feeeeeeeesT!!

sitter här i min säng nu sminkad & påklädd. hähä
försöker komma på vad jag ska göra med mitt hår? lär väl bli plattat och utsläppt och fult som vanligt :(
väntar även på min mat som idag får bli hamburgare från daisys. seeen kör vi! dock lugnare än igår!



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


dusch

nu ska jag hoppa in i duschen och försöka bli lite fräsch igen för det kan verkligen behövas!!
hoppas på att det blir lite varamre och finare väder tills ikväll, fast vi ska vara innomhus! :)

får bli en bild på min katt bamse (den största) och hans lillebror gunvald som dog för några år sen för han blev överkörd :(( min lilla snutte katt! (L)
men iaf, bamse är världens keligaste & gosigaste katt och jag älskar honom :')


åh, så söta!


våmhus

trotts det dåliga vädret åkte vi ju till våmhus igår.
blev inte som jag tänkt då kanske, tappade telefonen & åkte hem innan tolv.
fanfanfan vilken ångest jag har över telefonen alltså, liksom jag skiter i själva telefonen och så, men jag vill ha mitt minneskort med alla bilder & sparade sms osv. DÖ på mig själv. jaja, om någon hittar min rosa gulliga lilla telefon så snälla ge tillbaka den :( skulle betyda så jävla mycket!! någon har ju stängt av den, har ringt den flera gånger och ringde precis när jag hade tappat den också. bög! jaja. har inga bilder heller att ladda upp från igår för matilda har min kamera. men iaf så hade jag trevligt tills allt gick fel :)

ikväll blir det 20 års fest och jag är så säker på att det kommer bli roligasre än igår!
och så ska jag äntligen få träffa min becca som jag inte sett på över en vecka :( bebis (L)

jaja, hoppas ni hade en bra kväll igår iaf! PUSS

grattis lillasis!

justeee.. va så nyvaken att jag glömde att min lilla lillasyster blir 13 idaG! :)
tänk att nu har vi alla 6 syskon gått ur mellanstadiet ;o haha så sjuuukt. om 3 år går liksom hon på gymnasie, den minsta av oss liksom? hahaa va fort de går ;) HAHA nu låter jag som en tant! :)
MEN grattis maya, och även om vi alltid bråkar och är osams så älskar dig dig och det vet du! hoppas du får en underbar dag med massa shipping och tårta i falun/norrköping (vet inte var du är just nu men ah) PUSS


haha, söta bilder vaaaa.
NEJ NU MÅSTE JAG VERKLIGEN HOPPA IN I DUSCHEN FÖR DET HAR JAG INTE GJORT ÄN!!
(pappa kunna inte jobba, han hade eget jobb :(()


godmorgon

blev precis väckt av robin som ringde och väckte mig. mjaaaaoou va jasg inte ville vakna nu :( men kunna inte somna om :( ahjaaaa. va ändå bra att jag kom upp i tid för nu ska jag duscha och fixa innan jag ska jobba! välja kläder till ikväll och så, så jag har det gjort tills jag kommer hem! :) fast kommer garanterat att ändra mig 374573 gånger till med kläderna -.- men jaja, ska försöka iaf ;) kmr nog va kallt, så jag vet inte vad jag ska ha på mig. hade tänkt en högkjol kanske, och bara ben, men som sagt kommer nog bli för kallt.

har ont i huvet idag för typ 3 dagen i rad, alltså så där svin ont. vet inte varför. måste knarka ipren nu innan jobbe iaf. hoppas dagen går fort och hoppas pappiii kan jobba för mig! har inte pratat med honom än, men ah. han kanske jobbar själv, och då blir de bajs :( AHJA vilka problem! ska kolla igenom fejjan nu och sen hoppa in i duschen!


bjussar på bildN.
pöss

promenixx

kom precis hem från en timmes promenad.
så skönt att bara gå ut med musik och sina tankar ensam, när det är inprincip inge folk ute alls! (fast de är de väl aldrig på orsa ändå haha!) men ja, ni fattar vad jag menar.
regnade dessutom nu, lite mysigt faktiskt när det småregnar. men ja, började regna rätt mycket en bit, så blev pissblöööt. mascara runt hela ögonen (y) haha, så vackert! synd att man sällan har orken att gå ut, för när man väl är ute är det så skönt. skulle lätt kunna göra det flera gånger om dagen om man hade tid och som sagt, orken!

jaja, ska väl sitta här i nån timme till som det brukar bli fast man egentligen bör lägga sig! haha :)
tog hem How to lose a guy in ten days, så ska väl sätta på den och somna till senare! :)

yeeaaah. blött & sött


puss


once upon a time you were mine, and now you're only a dream

nu har jag jobbat måndag, tisdag, onsdag & torsdag! bara fredag kvar innan helg.
men ska försöka på någotvis att få kanske pappa? jobba åt mig imorgon, för liksom ja, ska ju till våmhus, och skulle vilja ha lite tid på mig och inte sluta jobba vid halv sju-sju.. ska höra med honom.

har förövrigt varit lugnt på jobbet idag. några fika gäster, några lunch gäster. inte speciellt många glassgäster, för liksom vem är sugen på glass i detta väder? vem är sugen på att gå ut överhuvetaget? hm. känner verkligen som höst, och det är inte okej än! är ju inte ens Augusit än liksom..

ska ju som sagt till Våmhus imorn, och ser ut som att det kommer bli sånt här väder då också. fan va tråkigt liksom. åhh.. men hoppas på det bästa iaf!!

ja, ute bara regnar och regnar det, som ni vet. fast det kanske är uppehåll för tillfället? men skit samma, det är kallt som fan ändå och ah, det är sånna här dagar man verkligen vill ha en bra film, en skön säng med ett stort täcke, massa godis och en pojke! skulle iaf inte jag tacka nej till nu iaf.

funderar på att städa lite? men jag vet inte. jag är så himla trött. men det skulle verkligen behövas, mitt rum ser ut som jag vet inte vad alltså.. ska iaf städa innan jag åker bort! (blir ju i rättvik mestadels av nästa vecka!) och ja, jag vill ha städat, fint & nybäddat när jag kommer hem där ifrån efter att ha sovit i en husvagn i flera dagar. hehe. elina sa till mig igår att vädret skulle bli nice iaf måndag, tisdag & onsdag nästa vecka, jag blev hur gla som hellst men så kollade jag upp det själv och lilla kusin, du har så fel. skulle bli typ regn och kallt stod de :( men det är ju några dagar kvar, jag hoppas att elina får rätt tillslut ändå för sol & värme gör så mycket!

men nu ska jag inte skriva mer. fick bli ett rätt meningslöst inlägg för att jag har så tråkigt! ;)
men puss på er!



alltså låten! (L) så jävla bra text

jobb nu

vaknade nyss!
nu blir det att fiax lite och sen ta cykeln till jobbet. inte fullt taggad kan jag säga. har ont i huvet och skulle gärna vilja ligga kvar och sova hela dagen. vädret gör ju inte saken bättre precis heller..
smörjde in mig med BUS innan jag gick och la mig igår, ja, vilken bra idé. -.- haha.. bra gjort! är lite fläckigt lite varstanns. men orka bry sig =)

FREDAG IMORN!!!


bild på matilda, emilia & mig från igår!
haha, så sweeeet! ;)

saknar dessutom min lilla beccaaaaaa :(
men idag kmr bebii hem! :D wääääh


onsdag

nyss lite yra! var la sådäääär.. inte förjälva kul faktiskt. men men. blev lite grillning här innan osv.
nu är jag jävligt trött och ska bli så jävla skönt att börja jobba halv tre imorn så jag får lite sovmorgon!!
orkar inte leta reda på min kamera som ligger någonstanns i min väska, så får bli ett bildlöst inlägg idag ^^

HAR MÅLAT HUSVAGNEN IDAG! eler ja, lite iaf (; pappi målar klart imorn om det blir bra väder!
fioxade lite innut i också, la in madrasserna, skura golve, tog på lakan på täcken osv.
INTE LÅNGT KVAR NU!! wäääh ;)

natti och pussis


hockey

alltsåå wäääh! är fett sugen på hockey nu. är inte långt kvar tills första träningsmatchen är faktiskt! :) dom har All star - match den 7 augusit, så liksom de är ju nästa helg! ;d sen rullar tränings matcherna på, och sen är serieprämiär den 15 september! Mot Leksand borta, kan de bli bättre? Få börja säsongen med att vinna över dom liksom, borta dessutom ;) hähä. nä, känner att det kommer bli en grym säsong faktiskt! när min lilla snygg marco är tillbaka åh allt! ;) hihi




blev inge dusch ikväll, är för trött alltså.
inge städning heller. fårblir imorgon efter jobbet. kommer få stressa som fan.
men jaja.
GODNATt


jobb-mora-städa

idag skulle jag ju börja halv nio. fem i halv nio kommer maya in på mitt rum och säger: "öhh, vi börjar nu" haha.. dukktiiii. MEN jag kom bara 5 minuter sent, fattar ni va snabb jag va? liksom tar 5 minuter att cykla dit, alltså hoppa jag upp ur sängen, klädde på mig, satt i linserna, kissade osv på FEM minuter! det skulle jag kalla snabb iaf ;) hähä..

iaf, rätt mycket folk på jobbet idag. kom där ifrån tre, eller ja, typ 10-5 i, va hemma tre. och jag skulle med bussen halv fyra till mora. så hem fort, skölja av sig kroppen, byta om, sminka sig, platta håret och allt, ja på en halv timme. jag är fan snabb idag kan jag säga! ;)

iaf, väl i mora mötte jag upp emilia och vi gick i lite affärer. vi skulle nämligen leta på en present till lillsyrran som fyller år på fredag. :) hittade en, men säger icke vad. hihi! och även köpte jag en tjocktröja till mig själv för 200.. jag är redan pank, fattar inte varför jag köper mer? haha. skulle ju sparaaaaaa.. men men. min favvotjockis tröja gick sönder för ett bra tag sen, pga min kära kusin som ramlade och skulle ta tag i mig och ryckte sönder dragkedjan ;) hahahahaa! så köpte en ny, liknande nu. blev en liten fika på helmers också! eller emilia käkade mat, och jag drack en latte.

emilia åkte på träning, och mamma & pappa kom och hämtade mig, så åkte vi hem.
så jag har städat lite grann, inte alls mycket :( men måste fortsätta lite ikväll. kanske är dax att börja nu. ska hinna duscha också, så jag kan smörja in mig med lite mer BUS idag, blev inte så mycket färg igår. heh. men ah, måste hinna städa upp lite. kommer lite folk hit och grillar imorn innan yran och jag jobbar imorn så kommer inte hinna stääääda då. bajs. men jaja :) trevlig information, iknow ;)


bjussar på lite bilder jag tog i bussen.
haha

PUSS


lunarstorm

haha.. måste bara skriva ett litet inlägg nu :o
alltså, lunar, som antagligen alla har haft SKA DOM FAN TA BORT OM TYP 10 DAGAR?! :OOO whaat liksom.
jag tycker fan det är lite sorligt. jag hade ingenaning om att de skulle tas bort?

men jag skulle iaf gå in och kolla en liten snabbis, och så stod de att de skulle tas bort!! eftersom jag har varit så smart att och haft kvar min medans tyo restan tatt bort sina kan jag då lova att jag har kul, haha. seriöst, fyfan hur man skrev ;) typ: "JAG ÄLSKAR DIG MEST MEST MEST GUMMAAAN <33333333" - till folk man aldrig har ens träffat? haha. så skoj att läsa! verkligen.. hih. sen typ läste jag i bloggen där som man skrev i, så hade jag haft idrott en dag, fast jag hade inte orkat leta reda på nå kläder på morgonen eller nå sånt, så jag sa till min lärare att min lillasyster hade gömt kläderna som jag hade packat ihop?! HAHA ofta hon trodde på de liksom. hahah. fyfan.

Tänk vad skönt allting var när man var liten,
När skitsnack inte existerade.
När kärlek var en puss på kinden. Den värsta skräcken var när ens barbiedocka tappade benet, och största skräcken var monstret under sängen.

den hade jag tydligen också lagt ut, haha.
iofs är den sann, men jag va ju fan liten när jag la upp de? typ 11 år.. hah

blev medlem den 23 Februari 2002!! fattar ni att det är 8½ år sen? :O
fattar ni att jag var typ 8 år när jag skaffa de?
det är fan sjukt! att jag ens hade en dator när jag var 8? haha

men gud, kommer ihåg när man gjorde sitt krypin så snyggt när man hade pro tror jag de hette, som kosta fan svin mycket.. haha så skoj ;)
Men jaja. Fick bara lov, liksom är så sjukt på nått vis ;o haha
GODNATT! Jobb om typ 7 timmar.
PUSS


jobb&mora

har jobbat idag mellan 14.30 - 18.30, pappa kom och hämta mig och mamma på jobbet typ sjuuu så åkte vi till mora. in på maxi och handla lite. handlade lite på apoteket faktiskt ;) blandannatt BUS, så nu tänkte jag bli lite brun igen och eftersom solen har gått och dött så får jag väl fuska lite. hähä
nu har jag precis ätit lite korv m bröd, sååå jälva gött!

nu tänkte jag kanske gå en liten promenad, men jag vet inte om jag pallar, är så jälva trött, och jag fryser som faen. men vi fårse! blir iaf dusch senare, sen sova. imorgon ska jag jobba mellan 08.30 - 14.30. bajs va jobbigt. men ahjjaaaa.

var fan har solen tagit vägen egentligen? hallåååå liksom. känns som höst :( bajsneger.

längtar som satan tills nästa vecka föreeesten, kmr antagligen bli gryyymm-t-tt-tt-ttt!

puss&kraM

<3

att en liten kommentar kan betyda så mycket.
nu ska jag och mina tårar gå och lägga oss.

I often think of you,
and when I miss you most
I take your hairwax that you forgot at my place, 
smell of it, and miss you even more.
such a night it will be tonight.

hihih :')


hemma

hej.
nu är jag hemma. tänkte skriva det mesta vad vi har gjort (det jag kommer ihåg iaf) sen ladda upp lite bilder! :)

Torsdag: går upp vid kanske elva, har inte packat än eller någnting. men börjar leta vad jag ska ha med mig osv, vid halv tolv hoppar jag in i duschen och kommer ut vid tolv då peter har ringt, så ringer upp och han säger att vi åker om 20 minuter! aaaah, kueeel. har inte packat, det jag har letat fram ligger på sängen men långt ifrån allt. jag har bara handduk på mig, blått hår, osminkar och ja, helt absolut inte klar! haha. men jag är klar vid typ halv iaf (SÅ JÄVLA SNABB!!) fast dock osminkad, inte blåst håret eller nå sånt, utan bara klätt på mig och slängt i allt i en väska. Hehe. Vi åker till Mamma som har fått gjort lite frulle åt oss som vi käkar i bilen. Åker och hämtar de andra och sen åker vi iväg. Efter några stopp och en avsläppning i Ludvika så är vi framme i Stockholm typ fem. Peter ska försöka hitta en genväg, men ja, han hittar inte -.- Så vi åker runt typ en halv timme och tillslut åker vi tillbaka och åker vanliga vägen. Vid tjugo i sex är vi framme i lägenheten och jag har typ 20 minuter på mig att sminka mig, byta om, fixa håret och allt innan vi ska vara på en resturang halv sju, och innan ska vi lämna tillbaka hyrbilen på OK och vänta på tbN till dit den ligger. Väl framme, lite sent (a) så möter vi upp de andra och går på en Italiens resturang, dyrt men gott! ;) Vid åtta går vi vidare till Långholmen där KENT spelade! :) Var sjukt mycket folk när vi kom, men tillslut kom vi in och så skulle vi in på tääälteeeee men näe, dom kolla legg så jag fick icke komma in :( Så jag och Peter väntade utanför medans de andra fick gå in och dricka litee. Tur att jag har sån sneeeell bror som stannade utanför med mig (a) Fast jag sa att han fick gå in om han vela faktiskt! Men jaja, vi satte oss på gräsmattan och lyssna på förbandeeeet. Vid typ nio började dom spela, åhhhh. HELT SJUKT BRA VA DOM! Grymma faktikst! Hade helt okej plats, även fast det var fullsatt. Eller ja, hade ju kunnat blivit bättre, men med tanke på att vi kom så pass sent så hade vi helt okej plats liksom. Vi såg iaf vad som hände, och vi hörde kanon, va väl de som va själva grejen ;) Men som sagt, helt grym konsert! Stod typ lika många utanför och kolla/lyssna som där inne (eftersom det var slutsålt) Ahja, whaat ever. Dom höll på kanske 1½-2 timmar, sen for vi hem och sov för vi var trötta!

Fredag: Vaknade kanske ett? Av att de andra ringde och sa att vi skulle komma ner på stan, så vi gick upp, fixade och drog ner. Var tänkt att vi skulle shoppa idag men när vi hade kommit ner på stan, satt på en Italiensresturang (IGEN!!) dock en annan ;) och pratade med de andra så sa dom att det skulle regna imorgon och vara uppehåll idag, såååå vi tog ett smart beslut och körde grönan ist för imorgon som det var tänkt. Så vi åt upp, drog en snabbis på stan för dom andra skulle handla lite mer kläder eftersom det skulle bli för kallt med de dom hade på sig för grönan, sen tog vi en promenad dit. Vi var där typ kanske fyra-fem?! Det var bara jag som tyckte om karuseller av oss ;) haha. Men Peter ofrade sig för att köpa ett åkband med mig! (y) Killarna skulle ha 7-kamp så dom fick ha det innan vi började åka nååå. När dom var klara med alla grenar efter nån timme åkte de andra hem och jag & peter började åka lite. Hehe.. Varken jag eller Peter ville egentligen åka Fritt Fall- TILT (!!!!!) men eftersom lillsyrran har gjort de tvingade jag upp oss bägge. Han tänkte hoppa ur kön flera gånger, men jag tvingade han som sagt, haha! Fyfan, så jävla äckligt de va. Haha.. Uhhh.. Alltså ah, helt sick va sjukt högt det är! (fast jag blundade hela vägen upp, och ner (a)) Men nu är det gjort iaf, vi kom levande ner och vi kan skrya om att vi har åkt ;) Så åkte vi såklart massa andra karissar, gick lustiga huset, spelade på chokladhjul, råka få lite mer pengar tillbaka osv osv ;) hehe. Riktigt kul kväll iaf! Vid halv elva tog vi bussen lite närmre stan, sen tb hem och sen var det godnatt med en gång.

Lördag: Regnade som sagt idag, men vi åkte ner på stan vid kanske två. Mötte upp de andra som skulle äta lunch. Vi hade precis käkat frulle så vi hoppade lurren men höll sällis. Dom var klara kanske 4? Så vi hann inte shoppa mycket alls.. Men när de hade stängt vid sex tog jag & Peter oss lite middag, på BK idag. Efter det tog vi en vända till bion och skulle se om det gick någon bra, men vi hoppade över det och åkte hemåt. Envända på ICA sen hem och poppa popcorn och skar upp lite melon och satte igång en film! När filmen var slut la jag mig i ett varmt, skönt bad i någon timme. Sååå skönt! Efter det tog jag datan i nån timme, sen la jag mig och sov!

Söndag: Gick upp tolv idag. Va klar typ ett med att packa ihop allt och fixa mig (SNABB IGEEEEN!!) Sen åkte vi. Stannade i Solna centrum först och gick på gallerian där. Hittade lite greeejer och när vi var klara där åkte vi in till stan. Gick till de andra som var på ett café och satte oss där lite. Drack en goood latte! mömmms. Dom skulle åka hem sen så jag och Peter handlade lite mer, det sista :) Eller var mest jag som handla nu, han var trött och tyckte det var jobbigt att gå runt och bära på min väska (a) häh. Men iaf, tåget gick 17.45 och sen fick jag sitta på ett tåg från Stockholm - Mora med typ 10 14-åriga TYSKA scouter runt om mig. Kueeel.. -.- Men väl framme i Mora va pappa & Emilia och väntade på station. Vi skjussa Emilia till Cribbuuuus sen åkte vi hem.

Jaaappp, det var i stortsätt min helg. Underbart har det varit! Tack för det! :d





























Orkar inte ladda upp fler bilder nuuuu..
hähä.
nu ska jag nog straaaxx gå och lägga mig, jobbar imorn 14.30-18.30.
PUSSSS


hehe

hejsan.
känns som att alla hemma är antigen i malung (där jag också hade varit om jag var hemma!!) eller på campigen på brolle och är fulla och glada! men ja, jag är inte speciellt avis typ eller liksom näe. har som sagt det bra här, hade kunna stannat en vecka till, lätt! ;) men nej, klockan 17.45 går tåget hemmåt i morgon.

idag då, jo jag har varit ute och shoppat lite. blev typ 3 tröjor och 3 par trosor. hann liksom inte så mycket mer, för vi satt och käkade och pratade med peters kompisar rätt länge.. sueg. men åker in en sväng imorgon igen och ser om jag hinner hitta nå mer! :) sen iaf käkade vi på BK, (eftersom inte jag & peter åt när dom andra åt för vi hade la precis ätit frulle då) så ja, fick bli BK idag. Det billigate maten hittills, och det tackar jag för, för jag är fan inte rik ;) haha. sen åkte vi hem, fixade lite popcorn och melon och satte oss och kollade på en film :) Efter filmen tog jag ett varmt och skönt bad och nu har jag väl precis klivit ur och klockan är tjugo i elva och jag ska nog sova snart eftersom vi ska försöka komma upp i tid imorgon så jag kan åka in och handla lite mer, mjaaaao.

hörs väl imorgon innan eller efter min tågresa! ha det så bra sålänge och hoppas ni har haft en käng helg!

PUSS


shoppiiiiiing

blev grönan igår ist, och shoppning idag! just nu sitter jag och äter frulle men ska väl gå och blåsa mitt hår nu oich sminka klart mig så vi kan dra ut sen! :) hihi HAR DET HELT UNDERBART HÄR I STOCKHOLM! jag och peter åkte frittfall tilt igår, FYFAAAAN säger jag, herregud. vi bägge två skaka när vi kom ner! hahah. jaja, åker hem imorn. :( håll mig sällis på tåget tack! PUSSS


(tagen bild från google)

sthlm

hallå. nu ligger jag i sängen och ska aldeles strax gå och lägga mig. peter la sig precis så ska väl göra det jag med. skulle bara skriva att KENT VA HELT SJUKT BRA! så jävla kung va dom! dom är bra på spotiiiii, men bätte live! ;)
dessutom bor peter skit fint! första gången jag är hos honom sen han flyttade, han bor i solna nu, i typ filmstaden heter det, och ja, lägenheter än skitfin och fräch :) och rättnybyggd också, häh.. jaja, ska väl lägga mig nu för imorgon väntar shopping! :) PUSS

yra

har precis varit på yra nummer 3 ;) hähä.
vet inte riktgit vad jag ska skriva, var inte så kul, men inte över tråkigt heller. helt okej.
jag hade inte ätit nå idag så jag & rebecca fick för oss att åka till donken vid tolv eller nå, och var precis på väg att åka men sen blev det ändrig. :( bööh, så fick bli att dela på en pomesfritt på daysis ist.

imorgonbitti åker jag till Stockholm! weeeij! så ska väl kanske börja packa nu då.. ska leta reda på en väska som jag kan packa i, sen göra de, sen sova för jag är så jävla trött! får bli att duscha imorn för det orkar jag ej nu.

HAR JÄVLIGT ONT I HUVET OCKSÅ. men jaja, IPREN (L)
skriver nått innan jag åker imorn.
PUSS SÅ LÄNGE


läggdaxxxx

tror ni att jag börjat packa än? tror ni att jag har börjat tvätta än? tror ni att jag ens kollat vad jag ska ha med mig eller letat reda på en väska att packa i? nää, det har jag inte, för jag har inte gjort ett piss kan jag säga. -.- åh. fan vad jag kommer ångra mig imorn när jag verkligen MÅSTE göra allt. kommer inte hinna! :') -.- så typiskt mig. men jag mår illa som in åt helvete. måste ta nån ipren och gå och lägga mig nu tror jag, så jag orkar upp imorn.

I have been thinking about you again, as so many times before.
do not know why, do not understand how.
I was so sad, so sad I am.
But there is clearly much better, but I think that unfortunately I will always love you.

ska väl måla mina naglar i någon färg nu och sen hoppa i säng då.
puss och ha det bra!


Husvagn!

Hallåååå. Nu är det faktiskt så att vi har köpt en husvagn! ;) Hitta en för 1000 kronor bara! WÄÄÄWÄÄÄ så jag, Emilia & Elina köptet ;) Hur nice liksom?! Ah, det känns gött att va har nå att sova i nu iaf under classic & mom.

Idag har jag jobbat, egentligen skulle jag jobba 10.30-14.30, men jobbade 3 timmar mer, alltså 08.30-15.30! Har varit sjukt mycket på jobbet idag, plus så hade vi en beställning på 115 personer! Så ja, stressigt, mycket att göra, varmt osv. Både peter och pappa fick hoppa in och jobba lite och så. Men jaja, det gick bra till slut iaf.

Nu borde jag verkligen börja packa tills stockholm! Borde tvätta massa och så, åker i övermorgon. Men imorn ska jag jobba mellan 11.30-14.30, sen ska jag väl hem och fixa osv sen är det ju yra, så kommer inte hinna packa då iaf. Men är sjukt trött nu, orkar egentligen inte. Men måste börja se vad jag ska ha med mig och så iaf.

Funderar starkt på att åka in till mora en snabbis och sola, för av detta väder blir man icke brun. Men vi får se, hinner fan inte egentligen! :(

JAJA. Puss så länge!
(Bild på husvagn kommer! Men har ingen förtillfället!)

Sommar

Är så himla tråkigt att jag åker till Stockholm samma helg som dansbandsveckan. Fan. Och är så ledsen att jag inte åkte till Idre igår, ångrar som bara satan. Jag jobbade, men jag hade kunnat fråga om nån ville jobba åt mig, men nejdå, jag stannade. Cp. Men Jaja. Resten av sommaren nu kommer bli kung, fult upp hela tiden iaf, åker ju till Stockholm på Torsdag-Lördag/Söndag (har inte bestämmt mig, men tror det blir Söndag!) sen jobb under veckan, sen börjar CCW på Lördagen efter, kommer bo där, men samtidigt bo hemma eftersom jag ska jobba delvis under veckan. Så kommer pendla lite emellan! Ska nog köpa en husvagn tills dess, kommer bli hur nice som hellst. Sen iaf, jobba och festa. Sen slutar det den 7 Augusti och den 8 börjar Musik & Motor i Älvdalen, och kommer bli samma där, bo i husvagn där uppe samtidigt som jag åker hem emellan åt och jobbar! hihi tror det kommer bli fett! :) Sen är det andra saker, blandannat Våmhus festen, Mora festival och lite annat!

Sen börjar väl skolan.. Hoppas tvåan går lika fort som ettan har gått. Men det tror jag eftersom vi har mycket praktik osv så det kommer inte bara vara skola hela tiden liksom. Har nog haft en bra sommar hittills och den kommer bli superbra resten också om det blir som jag har tänkt mig! En av dom bästa i guess! Men nästa sommar kommer bli ännu mer kung, HELT SJUKT! :)

Men men, nu ska jag nog kolla på lite film. Puss
Blir en bild på mig & Özge från här om dagen! :)

matilda

 


kent

hallå.
nu har min bästa bror bokat biljett till kent åt oss! kommer bli fett i guesss! ;)
åker till stockholm nästa torsdag och blir borta till lördag eller söndag! blir kent på torsdan, grönan på fredag, lite shopping på lördag skulle jag tro sen får vi se vad vi hittar på mer! :) myyys.


Brinn hjärtat brinn
Vår fiende är rädd om sitt skinn
Det räcker med en gnista ett bloss
Dom skulle vilja vara som oss


verkligen bra texter.


ett år

herregud. har snart gått ett år, ett helt år sen jag träffade dig för första gången. minns det som om det vore igår alltså. verkligen. minns vart vi träffades, minns vad jag hade för kläder, minns allt. var ju inte ens dig jag skulle träffa egentligen. men du va så fin, min vän. jag tänker på er, eller på dig ofta. så jävla bra person du är, eller var, känner ju inte dig alls längre tyvärr. men liksom vilken jävla underbara dagar jag hade när ni var här. liksom haha. ska man skratta eller gråta när man tänker på dig?! jag vet fan inte. saknar det, saknar dig. men ändå ska jag vara så glad att jag fick träffa dig. är glad för din skull nu, du och hon verkar vara så himla kära. hon har en så fin pojke, de ska hon veta. helt underbar är du m. så skön person, alltså. haha. vet inte hur jag ska skriva. tror inte du läser längre, men om du nu skulle göra det så förstår du vem du är iaf och jag vill att du ska veta att jag tänker på dig, det gör jag. ångrar inte en sekund av dagarna. önskar så att jag hade gjort något annulunda i höstas, kommit ner till U eller något så vi hade varit kompisar än, så vi hade kunnat ses ibland. men man kan inte få allt, det vet jag. men ja, hehe. alltså, ja. har väl bara mig själv att skylla.

hahah. bara för den här bilden är tagen första kvällen.

och bara för den här är tagen någongång förra sommaren.


du är så fin

I knew well that this would come at some point.
But I'll try to be strong. try to forget and move on.
it is difficult, but I will succeed.
I really love you, I do.
but I need someone else now,
someone who can make me forget and move on.

så fin, så specill, så underar.
du&jag


nattbad+fula bilder


var inte alls så kallt i vattnet som jag trodde.
hahaaaaa, extremt fina bilder :')
jag älskar dig min idiot (L)


sjmsojädlmfd



Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig


godnatt

såg precis "The back-up plan" skön film tyckte jag :) och jaja, klart jag grina! hähä. skräääällllllll.
iaf, skit samma, va inte de jag skulle berätta utaaan om allt går som de ska nu och jag hiottar nån som kan jobba åt mig 22-24 Juli så följer jag med bruuuschaaan till stockholm då! :) kent konsert och grejer, woohow! låter ju skit nice! ville bara säga de. hihi

nu ska jag krya till kojs! HAHA
PUSS




ny duschäääd

tjaaaba.
lugnt på jobbet idag, men faaaaaa-aaa-an va de är varmt där nere. går alvarligt inte att beskriva. 35 grader där inne alltså, helt sjukt! blir varm, svettig och äcklig av minsta lilla. eeew. och jag jobbar ju mest i disken, och då är de ännu varmare eftersom det är en diskmaksin, alltså varm ånga och sånt skit. buh. jaja, tur jag bara jobbar 4 timmar om dagen iaf! :) Åkte hem och nu har jag precis duschat och funderar på att sova tidigt idag? njaa, vi får se! :) Jobb samma tid imorn igen iaf (:

tänkte btw åka till min kära bror den 18 Juli för jag är ledig typ tre dagar då, men nähäääääää, då ska han åka hit precis de datumet :( så de sög ju. så ska se när jag få åka ner till stockholm och gå på grönan osv :) hähä.

på Onsdag är det Yra, wiiie! Längtar faktiskt, de är kul att träffa alla folk och sånt, man vet liksom att det är sommar när det är Orsa yra! haha

Ni får nå fula bilder jag har tagit nyss, nyduschad och fin.
har dessutom min älskade morgonrock på mig ;)hahaaaaa



pussss

jobbelijobb


åker och jobbar nu, 14.30-18.30
hörs sen! puss

hh

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig


söndag


IGÅR EFTER STRANDEN!











+ STRANDSERVERINGEN PÅ KVÄLLÄÄÄN


IDAG
(spricka i min spegel :'()




SÅ JÄVLA ÄCKLIG, och den va i mitt rum :'((


stranden

hallååå!
idag har jag sovit till typ tolv, sen åkte jag, emilia & maya ner till mamma åh käka lunch, eller ja, frukost va de väl mer för oss :) sen kom rebecca så vi åkte ner på campingen och la oss och sola! sååå skönt! tog även mitt första dopp idag, hähä! fett skönt kan jag säga! sen låg vi där i några timmar och nu har jag duschat av mig lite, men är lika svettig och äcklig igen känns de som :( men ska dra ner till campingen igen nu och hälsa på Özge & Patricia nu med Emilia och äta lite glass tror ja! hihi

PUSS


(sry för dom fula bilderna, men måste ju faktiskt visa att jag har badat! ;))
HA EN BRA KVÄLL!

underbart

fan va underbart! det är sol, sommar, varmt, glass, jordgubbar, sand, vatten, helg, lov osv osv men bäst av allt, ja det är helt klart att JAG ÄR KLAR MED JOBBET PÅ KYRKOGÅRDEN! wohoooow
som jag väntat på den här dagen. men egentligen, om man tänker efter nu efteråt så har vi fan haft kul och det har varit rätt chill ändå, känns skönt när man är klar och ännu bättre den 15 då jag får mina peeeengar! :) hanna och elin som jag varit med mest under dom här två veckorna är så söööta och vi har mest skrattat, sovit och solat! :D (inte hanna då kanske som jobbat hela tiden ;)) hihi. men sen när vi alla har varit tsm (jag, hanna, elin, rebecca, matilda och malin) har vi också haft kuuuul! wiie. kändes skönt när han kom vid elva och sa att vi fick sluta tolv idag eftersom det var sista dagen, fast vi skulle gått till två! shalalalaaa

mitt sommarlov varar iofs inte sååå länge.. börjar jobba nere hos mamma på måndag, hähä. men tror det kommer bli rätt nice ändå, liksom jobbar antingen 10.30-14-30 eller 14.30-18.30 och jag jobbar ju inte varje dag heller. känns nog bra när pengarna kommer in i slutet som sagt!

efter jobbet idag åkte jag ner och åt lite mat med pappa, magnus och maya på cafét, sen åkte jag till banken och fixa lite, sen till emilias jobb och vänta på att hon skulle sluta, sen kommunhuset med henne, emma och joel och lämna in lite lappar! så nu va det gjort också, skönt att ha det gjort liksom! :) sen åkte jag hem och duschade av mig eftersom det har varit typ 29329293 grader och man blir inte så osvettig när man är ute och jobbar i den värmen kan jag säga. så tog en dusch, smörjde in mig lite osv så kom hanniz hem så vi bestämmde oss för att åka ner på campingen och lägga oss lite! först skulle vi till apoteket (OCH DET TOG FAN EN TIMME TYP!!) sen konsum, sen cafét, seeeen äntligen campigen! vi käkade lite, pratade massa osv, lika mys som vanligt! :') blev seriöst typ atakerade av två svanar också, alltså dom kan ju bli skit arga och farliga och jag är svin rädd för dom, och ah, dom va typ 3 meter ifrån oss och jag börja grina och ville springa och massa, och hanniz tvinga mig sitta kvar så dom inte skulle springa efter typ! HAHA SKUJT läskigt, jag lovar. buuuh. men det gick iaf bra!

sen ringde pappa efter några timmar och sa att vi skulle komma hem och äta snart, så vi åkte hem, och maten är fortfarande inte klar -.- men de gör int mig nå! liksom dom ska äta lax, eeeeuuw. så jag hoppas nog maten idag och tar en promenad lite senare! :) SÅ SKÖNT MED HELG SÅ MAN SLIPPER LÄGGA SIG RUNT TIO FÖR MAN MÅSTE UPP SEX! WIIIHOOw

i kväll och antagligen hela helgen ska jag nog bara ta det lugnt, sola lite imorn och så. men tror jag inte ska ut och festa och sånt, är så jävla trött och behöver vila mig lite. ät ju yra på onsdag, och boggbergat på torsdag så vi taggar dit ist! :) hihi

nu lägger jag upp lite bilder osv.

hårt och slitande jobb vi har ;) hanniii & eliiiiin somna! hihi


elin, jag, matilda & hanna! wiiiie ;*


buuuuhuhu :'(


haha porrig bild på hanniiiz ;)


ännu mer porrig bild på mig! haha


mmm, fint jag har bränt mig på jobbet idag! snyggt att jag har haft bh banden i kors också! hah


ÄNTLIGEN har min BH från Nelly kommit också! den här passade iaf :)


SÅDÄR! ladda hem lite film nu då kanske och glo film hela kvällen! :)
(men kommer antagligen somna)
PUSS


RSS 2.0