julfest!!

Hallå! Dagen före dopparedagen idag då. Ser de så ut? Känns de så? Nja.. Inte riktigt.

Hur som, igår var det julfest på jobbet och de va galet! Häligt gäng jag jobbar med alltså :) Glad att jag får den chansen. Idag mår jag faktiskt hyfsat bra! Tur är väl de för ikväll vankas de jobb mellan 22-04.




Nu ska jag ta min kära bror som är hemma under armen och åka ner till mammsan och käka lite lunch..

PUSS

JULLOV

Jaha, då var höstterminen slut. JULLOV - om någon har missat! Hela facebook är ju överbelastat med det ordet idag, och troligtvis imorgon också..

Världensbästa Anna och en av världensbästa lärare får faktiskt ta på sig äran att min dag har blivit så bra som den blivit. Hon hade fixat glögg, pepparkakor & lussebullar till oss när vi kom imorse. Tända ljus och massa mys! Hon skulle bara veta hur mycket jag kommer sakna henne. En sån morgon, då kan resten av dagen bara bli bra, ellerhur? Kollade på MÖG och sen blev det stan.

Min brors flickväns dotter kommer att vara med på julafton och alla är överlyckliga! Haha. En 3årig tjej = tomte och massa paket! Haha, va ett tag sen vi hade småbarn på julafton här så de ska faktiskt bli riktigt mysigt att få en "riktig" jul i år. Har handlat lite söta hello kitty saker till henne då hon är galen i rosa och hello kitty, blev även en grå kavaj, till mig själv. hehe. HAR FAN SLUT PÅ PENGAR NU

Ikväll är jag forever alone, verkligen.. Alla är ute och har kul på ett eller annat sätt, studentfest liksom. Jag sparar mig till imorgon då de är dax för JULFEST på jobbet :) Sunes jul, varm choklad & tända ljus nuuu.. Helt okej ändå.


PUSS

ibland är det bättre att följa hjärnan än att följa hjärtat, tror jag

jobbig dag - på många vis.
eller ja, skolan va ju hur chill som hellst, och dagen började bra men.
alla dagar kan inte vara bra dagar och jag har tänkt länge och idag blev de som jag tänkt.
bra eller dåligt vet jag inte, men förhoppningsvis blir de till de bättre, så småning om.
det känns i hjärtat, det gör de verkligen.

jag hoppas ni förstår.

nu tar jag min feta huvudvärk och kryper ner i sängen och vaknar pigg & glad,
det är fan så mycket lättare att leva då!!

puss, alla fina

ibland är det bättre att följa hjärnan än att följa hjärtat, tror jag

jobbig dag - på många vis.
eller ja, skolan va ju hur chill som hellst, och dagen började bra men.
alla dagar kan inte vara bra dagar och jag har tänkt länge och idag blev de som jag tänkt.
bra eller dåligt vet jag inte, men förhoppningsvis blir de till de bättre, så småning om.
det känns i hjärtat, det gör de verkligen.

jag hoppas ni förstår.

nu tar jag min feta huvudvärk och kryper ner i sängen och vaknar pigg & glad,
det är fan så mycket lättare att leva då!!

puss, alla fina

today



sova i orsa första gången den här veckan tror jag de blir. ensaaaamt, men jag klarar mig nog! ;)
FREDAG IMORGON OCH EN VECKA TILL LOV! livet rullar på fint

kyssss


det regnar köttbullar

Dax att åka in till Mora för lite film med min kära vän Jonas.
Idag blir de "det regnar köttbullar" och hoppas på att den är mycket bättre än den förra filmen vi såg.




Helt slut efter dagen! Sponsor-letande hela dagen och jag hoppas av hela mitt liv att det kommer gå bra med detta nu..
PUSS&KRAM


Måndag

Måndag och ny vecka. Faktiskt tredje sista vekan på detta året! Jisses vad fort de har gått..

Väldigt mycket, men roligt folk ute och festade på jobbet i lördags. Alltid lika kul att jobba när de händer lite hela tiden! Söndagen blev väldigt, väldigt lång då pappa väckte mig klockan tolv och sen har jag bara sovit max två timmar inatt. Så trött, ja! De kan jag lova att jag är just nu.

Nyduschad också så ska krypa ner under täcket och somna i tid för en gångs skull!


nyduschad & trött var de ja.. haha gäller att bjuda lite ibland!

PUSS


hej mitt vinterland




utanför mitt fönster, right now.
TAGGA LITE HOCKEY & JOBB NU DÅ!

puss på livet


fredagsmys

Fredag!
Fredagsmys (MEST FJÄSK! ;)) med våra kära HPlärare idag. Åkte upp på Maxi och köpte en kladdkaka och bjöd dom på! :') Kom och tänka på hur jävla sjuka vår Leif, Carina & Björn är och hur mycket jag faktiskt kommer sakna dom efter studenten.. Well, de är sånt som händer.


Efter skolan åkte jag hem till Orsa en sväng och sen in till Mora igen för att hämta Emilia på skolan. Vi åkte upp i Noret och kika lite och sen ner på stan där vi mötte Cribbe och Johanna. Skulle handla klart mina julklappar, men va gör man, inte en ända. Förvånad? NEJ! -.- Blev lite pizzamys ist och sen for jag hem igen.

Kikade ikapp två avsnitt av julkalendern och sen somnade jag som en stock i två och en halv timme och nu har jag nästan precis vaknat och funderar på om någon kommer att rädda min fredag? Återstår att se!

PUSS

stunder av lycka

Känner att julen och vintern börjar smyga sig på mer och mer för varje dag.
Det är mörkt ute när jag vaknar, och mörkt när jag kommer hem.. Det är den här årstiden man önskar lite extra att man hade någon att dela de mysiga kvällarna framför tvn, de kalla nätterna och de sega morgorna.. Har julmusiken på högsta volym och massa ljus i hela rummet, ikväll igen. :') MYS

image description

Annars flyter mitt liv på alldeles utmärkt och bra faktiskt. Mår toppen och har världens finaste människor i mitt liv. SEX MÅNADER TILL STUDENTEN PRICK IDAG!!! Helt sjukt, tänka sig alltså, att det är min tur nästa gång.. Imorgon ska jag försöka köpa alla julklappar! Lycka till, japp.

Idag har jag tillbringat dagen i skolan och sen lite fika med trevligt sällskap! Är helt trött och slut nu och ikväll får de nog bli sängen i tid!! Skolan klockan åtta imorgon, flitig som man är, trotts sovmorgonen.. Känns sådär faktiskt, men gör man inte de man ska på lektionerna får man skylla sig själv.

PUSS

pappadag <3

hallå! 
tog "ledigt" från skolan idag för jag kände att jag behövde sova ikapp lite och även plugga. men de blev en pappadag ist! vi har käkat julbord nere hos mammsen och sen åkte vi till mora. han jobbade lite så jag gjorde sällskap, sen va vi runt och kikade efter ett nytt skydd till min ipone men inget dög såklart! haha. en ny musmatta och massa värmeljus + tändare dög iaf så de fick följa med hem. thank you <3 va även in till min fina, kära och älskade farmor.

första bilden som togs med min iphone, haha! FULASTE men oj så mycket kärlek

nu har jag tänt ljus i hela rummet och ska leta om jag hittar en klänning till nyår. wish me luck! att jag hittar något och bestämma mig är inte min starka sida.. och vad händer egentligen på nyår? VILL HITTA PÅ NÅ GALET OCH SVINKUL! hihi

puss


måndag

Hejsan.
Idag är det måndag, vilket innebär första dagen på veckan och en av de skönare dagarna för min del. Börjar halv ett och går till kvart i fyra. Helt okej va! Har inte gjort så mycket idag mer än att kolla på lite utomlandsalternativ tills efter studenten, bra sugen nu alltså! USA ett år tackar jag inte nej till.. Synd att allt kostar pengar.

Efter skolan så har jag varit nere på cafét och städat, som varje måndag. Men idag kände jag också för att baka lite. Skrev en lapp till mammsen, får väl se imorn när hon hittar den om den ger resultat i gaderoben.. ;)



Nu ska jag springa ner och äta lite kycklingsallad från bykorgen, VÄRLDENS GODASTE SALLAD, lovar!

pusss

söndagsmys

Hejsan alla fina männsikor!
Idag är det andra advent, men vadå? Jag "firar" nästan aldrig adventdagarna.. Tråkigt faktiskt, kanske ska börja nästa år..? Är ju inget större fan av julen, men kanske blir bättre om man fixar lite julstämning under hela december, ja jag vet inte, får nog testa nästa år som sagt.. ;)

Påtal om julen, jag vet verkligen inte vad jag ska önska mig i julklapp.. INGEN SOM HELLST ANING! Får lite smått panik.. Fast varför? Om jag inte vet vad jag ska önska mig så måste väl de betyda att jag har allting jag behöver? Och ja, jag tror faktiskt att det är så.. Får nog bli lite presentkort osv, de har man ju alltid nytta av iaf! :) Har inte köpt en ända julklapp än dessutom.. Men på fredag har jag julklappsköpsdejt med Cribbe iaf, fårse hur många jag hinner inhandla då.. :)

Igår jobbade jag och de va fullfart och kul som alltid. Somnade runt sju imorse och sov till ungefär två idag. Nu har jag städat mitt rum här i Orsa eftersom någon när jag inte bott hemma har stökat till.. Emilia, Cribbe & Maya som har delat på de möjligtvis? Haha.. Jaja, ska dammsuga och byta sängkläder efter maten som snart är klar. Blir hemma gjorda klyftpotatisar, fläskfile, tsakatsiki & cesarsallad.. HUR GOTT? Jag som valt maten idag hehe.
Ikväll ska jag lägga mig och feta med lite godis och tända ljus till en film, söndagsmys på hög nivå! De ända som fattas är någon att mysa med, meeeeen man kan ju inte få allt alla gånger.

Funderar på att börja skriva här lite oftare igen.. Om jag orkar? Om jag får ett intresantare liv.. Haha! Ja, puss så länge iaf.


bild från i våras


RSS 2.0