuk, men förkyld som faaa-an!
typ snorig, huvevärk, ont i halsen, så kliar de i halsen sådär ni vet?! :( urchhh. orka va sjuk. är värst på nätterna. har sovit lite sisådär i natt, men lyckades ändå sova till halv två då maya kom in och skulle hämta nå i mitt rum.

nu drar jag på mig mjukiskläderna och drar mot cafét och äter nå gött, typ en tacotalrik eller en grillad mackaaaa. mmmm!

PUSSSSS


morafestivalen..

sög rätt så mycket idag. hähä
va svin lite folk och så var man nykter, så nja. hoppas på en roligare kväll imorn med lite mer folk + alkohol! träffade iaf lite roligt folk, blandannat niklas som jag inte sett på hela sommaren! :o ommmmmg, lill bebis :)(L)
men va iaf där i några timmar, typ från 10, och nu är klockan ca halv två, så blev iaf nån timme men ah.
åkte också en karusell som fan inte ens va kul, fyfan va äckligt dåligt jag mådde. man satt liksom mitt emot varan, stackars hanniz som jag höll på åh spy på ;) och liksom jag älskar karrisar egentligen, så fatta hur sämst och bad den här va! näe, fyfan. tur att jag blev bjuden ;) duktigt nog hade emilia lagt sin telefon i jackfickan när vi åkte, åh så jaaaaaaaaaaa... där va hennes telefon också trasig och nu har ingen av oss en fungerande tele -.- hahaha dukigt jobbbbbaaattttt! fast hon har iaf kvar sitt sim och kan sätta i de i en annan tele, så de kan ju hon va gla för. pappa har btw beställt nytt sim till mig, med samma nummer! kung! kommer innan fredag nästa vecka sa dom.

imorgon blir det hockey, festival, alkohol och rebecca ihope!
nu: SÄNG!

PUSSSSSSSSSSS

sött

film och godnatt

somnade typ 2 timmar, gick ner och åt lite yougurt & flingor, snacka lite med hanniz, tvätta bort sminket.
nu ska jag sätta på the last song som är så jävla bra film, gråta lite, tycka synd om mig själv som inte har någon att somna brevid och sova igen!

hatar att vara utan telefon ibland alltsåååååååå....

puss&natti
 
bild på mig&sis från förra sommarn (L)

snart börjar skolan..

ah, det gör den faktikst. 19 dagar kvar nu, och idag är ju snart slut, så 18 kan man väl säga.
jag tycker fatkistk att det inte har gått allt för fort, liksom om man tänker efter så har man hunnit med en hel del. och kommer hinna lite till på dessa typ 2½ vecka kvar också.

har jobbat en hel del, och vad skulle jag ha gjort annars? så mycket pengar jag har slösat denna sommar. haha! men den sista lönen blir faktiskt att spara!

jaja, det jag ville komma fram till var egentligen att jag inte saknar min klass ett ända dugg. liksom kommer ihåg på orsaskolan, även om man träffade alla under sommaren så saknade man själva klassen tillsammans och så. alla sjuka lektioner med eije tillexempel, sånt bara saknade man som skjutton på loven eller bara helgerna. men nu, nej. inte det minsta faktiskt. bara vissa personer, dragge typ, som jag inte träffat på fan hela sommaren :( men snart ses vi igen bruden!

ska inte alls bli kul att komma tillbaka till skolan, skulle kunna ha sommarlov för alltid! ;) det är så sjukt med sommar, inte alls som vinter eller nån annan gång på året. det är på sommaren det händer liksom! alla sena sommar kvällar/nätter, alla fester, all sol&bad, alla nya människor man lär känna, all grillning, mys&prat med kompisar, ja ni fattar! sommar ska det vara!! på vintern liksom vad gör man då? tränar om man håller på med det. annars? jo, går till skolan i 55 kilo kläder för annars fryser man sönder, när man kommer hem har det redan hunnit bli kålsvart ute och man orkar inte göra nå med sina vänner pga kylan och skolan så man åker hem sätter sig vid sin dator och lever på facebook mellan typ december-april! va kul det är, not!

okej, vintern kanske är kul för vissa, dom som kan typ åka skidor eller nåt sånt. eller dom som gillar att frysa.
men nej, verkligen inte jag, jag hatar vintern! liksom när man var liten kunde man iaf längta till julafton, men inte ens det tycker jag om längre. inge pirr i magen som när man var liten, utan bara stress och slös med pengar..

aaaahoåååeeeööööw. vet inte varför jag skrev, det blev rätt långt men ja.
har iaf jobbat klart för idag! imron jobbar jag heldag, mellan 12-18.30 i köket dessutom!
nu är jag så trött, ska fan lägga mig i tid idag!

PUSS ALLA SÖTA


jöbb

blev precis upoptvingad ur sängen. fyhelvete vad jag vill sova mer! tror jag skulle kunna sova igen alla timmar jag missat. men icke, ska och jobba om en timme så lika bra att göra sig i ordning! fårse om de blir rättan ikväll igen eller inte. mebn hörs. Pusss



hemma

SÅ JÄVLA KUNG DAGAR I RÄTTVIK! helt sjukt alltså!
har haft galet kul. inte sovit mer än 4 timmar har jag heller, så är grymt trött och ska snart gå och lägga mig.
orkar inte skriva allt, är förmycket! men kortar ner det med: husvagn, camping, rättvik, orsa ,uppsala, skara, alkohol, bilar, poliser, skratt, kul och ja, orkar fan inte skriva mer. haha är för jävla trött! kaske skriver lite mer närmre om dagarna osv imorn och då får ni även lite bilder :)

imorn blir det jobb & sen rättvik igen i gueeessss!!
LUNGT, HÖRS, HEJ!!!


HAHAHAH, så jävla klockrent

rättvik

NU SKA JAG BARA SMINKA & BLÅSA HÅRET, UPP TILL LOUISE OCH HÄMTA EN GREJ SEN FAR VI MOT RÄTTVIK!
solen skiner & jag hoppas att den gör det även i r-vik och hela kvällen, hela veckan & även hela sommarn som är kvar ;)

HÖRS PÅ ONSDAG ELLER TORSDAG! PUTS & KROM


husvagnen...

.. på plats!!
blev så nice! :) så nu står den där, dock sover vi inte i den förens imorn (hoppas verkligen jag kan då!) ska egentligen jobba på tisdag morgon, men ska försöka att få slippa för liksom det kostade ändå. 250:- /natt, så vi har inte råd att stå där hela veckan som tänkt :( visst, va ett helt klart billigt och bra pris! men inget vi har råd att lägga ut pengar på. så blir att stå där tills onsdag bara.. men viktigast är ju ändå att stå där mellan tisdag-onsdag, och får väl ha dubbelt så kul nu dom här dagarna ist ;)

har redan dock lyckats skämma ut mig för våra grannar som består av två killar i våran ålder. kueeel! -.-
vi hade ställt husvagnen på ett ställe, men så var det så lerit och geggigt där så vi skulle dra den till andra sidan. så jag drar liksom baklänges, och då säger elina & emilia att jag ska dra hårdare och mer. och yes, jag lyssnar, drar mer och handtaget släpper och jag flyger bakåt i leran! HAHAHA fyfan va pinsamt! jag skämdes som en idiot :( så jag ligger på marken och håller på att kissa på mig för att jag skrattar så mycket, samtidigt som killarna puttar på husvagnen på andra sidan och håller på att köra på mig så jag får kasta mig åt sidan och ah, helt sjukt! hahaha, men kul va de fan! men ovanligt att ja lyckas med allt! -.- tur att dom va snälla iaf eftersom dom kommer få drass med oss några dagar nu ;) men har ont i rumpan, bakhuvet och handleden.. BRA JOBBAT

ahja, imorn ska jag jobba mellan 10.30-14.30! så ska lägga mig nu så jag orkar upp. har ju ingen telefon = inget larm så vete fan hur jag kommer ta mig upp ;s så segt. men jaja.

HOPPAS NI HAFT EN BRA HELT FÖR DE HAR MESTADELS JAG IAF!
pusssssssssss


här har ni våran skönhet! ;)
ÄLGEN ÄR BLÅ!!


söndag

det inlägget från inatt tog jag bort nu så ni vet.
men iaf, åkte upp till stackmora vid typ nio då alla som skulle komma redan var där. vi började direkt med att leka lite lekar osv. vårat lag kom sist ;) men kul vare iaf! efter lekarna blev det lite prat, dans, sång osv. hade jätte trevligt, även om jag inte kände typ nån alls där! haha. blev en tidig kväll och vi gick hem strax efter tolv, vet inte riktigt varför för jag hade gärna stannt längre, men ah. vi GICK iaf hem. tog kanske 45 minuter, haha.. sen satt jag vid datan, sen sov.

sov till typ ett idag? sen har jag städat inne hos katterna, bytt låda, sopat & torkat golven och så (som man måste göra vaje dag) helt sjukt va 6 stycken kattungar kan stöka till och bajsa mycket alltså!! ahja, sen har jag även städat ihop lite nere och nu väntar jag på att kusinerna och dom ska komma och fika. fast maya som vi ska fira har inte kommit än, och kommer nog inte heller på nån timme för dom är fast i rättvik eftersom det är ccw. haha, sopor!

hoppas på att åka till rättvik efter kalaset och ställa dit husvagnen idag också! :) ihhhhhhhhh

Undra om jag jobbar imorn? det kanske jag ska kolla upp, hoppas inte! ;)

nu ska jagväl klä på mig, och inte gå runt i pyjamas osm när de kmr folk. hähä
hörs! PUSS


RSS 2.0